Spring naar content

Boekingen compleet maken

Wil jij op snellere, efficiëntere wijze documenten zoals inkoopfacturen boeken? Zou je al het papierwerk graag uit het verwerkingsproces elimineren? Ben je het zat om te zoeken naar documenten die tijdens het fiatteringsproces zijn weggeraakt? Dan biedt Whitevision de oplossing die je zoekt.

Meer werkgeluk Geen eentonig handmatig werk meer, meer tijd voor leuke dingen
Snelle implementatie Razendsnel aan de slag vanwege de snelle implementatie
Krachtige koppelingen We vinden altijd aansluiting bij jouw proces
documentverwerking_transparant

Ervaar hoe het anders kan

Handmatige verwerking van documenten zoals inkoopfacturen, serviceorders of declaraties kan leiden tot vertragingen en fouten, wat kostbare tijd en middelen verspilt. Wat als je deze documenten automatisch kon verwerken, met gegarandeerde nauwkeurigheid? Met de slimme software van Whitevision transformeer je je financiële- en inkoop workflow!

Download whitepaper

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je financiële- en inkoop administratie? Ontdek de voordelen van Whitevision voor jouw organisatie.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking
Sfeerfoto laptop hubl

Automatiseer je proces

De slimme software van Whitevision zorgt voor het automatiseren van het hele proces van documentverwerking. Van het herkennen of interpreteren van gegevens tot het invoeren in je software systeem, alles gebeurt automatisch en met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt voor taken die echt belangrijk zijn, terwijl je verzekerd bent van een foutloze administratie.

Door gebruik te maken van Whitevision, verminder je de behoefte aan handmatige gegevensinvoer, verklein je de kans op fouten en verbeter je de efficiëntie van je documentverwerking. Dit alles draagt bij aan een soepeler, sneller en betrouwbaarder beheer.

Voorsorteren en -bewerken

Als je berichten ontvangt in een speciale mailbox, is ook mogelijk om de handige SMART E-mail handler te gebruiken. Deze tool leest alle e-mails uit en verwerkt de ontvangen facturen automatisch.

Herkennen

De software maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om boekingsvoorstellen te genereren, verrijkt met OCR-data en de XML-data. Nadat een bericht is herkend, wordt deze in je software systeem geregistreerd.

Goedkeuren

Via een digitale workflow gaat het document langs alle goedkeurders. De workflow is aanpasbaar aan jouw proces. Als je de workflow van Whitevision gebruikt, weet je precies waar en bij wie bijvoorbeeld een inkoopfactuur ligt.

Afronding

Wanneer de laatste goedkeurder akkoord geeft, wordt het document in je softwarte systeem vrijgegeven. Een kopie van de pdf wordt hier ook automatisch gearchiveerd. Je krijgt hier niet alleen het verwerkte document, maar ook alle bijbehorende notities en communicatie te zien.

Je bent in goed gezelschap.

Gebrs. Kurvers Wegenbouw

Gebrs. Kurvers Wegenbouw

Gebrs. Kurvers Wegenbouw is een modern, allround bedrijf op het gebied van infrastructurele werken. Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van civiele techniek heeft Gebrs. Kurvers Wegenbouw een stevige naam opgebouwd in Limburg. Zijn wegenbouw is al meer dan 55 jaar een begrip in de provincie. Sinds 2001 is Gebrs. Kurvers Wegenbouw uitgebreid met het op- en overslagbedrijf De Beitel, waar schone bouwstoffen worden op- en overgeslagen. Ook worden hier grond, asfalt, zand, puin, groenafval en teelaarde bewerkt. Daarnaast beschikt Kurvers Transport over een modern wagenpark, dat voorziet in diepladertransporten.
Lees meer
Keus Schoonmaak en Diensten

Keus Schoonmaak en Diensten

In 1992 werd Keus Schoonmaak en Diensten opgericht vanuit de gedachte dat een schoonmaakbedrijf meer kan leveren dan professionele schoonmaak. Het bedrijf biedt een schoonmaakplan op maat dat organisaties ontzorgt. Dit plan sluit goed aan op de wensen, behoeften en ideeën van de klant. Naast tevreden opdrachtgevers wil Keus Schoonmaak en Diensten ook tevreden medewerkers hebben — mensen die met plezier naar hun werk gaan. Ten slotte hecht het bedrijf grote waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Dit uit zich in de sponsoring van diverse goede doelen.
Lees meer
Hurks

Hurks

Al meer dan 100 jaar is Hurks een bewezen professionele dienstverlener in de bouw en vastgoedwereld. Het rasechte familiebedrijf, dat inmiddels circa 450 medewerkers in dienst heeft, ambieert en realiseert een grote diversiteit aan projecten in verschillende disciplines: woningbouw, stedelijke ontwikkeling, hoogbouw en onderhoud en retail. Dit doet Hurks voornamelijk in de omgeving Eindhoven en in de randstad.
Lees meer
NEOS

NEOS

Neos maakt zich sinds 2000 hard voor mensen die (dreigend) dak- of thuisloos zijn en voor slachtoffers van huiselijk geweld en mensenhandel. Zij helpen hen o.a. op het gebied van wonen, werk of dagbesteding en het opbouwen van een sociaal netwerk. Dit alles met als doel dat zij weer volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. Hiervoor werkt de netwerkorganisatie samen met diverse partners, waaronder wijkteams, instanties en onderwijsinstellingen. Zij gaat verbindingen aan met uiteenlopende zorgaanbieders, gemeentes, woningcorporaties en welzijnsorganisaties. De inzet van publieke middelen, giften en donaties maakt het werk van NEOS mogelijk. De organisatie verantwoordt haar presentaties en resultaten bij opdrachtgevers én het algemene publiek.
Lees meer
Bolk Transport

Bolk Transport

Bolk Transport verlegt grenzen. Het internationale transportbedrijf verzorgt al meer dan tachtig jaar bijzonder transport, logistiek en distributie. Van exceptioneel transport tot huiftransport tot op- en overslag: het innovatieve bedrijf regelt de juiste oplossing voor iedere transportvraag. Het vervoert álles tot 150 ton over de weg of over het water. Duurzaamheid, flexibiliteit en vakkundigheid staan voor Bolk Transport voorop. Daarnaast is ‘kwaliteit’ een sleutelwoord. Het bedrijf doet op dit gebied geen compromissen. Bovendien hecht het waarde aan het aangaan van goede samenwerkingen, partnerschappen en relaties.
Lees meer
Braspenning Aannemers en timmerbedrijf

Braspenning

In 1978 begon Jos Braspenning zijn eigen bedrijf: Braspenning Aannemers en timmerbedrijf. Aanvankelijk hield hij zich vooral bezig met het maken van machinaal timmerwerk. Na enkele jaren pakte hij ook werkzaamheden op in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Begin jaren 80 startte Braspenning Aannemers en timmerbedrijf tevens met het uitvoeren van werken volgens de houtskeletbouwmethode. Op basis daarvan richtte het bedrijf zich door de jaren heen steeds meer op prefab. Met gemotiveerde eigen vakmensen streeft Braspenning Aannemers en timmerbedrijf ernaar om uitstekende kwaliteit te leveren voor een gunstige prijs. Het kleinschalige bedrijf hanteert korte communicatielijnen en hecht grote waarde aan betrokkenheid.
Lees meer
Sfeerfoto Cecko - Remco

Ervaar 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Wil je zien hoe de slimme software van Whitevision je documentverwerking kan stroomlijnen? Vraag een demo aan en ontdek de verbeterde efficiëntie en simplicity die wij voor jou kunnen bieden.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123