Spring naar content

OCR-software: wat kun je verwachten van het implementatietraject?

Na een lange zoektocht heb je eindelijk de OCR-software gevonden waarmee je jouw inkoopfactuurverwerkingsproces gaat automatiseren. Je kijkt ernaar uit om hiermee te gaan werken, want je wilt graag je administratieve processen verbeteren. Maar voordat het zover is, moet je een implementatietraject doorlopen. En de ene implementatie is de andere niet. Wat kun je nu precies van dit traject verwachten? En wat is de definitie van een héle goede implementatie wanneer het om OCR-software gaat?

Portret Jaimy - groen

Meer weten over onze implementaties?

Voordelen

  • Korte doorlooptijd
  • Jouw werkwijze is leidend
  • Ervaren consultants
Sfeerfoto Malou - Renee

Wil je jouw proces slimmer inrichten?

We denken graag met je mee! Plan vrijblijvend een demo met ons in of neem contact met ons op voor verdere vragen!

 

mei 2024

Verplichte rapportage werkgebonden personenmobiliteit per 1 juli 2024: een nieuwe standaard

Vanaf 1 juli 2024 wordt het voor organisatie met 100 of meer medewerkers die minimaal 20 uur per week werken verplicht om hun werkgebonden personenmobiliteit te rapporteren. Uiterlijk 30 juni 2025 stuur je de gevraagde gegevens over 2024 in. Dit is een significante verandering die bedrijven dwingt hun huidige processen te herzien en te investeren in automatiseringsoplossingen. In dit blog verkennen we de impact van deze nieuwe regelgeving en leggen we uit hoe automatisering kan helpen bij het voldoen aan deze vereisten.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen

123