Spring naar content

Webinars

mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen
maart 2024

Terugkijken: E-facturen verwerken in de bouw

Ga slim om met het verwerken van e-facturen! E-facturatie is in opkomst, maar vooralsnog heb je met diverse standaarden en formaten te maken. Daarnaast krijgt je ook nog andere factuurtypen binnen. Daarom is het zaak om de stroom aan inkomende facturen goed te coördineren. Maar hoe werkt e-factureren nu eigenlijk precies? En hoe zet je de Whitevision-oplossing in om e-facturen te ontvangen en te verwerken op een eenduidige manier? Met het webinar ‘E-facturen verwerken in de bouw!’ helpen we je graag op weg. Je leert hoe je XML-facturen een plek in je administratie kan geven – zonder dat standaarden en formaten bijzondere handelingen van jou vergen.  Aan de hand van concrete tips kun je vanuit de financiële administratie bijdragen aan een efficiëntieverbetering in je gehele bouwproces.
Artikel lezen
maart 2024

Terugkijken: Orderbevestigingen automatisch verwerken i.c.m. 4PS

Als je in je organisatie met bestellingen werkt, ontvang je regelmatig orderbevestigingen die je wilt vergelijken met de inkooporders. Tijdens dit (veelal handmatige) proces signaleer je afwijkingen zoals verschillen in prijs, aantallen, afwijkende leverdata en onverwachte kosten. Het is vaak veel werk om deze wijzigingen te corrigeren in 4PS Construct. Je controleert regel voor regel waar de afwijkingen zitten en dat is een tijdrovende klus. Zeker omdat geen orderbevestiging qua lay-out hetzelfde is. Met het webinar ‘Orderbevestigingen automatisch inlezen’ zie je hoe dit eenvoudiger kan. We demonstreren – met behulp van onze software – het hele proces. Van het uitlezen en herkennen van orderbevestigingen uit de mailbox tot aan het automatisch signaleren van afwijkingen met de bestelling of inkooporder. De documenten worden automatisch gekoppeld, zodat ze als set het systeem in kunnen en zichtbaar worden in 4PS Construct. Zo heb je tijdig inzicht in afwijkingen, houd je grip op je communicatie en planning binnen de organisatie én zorg je voor een betrouwbare administratie.
Artikel lezen
maart 2024

Terugkijken: webinar API voor rapportages

Gebruik jij tal van softwarepakketten en gebruik je een reeks van systemen om afzonderlijke rapporten op te maken? Dit kan anders! Met de rapportage-API-connector van Whitevision kom je een stapje dichter bij dat doel. Hiermee haal je alle data omtrent jouw inkoopfacturen naar je eigen rapportagetool. Vervolgens kun je die data verder vormgeven. Op basis van je bevindingen kun je een optimalisatieslag maken, al dan niet met de hulp van jouw Whitevision-consultant. Zo verwerk je inkomende documenten nóg efficiënter.
Artikel lezen
maart 2024

Terugkijken: Orderbevestigingen automatisch verwerken, herkennen en matchen

Als je in je organisatie met bestellingen werkt, ontvang je regelmatig orderbevestigingen die je wilt vergelijken met de inkooporders. Tijdens dit (veelal handmatige) proces signaleer je afwijkingen zoals verschillen in prijs, aantallen, afwijkende leverdata en onverwachte kosten. Het is vaak veel werk om deze wijzigingen te corrigeren in je ERP- systeem. Je controleert regel voor regel waar de afwijkingen zitten en dat is een tijdrovende klus. Zeker omdat geen orderbevestiging qua lay-out hetzelfde is.
Artikel lezen
maart 2024

Terugkijken: Whitevision software i.c.m. AFAS

Werk jij met AFAS en ben je op zoek naar een manier om inkomende documenten nog efficiënter te verwerken? Met de oplossingen van Whitevision verwerk je onder andere inkoopfacturen snel en gemakkelijk. Of je nu 1000 of 10.000 facturen op jaarbasis verwerkt, we hebben altijd wel een oplossing die bij je past. Middels onze SMART-OCR worden factuurgegevens automatisch herkend en klaargezet als voorstelboeking plús plaatje in AFAS. Hiervoor hoef jij geen enkele handeling te verrichten. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor dit webinar!
Artikel lezen

123