Spring naar content

Whitevision x Solera

Duik in de mogelijkheden die de integratie van Whitevision met Solera biedt voor de automotive sector. Ervaar hoe deze samenwerking de verwerking van inkomende documenten zoals inkoopfacturen, declaraties en orderbevestigingen vereenvoudigt.

Automotive bedrijven kiezen Whitevision We kennen de uitdagingen en processen in jouw branche
We leren van onze gebruikers Onze software wordt slimmer door dagelijks gebruik
Naadloze aansluiting met jouw kernproces Dankzij onze flexibele oplossing past onze oplossing bij jouw werkwijze

Een soepele integratie met Solera

Zoek je naar efficiëntieverbeteringen in je documentbeheer binnen Solera? Onze integratie vereenvoudigt het verwerken van werkorders, facturen, en andere relevante documenten, waardoor je tijd bespaart voor belangrijkere taken.

 

Complete ondersteuning bij elke stap

Met Whitevision wordt elk aspect van de documentverwerking eenvoudiger: verzamelen, herkennen, verwerken, matchen, distribueren, goedkeuren en archiveren. Maak gebruik van onze geavanceerde SMART-OCR-technologie en een foutloze cloudintegratie met Solera. Onze alles-in-één oplossing helpt je om gangbare uitdagingen aan te pakken: geen zoekgeraakte documenten meer, een constant helder overzicht behouden, en een overzichtelijk archief. Verminder handmatige invoer, minimaliseer fouten en verbeter de proceskwaliteit, wat bijdraagt aan een efficiëntere werkomgeving.

 

Eén integratie, talloze voordelen. Dit is wat Whitevision biedt:

• Herkennen van documentgegevens en voorbereiden van boekingen in Solera;

• Het plaatje van de factuur wordt direct gekoppeld aan het schadedossier en op de correcte manier geboekt;

• WhiteVision zorgt dat elke inkoopfactuur in DW pro en (indien van toepassing) in je externe ERP-systeem wordt gearchiveerd;

• Op basis van dossiernummer, inkoopordernummer en/of kenteken wordt de factuur aan het juiste dossier in DW pro gekoppeld.

De voordelen

  • Ruim 26.000 gebruikers
  • Deskundige consultants
  • Krachtige partnerships

Versimpel je werkprocessen. Verhoog efficiëntie en overzicht.

Het administratieve proces, van leverancier tot aan Solera, volledig onder controle. Whitevision biedt 1 centrale plek waar alle berichten worden verwerk, ongeacht het formaat of type document. Zo maken wij complexe zaken weer simpel.

Klaar voor e-facturatie

Geen omkijken meer naar verschillende bestandsformaten van inkomende berichten. Wij bieden 1 plek waar verschillende formaten zoals xml en pdf verwerkt kunnen worden.

Documentsoorten

Of het nu gaat om orderbevestigingen of inkoopfacturen, declaraties of schadedossiers: onze software verwerkt het moeiteloos voor je.

Snelle onboarding

Beginnen met Whitevision is simpel, wij helpen je om een perfecte aansluiting te vinden met jouw kernproces en zorgen dat je snel kan starten met versimpelen.

Sfeerfoto Didi - Tijdo

Ontdek 'simplicity'. Plan een demo.

Benieuwd hoe onze oplossingen de administratieve processen binnen Solera kunnen vereenvoudigen? Plan een demo en zie zelf hoe wij ‘simplicity’ voor jou realiseren.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123