Spring naar content

Eenvoudigscannen

Het ontvangen en verwerken van papieren documenten zoals facturen en bonnen is tijdrovend en foutgevoelig voor inkoop- en finance-afdelingen. Whitevision biedt een geavanceerde oplossing voor documentherkenning, waardoor efficiënter gewerkt kan worden en meer tijd overblijft voor andere waardevolle taken.

Meer tijd en efficiëntie Neem afscheid van handmatig invoerwerk.
Betrouwbare administratie Reduceer foutgevoeligheid. Bied betaalbetrouwbaarheid.
Beheersbare processen Weet altijd waar een document zich bevindt.
Sfeerfoto Bjorn scherm groot hubl

De oplossing voor onnodig overtypewerk.

Het ontvangen en verwerken van papieren documenten en bonnen vormt een uitdaging voor inkoop- en finance-afdelingen vanwege het tijdrovende en foutgevoelige karakter van handmatige taken. Het overtypen van documentgegevens vraagt veel tijd en middelen, waardoor er minder ruimte overblijft voor taken met meer strategische waarde. Hoewel digitalisering veel processen heeft verbeterd, blijven papieren uitzonderingen een lastig probleem. Gelukkig biedt de geavanceerde software van Whitevision een oplossing voor documentherkenning door het automatiseren van dit proces. Hierdoor kunnen inkoop- en finance-afdelingen efficiënter samenwerken, fouten verminderen en meer tijd besteden aan waardevolle taken die de organisatie vooruit helpen.

Download whitepaper

Meer weten over het gebruik van een slimme scan en herken oplossing in jouw organisatie? Download het whitepaper de toekomst van inkoopfactuurverwerking en ontdek de voordelen voor jouw team.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking
Sfeerfoto telefoon app

Scan en herken. Doe je voordeel met eenvoud.

Met de slimme software van Whitevision geniet je van de eenvoud die je verdient. Je kunt documenten eenvoudig importeren en scannen, of je nu achter je desktop zit of onderweg bent met onze Whitevision App. Deze gebruiksvriendelijke oplossing herkent documentgegevens en zet een voorstelboeking voor je klaar, volledig automatisch. Zo kun jij je concentreren op de meer uitdagende taken terwijl Whitevision het administratieve werk voor je doet.

Met Whitevision maak je het proces rondom inkomende documentverwerking makkelijker en efficiënter. Fouten door handmatige invoer behoren tot het verleden, waardoor de nauwkeurigheid van je inkoop- of financiële administratie verbetert. Bovendien biedt het systeem directe toegang tot documenten, waardoor zoekgeraakte documenten en e-mails verleden tijd zijn. Een consistente administratie is niet alleen prettig voor jou, maar ook voor je accountant, die hierdoor controles makkelijker kan uitvoeren, en voor je leveranciers, die sneller betaald kunnen worden.

Jouw proces. Simpel met Whitevision.

Importeren & scannen

Je kunt documenten eenvoudig importeren en te scannen. Vanaf je desktop maar ook met onze Whitevision App. Met deze app kun je verschillende soorten documenten, zoals facturen of declaraties, importeren en scannen. Als je documenten per e-mail ontvangt, kun je ze eenvoudig inlezen.

Herkennen

Whitevision herkent automatisch het soort document dat wordt geïmporteerd of gescand, en zorgt vervolgens snel voor de juiste classificatie. Daarnaast voorziet het ook in het interpreteren en herkennen van XML en OCR-data, waardoor de documenten efficiënt kunnen worden verwerkt en geanalyseerd.

Boeken

Je kunt documenten digitaal accorderen, waarbij je toegang hebt tot alle relevante boekingsinformatie rechtstreeks vanuit je software systeem. Bovendien wordt het originele documentplaatje meegeleverd, wat een compleet en nauwkeurig overzicht biedt voor de accordering. Deze aanpak verzekert een gestroomlijnde en transparante goedkeuringsprocedure.

Whitevision-klanten. Goed gezelschap.

Bouwbedrijf van der meer

Bouwbedrijf van der Meer

In 1890 begon Bouwbedrijf van der Meer als dorpstimmerman in Oudega. Nu, ruim 130 jaar later, is het door een combinatie van kwaliteit en vakmanschap uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Vanaf 1975 opereert het vanuit een nieuwe thuisbasis: de Einsteinstraat in Sneek. Van hieruit bedient Bouwbedrijf van der Meer het werkgebied van Noord-Nederland. Het team verzorgt een spectrum aan diensten — van onderhoud en verbouw tot nieuwbouw — voor kleine én grote projecten.
Lees meer
Effektief

Effektief

Panden schoonmaken: dát is de kernbusiness van Effektief. Met haar transparante structuur en no-nonsense aanpak kan de groeiende onderneming rekenen op tevreden pandgebruikers. Van oudsher verwerkte Effektief inkomende en uitgaande facturen handmatig. Maar toen het aantal inkoopfacturen enorm groeide, kostte het verwerkingsproces veel te veel tijd. Medewerkers kregen regelmatig facturen op hun bureau die niet voor hen bestemd waren, maar die zij wel moesten bekijken om dat vast te stellen. Omdat dit steeds meer vertraging opleverde, ging Effektief op zoek naar een oplossing voor het digitaal verwerken van inkoopfacturen.
Lees meer
Gebrs. Kurvers Wegenbouw

Gebrs. Kurvers Wegenbouw

Gebrs. Kurvers Wegenbouw is een modern, allround bedrijf op het gebied van infrastructurele werken. Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van civiele techniek heeft Gebrs. Kurvers Wegenbouw een stevige naam opgebouwd in Limburg. Zijn wegenbouw is al meer dan 55 jaar een begrip in de provincie. Sinds 2001 is Gebrs. Kurvers Wegenbouw uitgebreid met het op- en overslagbedrijf De Beitel, waar schone bouwstoffen worden op- en overgeslagen. Ook worden hier grond, asfalt, zand, puin, groenafval en teelaarde bewerkt. Daarnaast beschikt Kurvers Transport over een modern wagenpark, dat voorziet in diepladertransporten.
Lees meer
Topdown PC

Ervaar ‘simplicity’. Plan een demo in.

Live ervaren hoe onze scan- en herken-oplossing jouw proces rondom inkomende documentverwerking eenvoudig maakt? Plan een demo in en zie hoe wij ‘simplicity’ voor jou realiseren.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123