Spring naar content

E-orders verwerken

Verwerk e-orders én alle andere documenten eenvoudig en nauwkeurig, ongeacht het formaat. Gewoon in je vertrouwde Whitevision-omgeving.

1 centrale hub Al jouw berichten komen binnen op 1 plek.
Eenduidige verwerking Verwerk alle inkomende documenten op dezelfde manier.
Gangbare XML-formaten DICO en UBL: Whitevision ondersteunt het allemaal.

E-ordering. Coördineer de diverse stroom.

Ben je overgestapt op e-orders vanwege een initiatief binnen jouw sector of omdat je leveranciers e-orders verzenden? En sta je nu voor specifieke uitdagingen? Het idee achter e-orders is veelbelovend: als iedereen de richtlijnen volgt, kunnen we samen nog meer tijd en geld besparen, terwijl fouten worden verminderd. Echter, de realiteit is vaak anders. Er bestaan diverse standaarden en initiatieven. Hoe kun je de stroom van inkomende orders effectief coördineren? Met Whitevision bieden wij oplossingen om consistentie te waarborgen.

Download whitepaper

Meer weten over e-ordering? Download het whitepaper en ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper e-facturen verwerken

Documentverwerking eenvoudig maken? Ontdek Whitevision.

Verwerk je jouw e-orders en andere inkoopdocumenten met Whitevision? Dan sta je garant voor eenvoud, snelheid en precisie. Maak je nooit meer zorgen over het formaat van de order of hoe deze binnenkomt. Whitevision zorgt voor de juiste interpretatie en verwerking van elke inkooporder.

Ontvang je XML-, pdf- en papieren orders? Plakken sommige leveranciers de order simpelweg in de e-mail-body? Met Whitevision verwerk je al deze inkomende documenten op dezelfde gestroomlijnde manier. We ondersteunen alle gangbare XML-formaten, zoals de DICO-standaard en UBL. Onze intelligente oplossing toont de kop- en regelgegevens van de order samen met het visuele beeld. Alles in één overzichtelijk scherm. Bovendien genereert het systeem automatisch een boekingsvoorstel, waardoor je niet meer handmatig hoeft te werk te gaan. Zo verloopt het proces sneller, gemakkelijker en foutloos!

Jouw proces. Simpel met Whitevision.

Verwerking XML-bestand

Verwerk elk XML-bestand eenduidig in je administratie. Whitevision accepteert alle gangbare XML-formaten, zoals INSBOU 3, SALES005, UBL 2.0 en UBL 2.1. Op klant-, branche- of ERP-specifieke basis ondersteunen we ook andere XML-formaten.

Automatische herkenning

Maak het verwerkingsproces nóg makkelijker met automatische regelherkenning. Daarmee zet de software de XML-regels klaar ter voorbereiding van de boeking. Jij hoeft hier verder niets voor te doen.

Fiattering in de workflow

Routeer en fiatteer elke elektronisch document eenvoudig en snel met de Whitevision Workflow. Zo geschiedt de verwerking van e-orders binnen één systeem dat naadloos aansluit op jouw software systeem.

Whitevision-klanten. Goed gezelschap.

Van Wanrooij

Van Wanrooij

Een familiebedrijf uit Geffen dat zich dag in, dag uit bezighoudt met het creëren van de toekomstige leefomgeving: dát is Van Wanrooij in een notendop. Het bedrijf zet zich in voor aangenaam wonen. Dit betekent dat het niet alleen woningen produceert, maar ook rekening houdt met een fijne omgeving, natuurbewust wonen en het typische wijkgevoel. Volgens deze filosofie bouwt en ontwikkelt Van Wanrooij al ruim 50 jaar nieuwbouwwoningen in onder andere Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Vol toewijding, zonder gedoe en mét een aanpakmentaliteit. Want dat is waar Van Wanrooij en zijn vakmensen voor staan.
Lees meer
Franssen Franken

Franssen Franken

Franssen Franken is dé verhuurder van bouwmachines, hoogwerkers, gereedschappen, aannemersmaterieel en (afval)containers van Limburg. Het familiebedrijf is toegankelijk en hanteert korte lijnen. Een klein, ambitieus team zorgt dat klanten service krijgen van a tot z . Als een verhuurwens niet direct te realiseren is, gaat Franssen Franken op zoek naar een oplossing.
Lees meer
Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek

In de afgelopen 100 jaar is Hoppenbrouwers Techniek uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Wat in 1918 een  eenmansbedrijf was, is nu een totaalinstallateur met ruim 1.000 medewerkers. De organisatie ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Zij biedt integrale oplossingen en is actief in een zeer brede markt. De missie van Hoppenbrouwers Techniek: de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Daarbij staan medewerkers op de eerste plek. Werkplezier staat voorop, want alleen daarmee kan Hoppenbrouwers Techniek de bedrijfsambitie verwezenlijken: de beste en duurzaamste installateur van het land worden.
Lees meer
Topdown PC

Ervaar ‘simplicity’. Plan een demo in.

Live ervaren hoe onze oplossingen jouw documentverwerkingsprocessen eenvoudig maken? Plan een demo in en zie hoe wij ‘simplicity’ voor jou realiseren.

Veelgestelde vragen over elektronisch factureren.

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123