Spring naar content

Facturen verwerken

Het boeken, fiatteren en archiveren van inkomende facturen is een veelomvattende klus die menig bedrijf nog handmatig uitvoert. Met onze slimme software verwerk je facturen digitaal, snel en foutloos, in elke vorm of formaat.

Klaar voor e-facturatie Of het nu gaat om PDF, papier of xml, Whitevision faciliteert de verwerking van ieder formaat
Versimpeling van processen Dankzij de flexibele software vinden we aansluiting bij jouw proces
Digitaliseer je administratie Facturen opbergen in ordners is niet langer nodig
wv app

Inkoopfactuurverwerking. Vereenvoudigd tot perfectie.

Heeft jouw bedrijf de stap gezet naar digitale inkoopfactuurverwerking om efficiëntie te verbeteren of om te voldoen aan moderne zakelijke vereisten? Het doel is eenvoudig: processen optimaliseren, kosten verlagen, en fouten verminderen. De realiteit kan echter complex zijn, met een diversiteit aan factuurformaten en -methoden. Hoe zorg je voor een soepele, uniforme verwerking van deze uiteenlopende inkoopfacturen? Met Whitevision! Wij bieden een gestroomlijnde oplossing voor al je factuurverwerkingsbehoeften.

Download whitepaper

Ontdek de voordelen van onze oplossing en geniet van de eenvoudig die jouw financiële team verdient. Download ons whitepaper over de toekomst van inkoopfactuurverwerking en ga aan de slag!

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking
Sfeerfoto Ipad aanwijzen logo's

Zo werkt Whitevision.

Door voor Whitevision te kiezen, omarm je gemak, snelheid, en precisie in je factuurverwerkingsproces. Laat het formaat of de bron van de inkoopfacturen je niet langer zorgen baren. Whitevision staat garant voor correcte interpretatie en verwerking van elke factuur. Ontvang je een mix van PDF-, papieren en digitale facturen? Zijn er leveranciers die hun facturen direct in de e-mailbody plakken? Met Whitevision behandel je al deze facturen uniform. We ondersteunen alle gangbare formaten, en onze intelligente oplossing biedt een gestroomlijnde weergave van factuurgegevens. Daarnaast genereert het systeem automatisch verwerkingsvoorstellen, waardoor het proces versnelt en vereenvoudigt!

Jouw factuurverwerkingsproces. Vereenvoudigd met Whitevision.

Inlezen of scannen

Inkoopfacturen verwerken begint met het inlezen van e-mails. Papieren inkoopfacturen worden gescand.

Automatische herkenning

Je factuur wordt automatisch en snel voorzien van een boekingsbestand.

Supersnel boeken met Whitevision

Eenvoudige, snelle digitale goedkeuring van facturen met alle boekingsinformatie uit jouw ERP systeem en het plaatje van de factuur.

In goed gezelschap

Franssen Franken

Franssen Franken

Franssen Franken is dé verhuurder van bouwmachines, hoogwerkers, gereedschappen, aannemersmaterieel en (afval)containers van Limburg. Het familiebedrijf is toegankelijk en hanteert korte lijnen. Een klein, ambitieus team zorgt dat klanten service krijgen van a tot z . Als een verhuurwens niet direct te realiseren is, gaat Franssen Franken op zoek naar een oplossing.
Lees meer
IP Duursma

IP Duursma

IP Duursma is een technische groothandel met vijf vestigingen in Nederland en één vestiging in Rusland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de toelevering van en advisering over MRO-producten en de diensten die daarmee samenhangen. Vanuit het centrale distributiecentrum in Veghel verstuurt IP Duursma leveringen direct naar klanten én bevoorraadt het de afzonderlijke vestigingen, zodat de lokale voorraad op peil blijft. Hét motto: ‘We hebben het of we regelen het.’ Klanten kunnen al hun wensen bij het bedrijf neerleggen. IP Duursma probeert vervolgens een pasklare oplossing te bieden.
Lees meer
Lek Sloopwerken

Lek Sloopwerken

Opdrachten waar geen concurrent zich voor in durft te schrijven, dáár krijgen ze bij Lek Sloopwerken energie van. Zoals in één weekend vijf viaducten weghalen. Dat is complex, gebeurt onder enorme tijdsdruk en gaat gepaard met hoge boetes als je het niet redt binnen de aangegeven tijd. De planning van al het werk dat daarna volgt komt anders in de knel en dat kost al snel miljoenen. Ook zijn ze bij Lek Sloopwerken zoals ze zelf zeggen ‘van de korte klappen’. Dat merkten 4PS toen ze er eind vorig jaar voor kozen om te gaan werken met 4PS Construct, waarbij de implementatie slechts 3.5 maand duurde. 4PS sprak hierover met Robert Jan Huizinga, de financiële man van het bedrijf. Eigenlijk maakte Lek Sloopwerken al in 2015 de overstap van Excel naar een ERP-systeem. Dat ging echter mis. Het ERP-systeem dat men koos liep achter, werkte niet zoals men wilde en gaf geen inzicht en overzicht. Werken met dit systeem kostte het bedrijf zelfs meer tijd dan alles bijhouden in Excel. Vorig jaar viel de beslissing: zo kon het niet langer. Lek Sloopwerken vroeg opdrachtgevers en partners naar hun ervaringen met ERP-software en na een eerste selectie bleven twee opties over. Na een tweede selectie viel de keuze op 4PS Construct, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.
Lees meer
Trebbe

Trebbe

Conceptuele dienstverlenende bouwer Trebbe is een familiebedrijf dat reeds vanaf 1911 bestaat. Van planontwikkeling tot oplevering en meerjarig onderhoud, van nieuwbouw tot renovatie in de woningbouw en utiliteitsbouw: Trebbe werkt aan resultaten die aan de verwachtingen van klanten voldoen. Het bedrijf ‘bouwt met perspectief’: het gebruikt haar ruime eeuw aan bouwhistorie als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Trebbe kijkt voortdurend naar de wereld om ons heen en past haar werkwijze daarop aan.
Lees meer
Sfeerfoto Ipad ppt

Ervaar 'eenvoud'. Plan een demo in.

Ontdek zelf hoe onze oplossingen de verwerking van inkoopfacturen vereenvoudigen. Plan een demo in en laat Whitevision ‘eenvoud’ realiseren binnen jouw factuurverwerkingsprocessen.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.