Spring naar content

Administratie digitaliseren: 7 tips om efficiënter te werken

Wil jij je financiële administratie digitaliseren, omdat je minder tijd wilt besteden aan saaie, repeterende taken? Met een digitale administratie verhoog je de efficiëntie en verlaag je de foutkans. En wanneer je een inkomend document — zoals een inkoopfactuur — verwerkt, weet je altijd precies waar het zich bevindt.

Zo houd je veel meer ruimte over om je bezig te houden met uitdagende werkzaamheden waarmee je meer waarde toevoegt voor de organisatie. De vraag is: waar begin je? In deze blog delen we 7 tips om efficiënter te werken. Ga je je administratie digitaliseren, dan kan je ze gebruiken om een solide digitaal fundament te leggen voor het verwerken van inkoopfacturen én andere inkomende documenten!

Whitevision_portret Sabine fuchsia

Ook jouw administratie digitaliseren?

Voordelen

  • Boordevol slimme features
  • Jouw proces is leidend
  • Centrale administratie

Wil jij je administratie digitaliseren om efficiënter te werken?

Zou je eens willen bespreken hoe je de 7 tips in deze blog in de praktijk kan toepassen op jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op.

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123