Spring naar content

Wij zijn Whitevision

Tevreden klanten: dáár draait het om bij Whitevision. Wij helpen je bij het realiseren van jóuw doelen. Op een efficiënte, leuke en betrouwbare manier. Met een makkelijk te implementeren oplossing die jou tijd en geld bespaart.

Eentonig, repeterend werk de wereld uit helpen: dát is onze passie.

Toen: 2005

In 2005 omarmden veel multinationals digitale automatisering. Kleine en middelgrote bedrijven voelden hier ook wat voor, want méér tijd en efficiëntie waren zeer welkom. Maar het prijskaartje was te hoog. De oprichting van Whitevision bracht hier verandering in. De vision: software ontwikkelen vanuit eenvoud. Al snel kwamen de eerste klanten af op de gebruiksvriendelijke oplossing. Door goed te luisteren naar hun wensen breidden wij ons productportfolio steeds verder uit.

Nu: 2024

Even 19 jaar doorspoelen: in 2024 is Whitevision uitgegroeid tot marktleider op het gebied van inkomende documentverwerking. Voor meer dan 24.000 gebruikers verwerken wij 15 miljoen documenten per jaar. Dat komt neer op zo’n 1,25 miljoen documenten per maand, 75.000 per werkdag en bijna 3 per seconde. Eenvoud is nog steeds onze drijfveer. Nu noemen we dat ook wel simplicity, want inmiddels kijkt Whitevision over de grenzen.

Convertio Contact
Sfeerfoto MT band

De Whitevision-filosofie. Hiervoor staan wij ’s morgens op.

In deze digitale tijd voorop blijven lopen als bedrijf? Efficiënt omgaan met schaarse middelen en mensen? Dat vergt een slimme, onderscheidende oplossing. Van een partij die anders is dan anderen. Oftewel, Whitevision. Onze vision is uniek, onze aanpak pragmatisch. Als koploper in ons segment hebben wij een (altijd groeiende) bak aan kennis die we graag delen. Zijn we vakidioten? Misschien. Maar juist dáárdoor verzetten we bergen en verleggen we grenzen voor onze klanten. We maken het complexe simpel met automatisering om hen het leven makkelijker te maken. Daar worden wij gelukkig van.

  • Kennis van complexe processen
  • Flexibel en configureerbaar product
  • Nauwe samenwerking met partners

‘Betrokken’, ‘ambitieus’, ‘respectvol’ en ‘daadkrachtig’: vanuit deze kernwaarden bouwen onze specialisten aan producten en diensten die écht waardevol zijn voor onze klanten. Dat doen zij serieus, maar ook met veel plezier en passie. Leer het Whitevision-team kennen!

Frank de Wit

Remco Bedaf

Marloes de Jong

Serge Lafort

Cecko Hanssen

Erik Frey

Sfeerfoto Malou - Renee overleg

Whitevision. Iets voor jou?

Wil jij werken bij een groeiend, dynamisch en innovatief bedrijf? Pak je zaken graag zelfstandig én in teamverband op? En zoek je een werkgever die écht oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

Achter de schermen

maart 2024

Whitevision summit: het event voor inkoop en finance

Tevreden klanten: dáár draait het om bij Whitevision. Op 11 april zetten wij ze daarom in het zonnetje tijdens de eerste editie van het Whitevision Summit! Met een interactief programma vol kennis, fun & inspiratie op een bijzondere locatie gaan zij een unieke belevenis ervaren. Als autoriteit in het vakgebied weten wij als geen ander hoe digitalisering en artificial intelligence niet meer weg te denken is uit onze samenleving. Daarom mag je van ons ook verwachten dat wij hierin investeren en die kennis delen. Tijdens deze dag hebben we dan ook volop de gelegenheid om klanten te informeren over de nieuwste mogelijkheden in onze software en ze mee te nemen in onze blik op de toekomst. Hierbij is er natuurlijk voldoende ruimte voor interactieve workshops, om inspiratie op te doen en te netwerken. Denk hierbij aan: ✔   Exclusieve keynote sprekers zoals Jarno Duursma (tech-expert) ✔   Inspirerende workshops & interactieve sessies ✔   Unieke acts die deel uitmaken van jouw dag: Victor Mids ✔   Laatste Whitevision productupdates; als eerste op de hoogte! Ben je klant en wil je zeker zijn van een plek op het WhiteVision Summit? Claim dan nu je ticket en zet de datum in je agenda! Met het Pick & Mix programma stel je jouw ideale dag samen, helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften. Kom in contact met medegebruikers en laat je inspireren om jouw bedrijfsprocessen te versimpelen!  
Artikel lezen

123