Spring naar content

Digitaal inkoopfacturen verwerken: waarom biedt dit zoveel voordelen voor de bouw?

Het bouwproces is uniek. De fysieke scheiding tussen het bedrijf dat het werk organiseert (het kantoor van de aannemer) en de plek waar wordt geproduceerd (de bouwplaats) zie je niet in veel branches. Toen wij in 2005 startten met Whitevision, zagen we direct dat het digitaal verwerken van inkoopfacturen juist voor de bouwsector veel voordelen zou kunnen bieden. Doordat we als bedrijf voor deze focus hebben gekozen, hebben we inmiddels een stevige marktpositie verworven waarvan veel klanten de vruchten plukken. Maar waaróm is digitale inkoopfactuurverwerking nu eigenlijk zo geschikt voor de bouw?

Whitevision_portret Sabine fuchsia

Kunnen we ergens mee helpen?

De voordelen

  • Maak minder fouten
  • Werk efficiënter
  • Bespaar veel tijd
Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123