Spring naar content

Declaraties verwerken

Verwerk declaraties volledig automatisch met de smartphone App. Je declaratie direct indienen – met foto’s van de bonnen – als volledige boeking naar de financiële administratie. Zo maak je jouw declaratieproces efficiënter dan ooit!

Overzichtelijke app Overal en altijd declaraties indienen via de app.
Declaraties verzamelen Dien meerdere bonnetjes in als 1 declaratie.
Flexibele workflow Declaraties worden automatisch naar de juiste goedkeurder verzonden.
wv app

Declaraties verwerken. Eén gestroomlijnd proces.

Heb je gekozen voor het digitaliseren van declaratieverwerking om efficiëntie binnen je bedrijf te verhogen? Of misschien omdat medewerkers steeds vaker digitale bonnen en facturen indienen? Het doel van het digitaliseren van declaratieverwerking is duidelijk: tijd en middelen besparen en het aantal fouten verminderen. Toch kan de praktijk weerbarstig zijn. Er bestaan verschillende formaten en systemen. En soms ontvang je nog steeds papieren bonnetjes of PDF-bestanden. Hoe zorg je voor een uniforme verwerking van deze uiteenlopende documentstromen? Met Whitevision! Wij helpen je consistentie te bereiken.

Efficiënt declaraties verwerken?

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Bekijk dan het webinar terug.

Sfeerfoto smartphone app

Declaraties efficiënt verwerken. Zo doe je dat met Whitevision.

Door te kiezen voor Whitevision voor je declaraties én andere onkostendocumenten, ga je voor gemak, snelheid en nauwkeurigheid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het formaat of de wijze van indiening van de documenten. Whitevision zorgt voor een correcte interpretatie en verwerking van elk document.

Ontvang je zowel digitale bonnen, PDF-bestanden als papieren bonnetjes? Worden sommige bonnen direct in de e-mail geplakt? Met Whitevision verwerk je al deze documenten op een uniforme wijze. We ondersteunen een breed scala aan bestandsformaten en onze intelligente oplossing biedt een helder overzicht van de gegevens van elke declaratie in één oogopslag. Bovendien genereert het systeem automatisch een verwerkingsvoorstel, zodat jij minder handmatig werk hebt en het proces sneller en soepeler verloopt!

Jouw declaratieproces. Simpel met Whitevision.

Scannen of importeren

Declaraties indienen begint met het scannen van een of meerdere bon(nen). Slimme OCR zorgt ervoor dat je niets hoeft over te typen. Dit kan via de Whitevision App.

Indienen en goedkeuren

Een of meerdere bonnen kunnen direct ingediend worden als declaratie en wordt automatisch doorgezet naar de juiste goedkeurder.

Automatisch verwerken

De declaratie komt als volledig goedgekeurde boeking binnen (inclusief foto’s als bijlage) waarna deze automatisch verwerkt kan worden.

Whitevision-klanten. In goed gezelschap.

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer
Kwakkenbos BVv

Kwakkenbos BV

Kwakkenbos BV is een middelgroot familiebedrijf met circa 85 eigen mensen in dienst. De vakmensen van het bedrijf staan voor kwaliteit, kennis en passie. Dit jaar viert het bedrijf zijn 80-jarig jubileum. Een servicegerichte en persoonlijke aanpak heeft altijd centraal gestaan: Kwakkenbos BV investeert in langdurige relaties met opdrachtgevers en staat hen op alle gebieden bij tijdens het realiseren van projecten. Daar hoort ook een stukje meedenken bij: door ideeën aan te dragen, helpt Kwakkenbos BV mensen om optimaal bouwplezier te beleven.
Lees meer
Landelijke Huisartsen Vereniging

Landelijke Huisartsen Vereniging

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van huisartsen op uiteenlopende manieren. Naast algemeen juridisch advies kunnen (apotheekhoudende) huisartsen informatie inwinnen bij de LHV over een veelheid aan onderwerpen – van producten en personeelshandboeken tot het maken van een beleid. De vereniging treedt tevens op als gesprekspartner voor de overheid om op politiek- en beleidsniveau afspraken te maken. Ook fungeert zij als dienstverlener om huisartsen te ondersteunen in de praktijkvoering en als promotor om de aantrekkingskracht van de huisartsenzorg niet alleen te behouden, maar ook te versterken. Alle huisartsen in Nederland kunnen profiteren van de veelzijdige activiteiten van de LHV.
Lees meer
Sfeerfoto Cecko en Remco

Ontdek 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Meer weten over declaraties verwerken met Whitevision? Vraag vrijblijvend een demo met ons aan. We vertellen je graag meer over onze oplossing.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.