Spring naar content

Factuurverwerking in de zorg: hoe ga je actuele zorgproblematiek effectief te lijf?

In de zorgsector is momenteel veel gaande. Er bestaan enkele ‘zorgenkindjes’ die de nodige aandacht verdienen. Denk aan het nijpende personeelstekort, de beveiliging van gegevens en het verwerken van papieren documenten zoals inkoopfacturen. Al deze zaken hebben hun weerslag op de financiële administratie — het kloppende hart van de organisatie. Hoe realiseer je dáár een efficiëntieboost, zodat je het schaars beschikbare talent goed inzet én aan alle regelgeving voldoet? In deze blogpost bespreken we de problematiek waar de gemiddelde financiële administratie van een zorgorganisatie mee kampt. Daarbij bekijken we hoe de digitalisering van het factuurverwerkingsproces kan zorgen voor een zéér welkome optimalisatieslag!

Whitevision_portret Sabine fuchsia

Meer weten?

Ontdek de voordelen

  • Geen handmatig werk
  • Snelle implementatie
  • Bespaar veel tijd
Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123