Spring naar content

Gratis OCR-software: de voor- en nadelen op een rij

Je hebt hier en daar gehoord over gratis OCR-software. En dat lijkt je wel wat. Want er zijn stukken tekst die je niet wilt overtypen, maar die je wel als tekst beschikbaar moet hebben in een bepaald softwareprogramma. Factuurgegevens moet je bijvoorbeeld in je ERP-systeem zien te krijgen. En daarvoor is OCR-software ideaal. Maar het ene systeem is het andere niet. Dat er gratis OCR-software op de markt is, wéét je. Maar wat zijn hier nu precies de voor- en nadelen van?

Whitevision_portret Didi fuchsia

Weten hoe onze OCR-oplossing werkt?

Voordelen

  • Één plek voor al je administratie
  • Boordevol slimme features
  • Jouw proces is leidend

Wil je jouw proces slimmer inrichten?

We denken graag met je mee. Plan vrijblijvend een demo met ons in of neem contact met ons op voor verdere vragen!

 

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123