Spring naar content

Smartphone app

Optimaliseer niet alleen je goedkeuringsprocessen en informatiebeheer, maar ook je declaratieproces met de Whitevision smartphone app. Scan moeiteloos bonnen, voeg details toe en dien ze in met slechts één handeling. Met Whitevision stroomlijn je niet alleen het goedkeuren van facturen, maar ook het indienen van declaraties wordt een eenvoudige en snelle taak.

Mobiliteit en gemak Goedkeuringen doen, waar je ook bent
Directe besluitvorming Versnel processen door onmiddellijke actie
Toegankelijkheid en overzicht Houd overzicht met slechts een paar tikken op je scherm
wv app

Ontdek de voordelen

Wanneer je de Whitevision workflow gebruikt, kun je digitaal berichten accorderen, rondsturen en controleren via de software. Daarnaast kun je met de Whitevision smartphone app ook declaraties volledig automatisch verwerken. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van de bonnen, als volledige boeking naar de financiële administratie. Hierdoor maak je jouw declaratieproces efficiënter dan ooit tevoren. Met de Whitevision smartphone app behoud je te allen tijde inzicht in waar een document zich bevindt, hoe lang het al in het proces zit en wie ervoor verantwoordelijk is. De app maakt het mogelijk om de Whitevision software op iedere locatie en op elk tijdstip te gebruiken, waardoor je de doorlooptijd van zowel het goedkeurings- als het declaratieproces verkort en een efficiënter proces creëert. Bovendien wordt het proces voor alle gebruikers een stuk eenvoudiger.

Download whitepaper

Wil je ook onderweg controle houden over je goedkeuringsprocessen? Ontdek hoe onze smartphone app dit mogelijk maakt.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking
Sfeerfoto smartphone app

Smartphone app. Vrijheid in je handpalm.

Met de Whitevision smartphone app kun je facturen altijd en overal eenvoudig goedkeuren. De app bevat alle functies die je nodig hebt: je kunt de factuur plus boekingskenmerken bekijken, advies vragen aan een collega, een bijlage koppelen aan de factuur, de factuur parkeren én de factuur goed- of afkeuren. Het gebruik van deze app maakt goedkeuringsprocessen moeiteloos en efficiënt.

Maar dat is nog niet alles wat de Whitevision smartphone app te bieden heeft. Naast het goedkeuren van facturen, kun je ook declaraties met gemak indienen en goedkeuren. Met slechts een paar tikken op je smartphone kun je je uitgaven vastleggen en indienen voor vergoeding. De declaratie wordt direct ingediend– met foto’s van de bonnen – als volledige boeking naar de financiële administratie.

De Whitevision smartphone app biedt ook een handige scanfunctie waarmee je bonnen, facturen en andere documenten moeiteloos kunt inlezen. Of je nu onderweg bent of op kantoor, met een simpele foto van je telefoon worden al je documenten snel gedigitaliseerd en georganiseerd. Zo voeg je bijvoorbeeld een bon eenvoudig toe aan een factuur of scan je een factuur rechtstreeks in om deze door te sturen naar je facturenmailbox. Met deze uitgebreide functionaliteit maakt Whitevision documentverwerking wel héél eenvoudig en efficiënt, waar je ook bent.

Aan de slag met de Whitevision smartphone app in 3 stappen

Download de app

Download de Whitevision smartphone app op je mobiele toestel. Beschikbaar voor zowel Android als Apple gebruikers.

Vul de code in

Scrol door de schermen en vul de (verplichte) omgevingscode in. Deze kan je aanvragen bij je beheerder. Let op: vraag bij je beheerder na of de Whitevision-omgeving al volledig is ingericht, zodat je direct met de app kan gaan werken.

Log in en start direct

Log in met je geregistreerde Microsoft-account en ga aan de slag!

Onze gebruikers aan het woord.

Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet is gespecialiseerd in kleinbouw. Onderhoud, verbeteringen, verbouwingen, renovaties, restauraties en kleine nieuwbouw vallen binnen het expertisegebied van het bedrijf, dat inmiddels ruim 100 jaar bestaat. Kwaliteit vormt dé basis van waaruit werknemers en partners werken. Deze komt tot uiting in de kennis, de deskundigheid, het vertrouwen en de goede communicatie die Bouwbedrijf van der Vliet aan den dag legt. De interne medewerkers en de vaste samenwerkingspartijen zijn optimaal op elkaar ingespeeld, waardoor het bedrijf zijn afspraken nakomt en klanten écht ontzorgt. Hoe? Door hen alles uit handen te nemen – van ontwerp tot realisatie.
Lees meer
Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer
Landelijke Huisartsen Vereniging

Landelijke Huisartsen Vereniging

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van huisartsen op uiteenlopende manieren. Naast algemeen juridisch advies kunnen (apotheekhoudende) huisartsen informatie inwinnen bij de LHV over een veelheid aan onderwerpen – van producten en personeelshandboeken tot het maken van een beleid. De vereniging treedt tevens op als gesprekspartner voor de overheid om op politiek- en beleidsniveau afspraken te maken. Ook fungeert zij als dienstverlener om huisartsen te ondersteunen in de praktijkvoering en als promotor om de aantrekkingskracht van de huisartsenzorg niet alleen te behouden, maar ook te versterken. Alle huisartsen in Nederland kunnen profiteren van de veelzijdige activiteiten van de LHV.
Lees meer
Mansveld

Mansveld

Mansveld verzorgt maatwerkoplossingen in elektrotechniek en communicatietechniek. Ruim 300 medewerkers bezitten samen 55 jaar aan kennis, expertise en vakmanschap. In samenwerking met de adviseur realiseert Mansveld installaties van ontwerp tot beheer en onderhoud. Onder meer voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woon- en zorginstellingen, (semi-)overheidsinstellingen, communicatie- en ontwerpbureaus en beurs- en tentoonstellingbouwers. De diensten van Mansveld zijn in te delen in vijf vakgebieden: elektrotechniek, communicatietechniek, safety & security, integrale mediaprojecten en duurzaamheid. Met talloze specialisaties binnen elk vakgebied is Mansveld op alle niveaus inzetbaar. Het bedrijf combineert zijn expertise met een persoonlijke benadering. Langetermijnrelaties met klanten staan hoog in het vaandel.
Lees meer
Sfeerfoto Tobias - Judith - Lars

Ontdek 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Wil je ervaren hoe de Whitevision smartphone app je goedkeuringsprocessen en het verzamelen van documenten kan vereenvoudigen? Vraag een demo aan en ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.