Spring naar content

Omgaan met het XML-tijdperk: de ins en outs van e-facturatie

De wereld van facturatie heeft al flink wat ontwikkelingen doorgemaakt. Het papieren tijdperk is min of meer voorbij. Verreweg de meeste bedrijven ontvangen facturen reeds in pdf-vorm. Maar nu is het alweer tijd voor de volgende stap: e-facturatie. Hierbij komen facturen binnen in XML-formaat. Hoe werkt dat precies? Wat zijn hier de voordelen van? En hoe ga je als organisatie om met e-facturatie?

Whitevision_portret Didi fuchsia

E-facturatie: hoe werkt dat precies?

Voordelen

  • Verwerk elk XML-bestand eenduidig
  • Automatische regelherkenning
  • Fiattering in de workflow
Sfeerfoto Ipad ppt

Je proces slimmer inrichten?

Wil je de diverse stroom van inkoopfacturen goed coördineren en een eenduidige verwerking realiseren? Dan heb je een goed systeem voor inkoopfactuurverwerking en -fiattering nodig. Een totaaloplossing die alle factuurformaten aankan en een signaal geeft bij afwijkende (e-)facturen. Meer weten?

 

mei 2024

Verplichte rapportage werkgebonden personenmobiliteit per 1 juli 2024: een nieuwe standaard

Vanaf 1 juli 2024 wordt het voor organisatie met 100 of meer medewerkers die minimaal 20 uur per week werken verplicht om hun werkgebonden personenmobiliteit te rapporteren. Uiterlijk 30 juni 2025 stuur je de gevraagde gegevens over 2024 in. Dit is een significante verandering die bedrijven dwingt hun huidige processen te herzien en te investeren in automatiseringsoplossingen. In dit blog verkennen we de impact van deze nieuwe regelgeving en leggen we uit hoe automatisering kan helpen bij het voldoen aan deze vereisten.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen

123