Spring naar content

OCR herkenning

Op zoek naar de beste OCR-software? Die vind je niet zomaar. Want een OCR-oplossing moet aan behoorlijk wat eisen voldoen om deze titel te verdienen. Een goed OCR-systeem levert een aanzienlijke tijdbesparing en efficiëntieboost op.

Hoge herkenningsgraad Direct een hoge herkenningsgraad.
We leren van gebruikers De herkenningsgraad wordt steeds hoger doordat we leren van gebruikers.
Slimmer werken OCR herkenning en AI gaan hand in hand.

Eentonig invoerwerk is verleden tijd.

Het tijdrovende handmatig invoeren van documentdata behoort definitief tot het verleden dankzij de geavanceerde combinatie van slimme OCR herkenning en kunstmatige intelligentie van Whitevision! Eentonig invoerwerk wordt vervangen door een efficiënte en geavanceerde oplossing die niet alleen tijd bespaart, maar ook inspiratie biedt voor taken die meer voldoening geven.

Met Whitevision wordt niet alleen het repetitieve karakter van handmatig invoerwerk geëlimineerd, maar ook de kans op menselijke fouten drastisch verminderd. Door gebruik te maken van geavanceerde OCR-technologieën en AI-algoritmen analyseert Whitevision niet alleen de tekst op documenten, maar begrijpt het ook de context en betekenis ervan. Hierdoor kan het systeem complexe documenten met verschillende indelingen en structuren nauwkeurig interpreteren en verwerken.

Download whitepaper

Wil je de efficiëntie van je inkoop- en financiële processen verbeteren? Met onze innovatieve automatiseringsoplossingen ervaar je de eenvoud die je zoekt.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking

OCR & kunstmatige intelligentie.

Profiteer van de eenvoud die je verdient met de OCR herkenning van Whitevision. Ervaar hoe deze geavanceerde software documentinformatie automatisch herkent en boekingsvoorstellen genereert, waardoor je je kunt concentreren op taken die meer uitdaging bieden. Met Whitevision wordt de verwerking van inkomende documenten makkelijker, efficiënter en foutlozer, waarbij je administratie altijd consistent en betrouwbaar blijft.

Daarnaast biedt Whitevision een naadloze integratie met bestaande systemen, waardoor je workflows verder gestroomlijnd worden. Door de combinatie van slimme OCR en AI is de software in staat om niet alleen kopgegevens, maar ook de bijbehorende regels automatisch te herkennen en te verwerken. Dit betekent dat je niet alleen tijd bespaart, maar ook de kans op fouten aanzienlijk vermindert. Bovendien kun je met Whitevision eenvoudig instellingen aanpassen om kosten automatisch toe te wijzen aan inkooporders, projecten, kostenplaatsen of grootboekrekeningen, waardoor het hele proces nog efficiënter wordt. Kortom, met Whitevision heb je een krachtige partner aan je zijde die je niet alleen helpt bij het automatiseren van je documentverwerking, maar ook bij het optimaliseren van je workflow voor maximale efficiëntie en nauwkeurigheid.

Jouw proces. Eenvoudig met Whitevision.

Verzamelen

Whitevision maakt het gemakkelijk door alle soorten berichten op één plek te verzamelen, ongeacht het bestandsformaat, waardoor het verwerken van documenten eenvoudiger wordt. Dit helpt je om efficiënter en foutloos te werken.

Herkennen

Begin meteen met profiteren van de geavanceerde technologie van Whitevision voor documentherkenning, waarbij OCR en AI naadloos samenwerken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar elimineert ook de noodzaak voor handmatig werk.

Verbeteren

Het OCR-platform van Whitevision fungeert als een levendige gebruikerscommunity waarin kennis wordt gedeeld, waardoor alle gebruikers kunnen profiteren van gedeelde inzichten en het platform voortdurend wordt versterkt.

Je bent in goed gezelschap.

AC Borst Bouw

AC Borst Bouw

AC Borst Bouw is een traditioneel familiebedrijf dat reeds 105 jaar bestaat. Renovatie, onderhoud en herstel van maatschappelijk vastgoed en woningen: dáár houdt AC Borst Bouw zich dagelijks mee bezig. Het bedrijf zet alles op alles om bestaand vastgoed op een duurzame manier nieuw leven in te blazen. Opdrachtgevers zijn organisaties in de sectoren wonen, werken, winkelen, onderwijs en zorg. AC Borst Bouw zet diverse instrumenten in om hen optimaal te bedienen, maar tegelijkertijd staan de eindgebruikers bij het uitwerken van plannen voorop: hun wensen en eisen vormen de inspiratie. Deze aanpak leidt keer op keer tot een kwalitatief resultaat.
Lees meer
Cnossen Infra

Cnossen Infra

Cnossen Infra heeft de ambitie om de belangrijkste aannemer van de Friese Zuidwesthoek te zijn. Dit doel willen ze realiseren door een klantgerichte focus en mee te denken met opdrachtgevers. Een onderdeel van dit meedenken is zeker ook het begrijpen van de wensen van de opdrachtgevers. Door een totaalpakket infra-oplossingen te bieden voor overheid en bedrijfsleven, met oog voor menselijkheid en duurzaamheid, is Cnossen een unieke aannemer in de branche.
Lees meer
Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek

In de afgelopen 100 jaar is Hoppenbrouwers Techniek uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Wat in 1918 een  eenmansbedrijf was, is nu een totaalinstallateur met ruim 1.000 medewerkers. De organisatie ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Zij biedt integrale oplossingen en is actief in een zeer brede markt. De missie van Hoppenbrouwers Techniek: de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Daarbij staan medewerkers op de eerste plek. Werkplezier staat voorop, want alleen daarmee kan Hoppenbrouwers Techniek de bedrijfsambitie verwezenlijken: de beste en duurzaamste installateur van het land worden.
Lees meer
Hurks

Hurks

Al meer dan 100 jaar is Hurks een bewezen professionele dienstverlener in de bouw en vastgoedwereld. Het rasechte familiebedrijf, dat inmiddels circa 450 medewerkers in dienst heeft, ambieert en realiseert een grote diversiteit aan projecten in verschillende disciplines: woningbouw, stedelijke ontwikkeling, hoogbouw en onderhoud en retail. Dit doet Hurks voornamelijk in de omgeving Eindhoven en in de randstad.
Lees meer
Sfeerfoto Joost - Erik

Ervaar 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Wil je met eigen ogen zien hoe onze SMART OCR-oplossing het proces van inkomende documentverwerking vereenvoudigt? Vraag een demo aan en ontdek hoe wij ‘simplicity’ in jouw dagelijkse werkzaamheden brengen.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.