Spring naar content

Filehandler

Verzamel inkomende documenten moeiteloos en gestroomlijnd met Whitevision. Profiteer van de gebruiksvriendelijke functionaliteiten die je verdienen. Sleep documenten direct vanuit je e-mail of bestandslocatie naar Whitevision, waar ze vervolgens kunnen worden bewerkt en gecontroleerd voordat ze naar de administratie worden gestuurd.

Drag & drop Geen gedoe meer met een overvloed aan PDF-bestanden of e-mails met bijlagen.
Voorbewerkingsmogelijkheden Splitsen, samenvoegen, ordenen, pagina's toevoegen of verwijderen en zelfs roteren.
Slim omgaan met bijlagen Mogelijkheid om ná inlezen bijlagen toe te voegen, bewerken of verwijderen

Documentverwerking. Een fluitje van een cent.

Met de opkomst van e-mail en PDF’s leek het probleem van papieren documenten te zijn opgelost. Maar nu worden organisaties overspoeld met inkomende e-mails, aangezien documenten digitaal worden ontvangen. Het voorbereiden van deze inkomende berichten in je inbox vergt als inkoop- of financiële medewerker veel tijd en moeite. Hoewel digitale documentverwerking efficiëntie en tijdwinst oplevert, blijven er toch handmatige handelingen nodig. Het bewerken en sorteren van inkomende e-mails voordat je een digitaal document automatisch kunt inlezen in je ERP-systeem is een tijdrovende en weinig uitdagende klus. Hoe kun je ervoor zorgen dat de digitale documentverwerking al begint zodra een document, zoals een orderbevestiging of inkoopfactuur, binnenkomt?

Gelukkig biedt de File handler van WhiteVision dé oplossing. De File handler splitst, combineert en verplaatst bijlagen of digitale documenten, waardoor de administratieve last aanzienlijk wordt verminderd.

Download whitepaper

Wil je efficiënter werken op de financiële administratie? Download de whitepaper voor meer informatie!

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking
Sfeerfoto Bjorn scherm groot hubl

Maak jouw documentverwerking een stuk soepeler

Whitevision stelt je in staat om moeiteloos documenten te verzamelen en voor te bewerken. Het is het einde van de rompslomp met een overvloed aan PDF-bestanden of e-mails met bijlagen – simpelweg drag & drop naar je browser is voldoende.

Maar dat is niet alles wat we bieden. Naast deze intuïtieve verzamelingsmethode, voorzien we je ook van een scala aan handige voorbewerkingsopties. Of je nu documenten wilt splitsen of samenvoegen, netjes wilt ordenen, pagina’s wilt toevoegen of verwijderen, of zelfs wilt draaien, bij Whitevision kan het allemaal. Met deze uitgebreide mogelijkheden kun je jouw documenten perfect voorbereiden en vormgeven voor verdere verwerking, waardoor je tijd en moeite bespaart en tegelijkertijd een professionele afwerking behoudt.

Verzamel documenten moeiteloos en gestroomlijnd

Drag & drop

Drag & drop je PDF-bestanden of e-mails met bijlagen eenvoudig naar je browser met slechts één klik.

Ordenen en vormgeven

Je kunt documenten splitsen, samenvoegen, ordenen, pagina’s toevoegen of verwijderen en zelfs draaien.

Tijdsbesparing

Het enige wat jij nog moet doen is de documenten naar de juiste administratie toewijzen en Whitevision doet de rest!

Klanten van Whitevision. Je bevindt je in goed gezelschap.

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer
LenGo

LenGo

LenGo Automotive Group richt zich op de totale dienstverlening in de bedrijfswagenbranche. De Nederlandse tak heeft 6 vestigingen, die samen zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de reparatie van (onderdelen van) bedrijfswagens. Klantgerichtheid staat hierbij voorop. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid servicenetwerk met moderne werkplaatsen. LenGo Automotive Group wordt gekenmerkt door een hoog professionaliteitsgehalte, maar ook door een familiaire, gemoedelijke sfeer. Dit maakt het bedrijf vakbekwaam én betrouwbaar.
Lees meer
Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs

Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs

De Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs (SECVO) biedt vmbo, havo, atheneum en gymnasium aan. Met ruim 3.300 leerlingen en 360 medewerkers heeft zij de missie om goed onderwijs te verzorgen voor diplomeerbare leerlingen op alle niveaus in een omgeving die past bij de christelijke traditie. We leven in het digitaliseringstijdperk. De Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs besloot dat het tijd was om hierop aan te sluiten. Zij wilde inkoopfacturen efficiënter verwerken en de mogelijkheid hebben om deze later eenvoudig digitaal te kunnen terugvinden. Het was dan ook de bedoeling om van een papieren archief over te stappen op een digitaal archief. Een goede scan- en herkenoplossing zou de ideale oplossing zijn.
Lees meer
YoungCapital

YoungCapital

In 2000 startte YoungCapital vanuit een zolderkamer als een jobboard. De toenmalige naam: Studentenwerk. Door de jaren heen startte het bedrijf meerdere labels en kreeg het steeds grotere klanten. Studentenwerk groeide uit tot recruitmentbureau YoungCapital, dat anno 2019 meer dan 16.000 kandidaten per dag aan het werk zet. Het dynamische, jonge bedrijf probeert alles nét een beetje anders te doen dan de rest: het denkt mee met klanten, hanteert korte lijntjes en schuwt een stugge hiërarchie. De open, energieke organisatiecultuur vertaalt zich in nog meer groei: YoungCapital veroverde de vijfde plek op de lijst van snelst groeiende bedrijven in 2018 en ging in drie jaar tijd van 500 naar 1.300 medewerkers.
Lees meer
Sfeerfoto Bjorn - Karlijn

Ontdek 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Ervaar hoe de File handler van Whitevision het beheer van je inkomende documenten kan transformeren. Vraag een demo aan en zie zelf hoe wij eenvoud in je werk brengen.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123