Spring naar content

Personeelsdossiers verwerken

Maak het complexe eenvoudig. Werk snel en efficiënt met Whitevision. Dankzij onze slimme software kunnen personeelsdossiers eenvoudig worden gedigitaliseerd en gearchiveerd.

Overzichtelijke dossiers Alle HR-gerelateerde gegevens in één digitaal HR-dossier.
Tijdbesparing Automatische herkenning en archivering van HR-documenten
Betrouwbaar Personeelsdossiers digitaliseren op een betrouwbare manier.

Personeelsdossiers verwerken. Onnodig tijdrovend.

Papieren personeelsdossiers digitaliseren en archiveren? Papieren of per e-mail ontvangen HR-documenten koppelen aan een dossier? De juiste handtekeningen verkrijgen voor HR-documenten? Vaak ben je er ontzettend veel uren aan kwijt. Kan dat niet gemakkelijker? Absoluut. Whitevision brengt eenvoud en rust in de inkomende documentverwerkingsprocessen van HR!

Ontdek de voordelen van Whitevision

Download het whitepaper efficiënter werken op de financiële administratie en ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking
Sfeerfoto ipad bovenaf hubl

Personeelsdossiers digitaliseren. Dat werkt zó.

Digitaliseer jij je personeelsdossiers met Whitevision? Reken dan op eenvoud. Met slimme oplossingen creëren wij simplicity. Zodat jij tijd bespaart en efficiënter werkt. Ieder HR- en personeelsdossier automatisch verwerken? Dat doet onze herkenningssoftware voor je. Standaardformulieren automatisch archiveren? Daar kunnen we het systeem op inrichten. Een document koppelen aan een digitaal personeelsdossier? Wijs een kenmerk aan met de muis en de klus is geklaard. Bijkomende voordelen: de afbeelding van het document blijft zichtbaar en onze software valideert de data met de stamgegevens uit je CRM-systeem.

Jouw proces. Simpel met Whitevision.

Inlezen

HR-gegevens verwerken? Maak een goede start. E-mails lees je in en papieren versies scan je eenvoudig.

Herkennen

Minimaliseer handmatig, repetitief werk. Whitevision herkent en verwerkt documenten automatisch op basis van bepaalde kenmerken.

Boeken

Koppel documenten eenvoudig aan dossiers. Het document wordt opgeslagen in je ERP-systeem. Onder het juiste dossieritem én kenmerk.

WhiteVision-klanten. Goed gezelschap.

Stichting Pergamijn

Stichting Pergamijn

Stichting Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. Pergamijn biedt aan haar cliënten een gevarieerd aanbod aan voorzieningen voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning, ambulante begeleiding en gezondheid. De medewerkers en vrijwilligers zetten zich elke dag weer in om het beste uit het leven van cliënten te halen — of dat nu thuis, in een woning in de wijk of in de beschermde omgeving van terrein Pepinusbrug is. Daarbij werkt Pergamijn vanuit de behoeftes en wensen van de individuele cliënt, die de regie zoveel mogelijk zelf in handen heeft.
Lees meer
NEOS

NEOS

Neos maakt zich sinds 2000 hard voor mensen die (dreigend) dak- of thuisloos zijn en voor slachtoffers van huiselijk geweld en mensenhandel. Zij helpen hen o.a. op het gebied van wonen, werk of dagbesteding en het opbouwen van een sociaal netwerk. Dit alles met als doel dat zij weer volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. Hiervoor werkt de netwerkorganisatie samen met diverse partners, waaronder wijkteams, instanties en onderwijsinstellingen. Zij gaat verbindingen aan met uiteenlopende zorgaanbieders, gemeentes, woningcorporaties en welzijnsorganisaties. De inzet van publieke middelen, giften en donaties maakt het werk van NEOS mogelijk. De organisatie verantwoordt haar presentaties en resultaten bij opdrachtgevers én het algemene publiek.
Lees meer
De Zellingen

De Zellingen

De Zellingen richt zich op mensen die ondersteuning, begeleiding, verzorging of verpleging nodig hebben gedurende een korte of lange tijd. De organisatie wil hen helpen om zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te behouden. Het liefst zorgt zij dat mensen thuis — in de eigen omgeving — blijven. Als dat niet kan, wil De Zellingen dat zij in een zorgomgeving komen waar ze zich thuis en veilig voelen. Bijna 1.300 medewerkers en 500 vrijwilligers bieden deze zorg aan in alle wijken van Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanuit verschillende locaties én middels thuiszorg. Daarnaast verleent de Zellingen dergelijke zorg in samenwerking met diverse zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties.
Lees meer
Topdown PC

Ervaar ‘simplicity’. Plan een demo in.

Live ervaren hoe onze oplossingen jouw inkomende documentverwerkingsprocessen eenvoudig maken? Plan een demo in en zie hoe wij ‘simplicity’ voor jou realiseren.

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123