Spring naar content

Hoe pak je data-extractie op de financiële administratie efficiënt aan?

’Data-extractie’ klinkt als een behoorlijk complex begrip. Maar wist je dat je hier op de financiële administratie eigenlijk altijd aan doet? Het betekent namelijk niets meer of minder dan het verzamelen en distilleren van betekenisvolle data: uit een zee van informatie selecteer je de gegevens die betekenis hebben voor jou. Op de financiële administratie wil dit zeggen dat je data extraheert die je helpen om een factuur naar een boekingsvoorstel om te zetten. Hóe je dat doet, is een ander verhaal. We maken onderscheid tussen handmatige en geautomatiseerde data-extractie. Wat is precies het verschil? En wat is de volgende stap op het gebied van data-extractie?

Portret Marloes - roze

Zien hoe onze software werkt?

Voordelen

  • Aanzienlijke efficiëntieboost
  • De herkenning neemt toe
  • Zet data in voor meer dan herkenning
Sfeerfoto Ipad aanwijzen logo's

Wil je jouw proces slimmer inrichten?

We denken graag met je mee. Plan vrijblijvend een demo met ons in of neem contact met ons op voor verdere vragen!

 

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123