Spring naar content

Jansen & De Wit

Jansen & De Wit is een toonaangevende speler op de flexmarkt met ruim ca. 2.500 medewerkers gedurende het jaar op haar loonlijst. Met al bijna 25 jaar ervaring aan boord is Jansen & De Wit in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere personeelspartners voor het MKB segment in de regio Noord- en Oost Nederland. Sterk in de branches bouw & infra, metaal & techniek, logistiek, schoonmaak, tuinbouw en productie. Het dienstpakket van Jansen & De Wit bestaat uit detachering, payrolling, uitzenden en het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Jansen & De Wit heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Heerde, Nijverdal, Franeker en Groningen.

Whitevision_portret Tobias groen

Totaaloplossing voor de flexbranche?

Voordelen

  • Volledige factuurverwerking
  • Efficiëntie boost
  • Uitstekende koppeling met Nocore
Sfeerfoto Tobias - Judith - Lars

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123