Spring naar content

Wij zijn Whitevision

Tevreden klanten: dáár draait het om bij Whitevision. Wij helpen je bij het realiseren van jóuw doelen. Op een efficiënte, leuke en betrouwbare manier. Met een makkelijk te implementeren oplossing die jou tijd en geld bespaart.

Eentonig, repeterend werk de wereld uit helpen: dát is onze passie.

Toen: 2005

In 2005 omarmden veel multinationals digitale automatisering. Kleine en middelgrote bedrijven voelden hier ook wat voor, want méér tijd en efficiëntie waren zeer welkom. Maar het prijskaartje was te hoog. De oprichting van Whitevision bracht hier verandering in. De vision: software ontwikkelen vanuit eenvoud. Al snel kwamen de eerste klanten af op de gebruiksvriendelijke oplossing. Door goed te luisteren naar hun wensen breidden wij ons productportfolio steeds verder uit.

Nu: 2024

Even 19 jaar doorspoelen: in 2024 is Whitevision uitgegroeid tot marktleider op het gebied van inkomende documentverwerking. Voor meer dan 24.000 gebruikers verwerken wij 15 miljoen documenten per jaar. Dat komt neer op zo’n 1,25 miljoen documenten per maand, 75.000 per werkdag en bijna 3 per seconde. Eenvoud is nog steeds onze drijfveer. Nu noemen we dat ook wel simplicity, want inmiddels kijkt Whitevision over de grenzen.

Convertio Contact
Sfeerfoto MT band

De Whitevision-filosofie. Hiervoor staan wij ’s morgens op.

In deze digitale tijd voorop blijven lopen als bedrijf? Efficiënt omgaan met schaarse middelen en mensen? Dat vergt een slimme, onderscheidende oplossing. Van een partij die anders is dan anderen. Oftewel, Whitevision. Onze vision is uniek, onze aanpak pragmatisch. Als koploper in ons segment hebben wij een (altijd groeiende) bak aan kennis die we graag delen. Zijn we vakidioten? Misschien. Maar juist dáárdoor verzetten we bergen en verleggen we grenzen voor onze klanten. We maken het complexe simpel met automatisering om hen het leven makkelijker te maken. Daar worden wij gelukkig van.

  • Kennis van complexe processen
  • Flexibel en configureerbaar product
  • Nauwe samenwerking met partners

‘Betrokken’, ‘ambitieus’, ‘respectvol’ en ‘daadkrachtig’: vanuit deze kernwaarden bouwen onze specialisten aan producten en diensten die écht waardevol zijn voor onze klanten. Dat doen zij serieus, maar ook met veel plezier en passie. Leer het Whitevision-team kennen!

Frank de Wit

Remco Bedaf

Marloes de Jong

Serge Lafort

Cecko Hanssen

Erik Frey

Sfeerfoto Malou - Renee overleg

Whitevision. Iets voor jou?

Wil jij werken bij een groeiend, dynamisch en innovatief bedrijf? Pak je zaken graag zelfstandig én in teamverband op? En zoek je een werkgever die écht oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling?

123