Spring naar content

E-mailuitlezen

Digitale documentverwerking levert je veel efficiëntie en tijdwinst op. Maar je moet nog steeds enkele handmatige handelingen verrichten. Zo is het nodig om inkomende e-mailberichten te bewerken en sorteren voordat je een digitale factuur automatisch kunt inlezen in een OCR- of workflow-oplossing. Een tijdrovende en weinig uitdagende taak. Hoe zorg je ervoor dat digitale factuurverwerking al begint op het moment dat een document binnenkomt?

Efficiëntie en organisatie Transformeer je inbox, verminder de rompslomp.
Automatisering van e-mailbeheer Sorteer, combineer en archiveer automatisch.
Slim omgaan met bijlagen Bijlagen combineren of splitsen door slimme logica.

Overweldigd door inkomende documenten?

De komst van e-mail en pdf hebben het euvel van stapels papieren facturen grotendeels opgelost. Maar er is een andere uitdaging die misschien wel nóg groter is: nu organisaties facturen digitaal ontvangen is er een constante stroom aan inkomende e-mailberichten die het nodige voorwerk vergen. Als administratief medewerker heb je een flinke klus aan het bewerken van élk document in je mailbox.

Facturen en orders kunnen in verschillende formaten binnenkomen: pdf of XML, soms zelfs ingevoegd in de body van een e-mail. Om al deze diverse documenten op dezelfde gestroomlijnde manier te verwerken, heb je een systeem nodig dat flexibel is. Whitevision verzamelt al jouw inkomende documenten op eenduidige wijze, ongeacht de manier van binnenkomst. Dit betekent dat jij méér uren overhoudt om je aan andere belangrijke taken te wijden.

Download whitepaper

Wil je de controle terug over je inbox en de efficiëntie van je communicatieprocessen verhogen? Ontdek hoe onze SMART E-mailhandler je hierbij kan helpen.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper facturen automatisch vewerken
Sfeerfoto Bjorn scherm groot hubl

SMART E-mail handler. Eenvoud op zijn best.

Met de SMART E-mail handler van Whitevision breng je orde in de chaos van je inbox. Deze krachtige tool automatiseert niet alleen het sorteerproces en combineert relevante bijlagen, maar biedt ook de mogelijkheid om XML-berichten te verwerken en te integreren. Zo wordt zelfs de meest complexe communicatie gestroomlijnd en georganiseerd, zonder dat je handmatig hoeft in te grijpen. Hierdoor blijft er meer tijd over voor werk dat er echt toe doet.

Whitevision’s technologie zorgt ervoor dat je nooit meer belangrijke informatie mist of tijd verspilt aan het handmatig beheren van je e-mails, inclusief XML-gegevens. Onze oplossing biedt je de mogelijkheid om efficiënter te werken, met minder fouten en een gestroomlijnde communicatie als resultaat. Dat is niet alleen goed voor jou en je team, maar uiteindelijk ook voor je klanten, die profiteren van een snellere en nauwkeurigere service.

Een goed georganiseerde inbox in 3 stappen

Inventarisatie

We nemen eerst samen met jouw het gewenste proces door en onderzoeken de beste manier om de SMART E-mail handler voor jou te laten werken.

Wijs mappen aan

Na de inventarisatie kun je de gegevens van jouw mailaccount invullen en de mappen aanwijzen waarnaar het systeem moet kijken.

Tijdsbesparing

Het enige wat jij nog moet doen is het startsein geven. De SMART E-mail handler gaat voor je aan de slag!

Klanten van Whitevision. Je bevindt je in goed gezelschap.

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer
LenGo

LenGo

LenGo Automotive Group richt zich op de totale dienstverlening in de bedrijfswagenbranche. De Nederlandse tak heeft 6 vestigingen, die samen zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de reparatie van (onderdelen van) bedrijfswagens. Klantgerichtheid staat hierbij voorop. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid servicenetwerk met moderne werkplaatsen. LenGo Automotive Group wordt gekenmerkt door een hoog professionaliteitsgehalte, maar ook door een familiaire, gemoedelijke sfeer. Dit maakt het bedrijf vakbekwaam én betrouwbaar.
Lees meer
Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs

Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs

De Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs (SECVO) biedt vmbo, havo, atheneum en gymnasium aan. Met ruim 3.300 leerlingen en 360 medewerkers heeft zij de missie om goed onderwijs te verzorgen voor diplomeerbare leerlingen op alle niveaus in een omgeving die past bij de christelijke traditie. We leven in het digitaliseringstijdperk. De Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs besloot dat het tijd was om hierop aan te sluiten. Zij wilde inkoopfacturen efficiënter verwerken en de mogelijkheid hebben om deze later eenvoudig digitaal te kunnen terugvinden. Het was dan ook de bedoeling om van een papieren archief over te stappen op een digitaal archief. Een goede scan- en herkenoplossing zou de ideale oplossing zijn.
Lees meer
YoungCapital

YoungCapital

In 2000 startte YoungCapital vanuit een zolderkamer als een jobboard. De toenmalige naam: Studentenwerk. Door de jaren heen startte het bedrijf meerdere labels en kreeg het steeds grotere klanten. Studentenwerk groeide uit tot recruitmentbureau YoungCapital, dat anno 2019 meer dan 16.000 kandidaten per dag aan het werk zet. Het dynamische, jonge bedrijf probeert alles nét een beetje anders te doen dan de rest: het denkt mee met klanten, hanteert korte lijntjes en schuwt een stugge hiërarchie. De open, energieke organisatiecultuur vertaalt zich in nog meer groei: YoungCapital veroverde de vijfde plek op de lijst van snelst groeiende bedrijven in 2018 en ging in drie jaar tijd van 500 naar 1.300 medewerkers.
Lees meer
Sfeerfoto Bjorn - Karlijn

Ontdek 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Ervaar hoe Whitevision het beheer van je e-mailcommunicatie kan transformeren. Vraag een demo aan en zie zelf hoe wij eenvoud in je werk brengen.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123