Spring naar content

Kop- & regelherkenning

Documenten zijn vaak rijk aan informatie, met veel tekst en talrijke regels. Het handmatig invoeren van deze gegevens in je software-systeem is tijdrovend en vergt veel inspanning. Gelukkig biedt Whitevision’s slimme technologie een oplossing. Met onze geavanceerde kop- en regelherkenning wordt dit proces geautomatiseerd, waardoor het digitaal verwerken van documenten een fluitje van een cent wordt!

Mis geen enkel detail Ervaar ongekende nauwkeurigheid.
Automatiseer data-extractie Efficiënt en foutloos gegevens uit documenten halen.
Verbeterde efficiëntie Versnel je boekhoudprocessen aanzienlijk.
regelherkenning

Talloze mogelijkheden

Met Whitevision worden zowel de kopgegevens als de regels automatisch herkend. Als er een XML-bericht wordt meegestuurd, wordt deze data geïnterpreteerd en verrijkt met de OCR data. Door de belangrijke informatie van kopgegevens te koppelen met de details van de regels, maakt de software gebruik van kunstmatige intelligentie om gedetailleerde en nauwkeurige voorstellen te genereren. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel, dus zowel inkoopteams als financiële teams kunnen vertrouwen op snelle en nauwkeurige herkenning.

Download whitepaper

Op zoek naar een manier om je documentverwerking naar een hoger niveau te tillen? Download ons whitepaper en ontdek de voordelen.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking
Sfeerfoto Bjorn scherm groot hubl

Versimpel het verwerken van documenten

Moeten kosten automatisch worden toegewezen aan een inkooporder, project, kostenplaats of grootboek? Geen probleem, dit kan eenvoudig worden ingesteld, waardoor het proces nog efficiënter verloopt.

Het is mogelijk om zowel de kopgegevens als de regels van documenten te trainen, waarna het systeem op basis van kenmerken met een voorstel komt. Dit maakt het boeken van inkomende documenten extreem eenvoudig. Hoe werkt het? De gegevens die zijn voorgesteld, worden aangevuld met gegevens uit het software-systeem. Als er ontbrekende of onjuiste gegevens zijn, kun je deze gemakkelijk aanpassen en zo onze software trainen, zodat het de volgende keer direct klopt!

Kop- & regelherkenning, hoe werkt het?

Creëer overzicht

Met onze gebruiksvriendelijke interface bieden we een duidelijke visuele weergave voor een verbeterde controle. Jij hoeft alleen maar te valideren, waardoor het proces snel en efficiënt verloopt.

Snelle presentatie van bijlagen

Facturen, bonnen, declaraties en andere bijlagen snel en overzichtelijk gepresenteerd. Wil je het document delen met de buitenwereld? Dan kun je deze eenvoudig mailen of op een andere manier delen.

Integreer met jouw systemen

Omdat de oplossing een naadloze koppeling met veel pakketten kent is de status steeds zichtbaar. Steeds weer in combinatie met het plaatje van het document.

Klanten van Whitevision. Je bent in uitstekend gezelschap.

Bouwgroep Buitenhuis

Bouwgroep Buitenhuis

Een kleinschalige onderneming met grote mogelijkheden: dat is Bouwgroep Buitenhuis b.v. te Landsmeer in een notendop. Klantgerichtheid en betaalbare kwaliteit staan voor dit bedrijf voorop. Al meer dan 60 jaar voert het opdrachten uit voor woningcorporaties, stadsdelen, gemeentes, ontwikkelaars en schoolbesturen. Maar ook voor bedrijven en particulieren. Een ketensamenwerking met betrokken partners vormt de grondslag voor de werkwijze van Bouwgroep Buitenhuis b.v.. Door via de Leanmethodiek te bouwen kan het bedrijf klanten zo snel mogelijk van dienst zijn. In totaal bestaat het bedrijf uit 3 werkmaatschappijen met elk een eigen expertise én een recent opgerichte ontwikkelmaatschappij, gericht op planvoorbereiding en ontwikkeling in renovatie en nieuwbouw.
Lees meer
Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer
Zwaluwe Bouw

Zwaluwe Bouw

Zwaluwe Bouw is actief in renovatie, restauratie, dagelijks onderhoud, nieuwbouw en projectontwikkeling. Het veelzijdige bedrijf hanteert een flexibele en persoonlijke aanpak waarbij de wensen van opdrachtgevers vooropstaan. Naast een betrouwbare uitvoerder van beproefde bouwmethodieken is Zwaluwe Bouw een innovatieve trendsetter wanneer het gaat om seriematige woningverbetering en resultaatgericht onderhoud. Met 110 werknemers en een jaarlijkse omzet van 45 miljoen verwerkt Zwaluwe Bouw grofweg 20.000 facturen per jaar. Naar verwachting zal dit aantal in de komende tijd alleen maar toenemen.
Lees meer
Van der Weegen Bouwgroep

Van der Weegen Bouwgroep

Al meer dan 150 jaar is Van der Weegen Bouwgroep actief in de regio Brabant. Met een creatieve en innovatieve instelling ontwikkelt en bouwt het bedrijf omgevingen waar mensen zich thuis voelen. Van der Weegen Bouwgroep luistert om te leren van het verleden, te behouden wat goed is én vooruit te kijken. De activiteiten van het bedrijf beslaan een breed gebied. Van der Weegen heeft gewerkt aan de ontwikkeling en realisatie van complete woonwijken, de herontwikkeling van monumentaal vastgoed en verzorgt ook maatwerk in bedrijfshuisvesting. Klanten kunnen tevens bij het bedrijf terecht voor klein- of grootschalig onderhoud, bijvoorbeeld aan scholen, corporatiewoningen en bedrijfspanden.
Lees meer
Sfeerfoto Judith - Lars

Ontdek 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Ervaar hoe Whitevision’s kop- & regelherkenning je documentverwerkingsproces kan innoveren. Vraag een demo aan en ontdek de eenvoud en efficiëntie die het je organisatie kan brengen.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123