Spring naar content

Workflow software

Heb je workflow-software nodig om inkomende facturen op efficiënte, betrouwbare wijze te fiatteren? Is een tijdige betaling daarnaast belangrijk voor jou? De workflow-software van Whitevision biedt uitkomst.

Samenwerken met collega's Gebruikers kunnen facturen overal fiatteren.
Aanpasbaar aan jouw proces Formalisering en bewaking van je werkproces zoals jij dat wil.
Overal en altijd beschikbaar Dankzij de app en onze cloud oplossing kun je overal fiatteren.
Sfeerfoto overleg bovenaf ipad p2p

Controle over jouw proces

Vaak vormt de ontvangst van een inkoopfactuur het begin van een werkproces, waarin ook boeken en fiatteren een rol spelen. In veel gevallen zijn er meerdere verantwoordelijken. Pas nadat zij het document hebben goedgekeurd, kun je tot betaling van de factuur overgaan. De doorlooptijd is dus van belang. Heb je een efficiënt hulpmiddel nodig om deze zo kort mogelijk te houden? Maak het jezelf gemakkelijk met Whitevisions workflow-software, die dit gehele proces op heldere, transparante wijze ondersteunt.

Download whitepaper

Aan de slag met het optimaliseren van je goedkeuringsprocessen? Vraag onze brochure aan en kom meer te weten over de voordelen van onze Workflow-functionaliteit.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking
Sfeerfoto telefoon app

Workflow, hoe werkt het?

Met onze Workflow kun je inkomende documenten, zoals facturen, op snelle, betrouwbare en eenvoudige wijze rondsturen binnen je organisatie. Het proces verloopt volledig digitaal en de software bevat alle functies die je van workflow-software mag verwachten. Dit betekent dat je altijd en overal documenten kunt goedkeuren en bijlages of opmerkingen kunt toevoegen. Efficiëntie ten top!

Benieuwd naar de concrete functies van onze workflow-software? We zetten ze voor je op een rij:

  • User interface: plaatje van de factuur en gegevens van de boeking in één overzicht.
  • Met de Whitevision Smartphone App kan je facturen altijd en overal eenvoudig goedkeuren.
  • Kleine leercurve: gebruikers kunnen snel met het systeem overweg.
  • Krachtige configuratieomgeving: optimale afstemming op ieder proces.
  • Compleet beeld door slimme integratie met ERP en financiële systemen.
  • Inzicht op ieder gewenst niveau door logging, audit trial en rapportagefuncties.

Samenwerken op 1 centrale plek

Definiëren

We nemen workflow scenario’s met je door en zoeken een werkwijze die past bij jouw processen

Automatiseren

De workflow scenario’s worden ingesteld en gebouwd zodat informatiestromen altijd via de juiste route verlopen.

Communiceren

Ga aan de slag met de workflow functie van Whitevision en communiceer eenvoudig met elkaar over berichten.

Tevreden klanten van Whitevision. Je bent in goed gezelschap.

Bouwbedrijf van der meer

Bouwbedrijf van der Meer

In 1890 begon Bouwbedrijf van der Meer als dorpstimmerman in Oudega. Nu, ruim 130 jaar later, is het door een combinatie van kwaliteit en vakmanschap uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Vanaf 1975 opereert het vanuit een nieuwe thuisbasis: de Einsteinstraat in Sneek. Van hieruit bedient Bouwbedrijf van der Meer het werkgebied van Noord-Nederland. Het team verzorgt een spectrum aan diensten — van onderhoud en verbouw tot nieuwbouw — voor kleine én grote projecten.
Lees meer
Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer
EURAILSCOUT

EURAILSCOUT

EURAILSCOUT voert metingen en analyses uit aan het spoor met moderne meet- en inspectietreinen en handapparatuur. De organisatie doet dit in opdracht van infrabeheerders in diverse landen. Klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland, Frankrijk en vele andere Europese landen. De ambitie van EURAILSCOUT is om bij te dragen aan veilig, betrouwbaar en beschikbaar vervoer via het spoor. Dit doet het bedrijf door klanten inzicht te geven in de conditie van het spoor en alle infrastructuur daaromheen.
Lees meer
Effektief

Effektief

Panden schoonmaken: dát is de kernbusiness van Effektief. Met haar transparante structuur en no-nonsense aanpak kan de groeiende onderneming rekenen op tevreden pandgebruikers. Van oudsher verwerkte Effektief inkomende en uitgaande facturen handmatig. Maar toen het aantal inkoopfacturen enorm groeide, kostte het verwerkingsproces veel te veel tijd. Medewerkers kregen regelmatig facturen op hun bureau die niet voor hen bestemd waren, maar die zij wel moesten bekijken om dat vast te stellen. Omdat dit steeds meer vertraging opleverde, ging Effektief op zoek naar een oplossing voor het digitaal verwerken van inkoopfacturen.
Lees meer
Sfeerfoto Marloes scherm

Ervaar 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Wil je zien hoe de Workflow-functionaliteit van Whitevision je goedkeuringsprocessen kan vereenvoudigen en versnellen? Vraag een demo aan en ontdek hoe we efficiëntie binnen je organisatie kunnen brengen.

Vragen? Vind de antwoorden hier.

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.