Spring naar content

Orderbevestigingen verwerken

Werk sneller en slimmer. Met Whitevision verwerk je orderbevestigingen geheel automatisch. Zónder overtypewerk en handmatige controles.

Signaleringsfunctie Onze software merkt verschillen direct op.
Correcte archivering De orderbevestigingen wordt als bijlage in het juiste dossier gearchiveerd.
Meer efficiëntie Data handmatig overtypen of controleren is verleden tijd.
Orderbevestiging_verwerken

Véél handmatig werk. Onnodig tijdrovend en foutgevoelig.

Vergelijk je regelmatig orderbevestigingen met inkooporders? En doe je dat handmatig? Dan ben je daar behoorlijk veel tijd aan kwijt. Soms signaleer je afwijkingen, zoals prijsverschillen, onverwachte extra kosten of tussentijds gewijzigde aantallen. Dit soort zaken moet je corrigeren in je ERP-systeem. En daarbij controleer je regel voor regel wáár de afwijking zich precies voordoet. Dat is niet alleen tijdrovend, maar ook nog eens ontzettend foutgevoelig. Kan het niet makkelijker? Zeker! En wel met Whitevision. ‘Simplicity’ zit in ons DNA. En daarom óók in onze slimme oplossingen.

Meer weten over onze oplossing?

Verbeter de efficiëntie van jouw bouwprojecten. Ontdek onze whitepaper over het stroomlijnen van administratieve processen in de bouwsector. Download nu voor praktische tips.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper Efficiënter werken in de bouw
Sfeerfoto Serge - Marloes overleg

Orderbevestigingen verwerken. Dat werkt zó.

Verwerk je je orderbevestigingen met Whitevision? Dan kies je voor tijdbesparing en gebruiksgemak. Je hebt snel inzicht in afwijkingen, houdt grip op je communicatie en hebt een betrouwbare administratie. Omdat je het administratieve proces vóór de inkoopfactuurverwerking automatiseert, krijg je achteraf niet met verrassingen en onnodige handelingen te maken.

Onze software herkent de orderbevestiging uit je mail, leest deze uit en plaatst de pdf er automatisch bij. Wijkt het aantal, de prijs of de leverdatum af? Of klopt bepaalde informatie niet? Met onze matching-functionaliteit zie je direct de verschillen tussen de inkooporder en de orderbevestiging.

Omdat je een realtime overzicht van projecten hebt, kan je tijdig met collega’s of klanten overleggen wanneer dat nodig is. Wil je gegevens bijwerken? Dat doe je automatisch. Met één druk op de knop. De orderbevestiging koppel je aan de inkooporder, dus de documenten gaan als set het systeem in. En zo worden ze óók zichtbaar in je ERP-systeem.

Jouw proces. Simpel met WhiteVision.

Inlezen

Ontvang je orderbevestigingen per e-mail? Lees ze in. Papieren versies kan je scannen.

Herkennen

Whitevision herkent je orderbevestiging en leest deze in. Dit gebeurt automatisch. Het document wordt als bijlage gearchiveerd in het juiste dossier.

Matchen

De orderbevestiging wordt snel en eenvoudig gematcht. Met alle orderdata uit je ERP-systeem én het plaatje van de orderbevestiging.

Whitevision-klanten. Goed gezelschap.

Bouwbedrijf van der meer

Bouwbedrijf van der Meer

In 1890 begon Bouwbedrijf van der Meer als dorpstimmerman in Oudega. Nu, ruim 130 jaar later, is het door een combinatie van kwaliteit en vakmanschap uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Vanaf 1975 opereert het vanuit een nieuwe thuisbasis: de Einsteinstraat in Sneek. Van hieruit bedient Bouwbedrijf van der Meer het werkgebied van Noord-Nederland. Het team verzorgt een spectrum aan diensten — van onderhoud en verbouw tot nieuwbouw — voor kleine én grote projecten.
Lees meer
Bouwgroep Buitenhuis

Bouwgroep Buitenhuis

Een kleinschalige onderneming met grote mogelijkheden: dat is Bouwgroep Buitenhuis b.v. te Landsmeer in een notendop. Klantgerichtheid en betaalbare kwaliteit staan voor dit bedrijf voorop. Al meer dan 60 jaar voert het opdrachten uit voor woningcorporaties, stadsdelen, gemeentes, ontwikkelaars en schoolbesturen. Maar ook voor bedrijven en particulieren. Een ketensamenwerking met betrokken partners vormt de grondslag voor de werkwijze van Bouwgroep Buitenhuis b.v.. Door via de Leanmethodiek te bouwen kan het bedrijf klanten zo snel mogelijk van dienst zijn. In totaal bestaat het bedrijf uit 3 werkmaatschappijen met elk een eigen expertise én een recent opgerichte ontwikkelmaatschappij, gericht op planvoorbereiding en ontwikkeling in renovatie en nieuwbouw.
Lees meer
Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek

In de afgelopen 100 jaar is Hoppenbrouwers Techniek uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Wat in 1918 een  eenmansbedrijf was, is nu een totaalinstallateur met ruim 1.000 medewerkers. De organisatie ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Zij biedt integrale oplossingen en is actief in een zeer brede markt. De missie van Hoppenbrouwers Techniek: de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Daarbij staan medewerkers op de eerste plek. Werkplezier staat voorop, want alleen daarmee kan Hoppenbrouwers Techniek de bedrijfsambitie verwezenlijken: de beste en duurzaamste installateur van het land worden.
Lees meer
Hollander Techniek

Hollander Techniek

In ruim 45 jaar is Hollander Techniek uitgegroeid tot totaalinstallateur en system integrator. Het familiebedrijf gelooft in de kracht van samenwerken en het aangaan van langetermijnrelaties. Deze filosofie vertaalt zich in duurzame technische totaaloplossingen die zowel bij klanten als in de samenleving voor toegevoegde waarde zorgen. Hollander Techniek heeft kennis van primaire klantprocessen en neemt verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. ‘Duurzaam ondernemen’ is een sleutelterm: het bedrijf wil de samenleving verrijken en stelt aandacht voor het milieu centraal. Samen met klanten werkt het aan innovatieve duurzame oplossingen die het milieu niet belasten.
Lees meer
Sfeerfoto Ipad aanwijzen logo's

Ervaar ‘simplicity’. Plan een demo in.

Live ervaren hoe onze oplossingen jouw documentverwerkingsprocessen eenvoudig maken? Plan een demo in en zie hoe wij ‘simplicity’ voor jou realiseren.

Vragen? Vind de antwoorden hier.

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.