Spring naar content

Serviceorders verwerken

Onderhoud aan gebouwen wordt steeds meer uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven. Als opdrachtnemer moet je daarbij ook de administratieve handelingen volledig voor je rekening nemen. Dit leidt tot een forse hoeveelheid aan administratief werk. Vaak kun je zelf geen eisen stellen aan het formaat of de vorm waarin een serviceorder wordt aangeleverd. Het gevolg: veel verschillende vormen en systemen.

Flexibele software Altijd een workflow die past bij jouw werkwijze.
Slimme software Mogelijkheid om zelf nieuwe serviceorders te trainen.
Snelle dossiervorming De serviceorder wordt als bijlage in het dossier gearchiveerd.
Serviceorder_verwerken

Hoe werkt het?

Met onze software voor de bouw kun je serviceorders volledig automatisch verwerken. Je hoeft enkel afspraken te maken over de manier waarop de orders worden aangeleverd (bijvoorbeeld: papier, e-mail of pdf). De slimme oplossingen van Whitevision kunnen alle stromen aan en zetten iedere aanvraag om in een digitaal bestand. Dit kan worden ingelezen in je ERP-systeem. Om het helemaal af te maken wordt het pdf-bestand van de aanvraag gekoppeld. Zo heb je altijd inzicht in de originele aanvraag.

Download whitepaper

Meer weten over onze oplossing? Download het whitepaper efficienter werken in de bouw en ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper Efficiënter werken in de bouw
Sfeerfoto ipad water hubl

Slim digitaal samenwerken

Is een serviceorder (of serviceaanvraag, servicemelding of serviceopdracht) onleesbaar of treedt er een andere fout op? Met Whitevisions software voor de bouw los je dit snel en efficiënt op. Leg het probleem eenvoudig voor aan een van je collega’s, zodat deze ernaar kan kijken en het systeem kan helpen of trainen. Heb je een nieuw project met nieuwe serviceorders binnengehaald? Ook deze zijn eenvoudig in te leren met onze slimme, gebruiksvriendelijke, zelflerende OCR-functie.

Jouw serviceorderproces. Vereenvoudigd met Whitevision.

Inlezen of scannen

Serviceorders (of serviceaanvragen, servicemeldingen of serviceopdrachten) verwerken begint met het inlezen van e-mails. Papieren serviceorders worden gescand.

Automatische herkenning

Je serviceorder wordt automatisch herkend en gelezen op basis van een vooraf ingestelde template. De serviceopdracht zelf wordt als bijlage in het dossier gearchiveerd.

Supersnel boeken met Whitevision

Eenvoudige, snelle digitale goedkeuring van serviceorders met alle boekingsinformatie uit jouw ERP systeem en het plaatje van de factuur.

Klanten van Whitevision. Je bent in goed gezelschap.

Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet is gespecialiseerd in kleinbouw. Onderhoud, verbeteringen, verbouwingen, renovaties, restauraties en kleine nieuwbouw vallen binnen het expertisegebied van het bedrijf, dat inmiddels ruim 100 jaar bestaat. Kwaliteit vormt dé basis van waaruit werknemers en partners werken. Deze komt tot uiting in de kennis, de deskundigheid, het vertrouwen en de goede communicatie die Bouwbedrijf van der Vliet aan den dag legt. De interne medewerkers en de vaste samenwerkingspartijen zijn optimaal op elkaar ingespeeld, waardoor het bedrijf zijn afspraken nakomt en klanten écht ontzorgt. Hoe? Door hen alles uit handen te nemen – van ontwerp tot realisatie.
Lees meer
Dura Vermeer

Dura Vermeer

Dura Vermeer ontwikkelt en realiseert bouw- en infrastructurele projecten, onderhoud en renovatie. De activiteiten van de organisatie stoelen op een solide financiële basis en een open, betrouwbare stijl van zakendoen. Met meer dan 20 zelfstandige werkmaatschappijen combineert Dura Vermeer een sterke regionale verankering met de kennis, middelen en kracht van een bedrijf dat opereert op landelijk niveau. Continuïteit is de belangrijkste drijfveer: Dura Vermeer heeft 165 jaar ervaring. Het handelt altijd vanuit drie kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Lees meer
Gebrs. Kurvers Wegenbouw

Gebrs. Kurvers Wegenbouw

Gebrs. Kurvers Wegenbouw is een modern, allround bedrijf op het gebied van infrastructurele werken. Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van civiele techniek heeft Gebrs. Kurvers Wegenbouw een stevige naam opgebouwd in Limburg. Zijn wegenbouw is al meer dan 55 jaar een begrip in de provincie. Sinds 2001 is Gebrs. Kurvers Wegenbouw uitgebreid met het op- en overslagbedrijf De Beitel, waar schone bouwstoffen worden op- en overgeslagen. Ook worden hier grond, asfalt, zand, puin, groenafval en teelaarde bewerkt. Daarnaast beschikt Kurvers Transport over een modern wagenpark, dat voorziet in diepladertransporten.
Lees meer
Topdown PC

Ontdek 'eenvoud'. Plan een demo in.

Ervaar hoe onze oplossingen het verwerken van serviceorders vereenvoudigen. Plan een demo in en zie hoe Whitevision ‘eenvoud’ in jouw dagelijkse werkzaamheden brengt.

Heb je vragen? Hier vind je antwoorden.

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123