Spring naar content

VIOS Bouwgroep

VIOS Bouwgroep is een familiebedrijf dat al sinds 1934 bestaat. De derde generatie is nu verantwoordelijk voor de 2 bouwbedrijven in Utrecht en Amsterdam. Het bedrijf heeft tevens vestigingen in Houten en Arnhem. Met ruim 160 medewerkers voert deze veelzijdige onderneming diverse projecten uit: renovaties, (dagelijks) onderhoud, restauraties en de realisatie van energieprojecten. VIOS bedenkt, maakt en beheert vastgoed voor de overheid, de semioverheid en eindgebruikers en beleggers. VIOS Bouwgroep is thuis in de stad. Door open en interactief samen te werken, vertaalt VIOS Bouwgroep de doelstellingen en ambities van opdrachtgevers naar maatoplossingen en geslaagde projecten. De medewerkers combineren hun enthousiasme met up-to-date vakkennis en een goede procesbeheersing om keer op keer tot mooie resultaten te komen.

Portret Jasper - blauw

Kunnen we ergens mee helpen?

Onze voordelen

  • Meer dan 1.600 klanten
  • Werk efficiënter
  • Bespaar tijd & geld
Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123