Spring naar content

Whitepaper de toekomst van inkoopfactuurverwerking

In een zeer kort tijdsbestek heeft digitale factuurverwerking ingrijpende veranderingen doorgemaakt. Benieuwd naar recente én verwachte ontwikkelingen op het gebied van digitale factuurverwerking? We vertellen je er alles over in ons whitepaper ‘De toekomst van inkoopfactuurverwerking: hoe maak je je administratieve proces toekomstbestendig?’ Hierin lees je onder meer over de automatisering van processen, maar ook hoe je e-facturen -en de verschillende initiatieven hierbij- een plek binnen jouw administratie geeft.

Herken jij de volgende uitdagingen?

  • Documenten raken kwijt waardoor het overzicht ontbreekt. Dit heeft een negatieve invloed op de voorspelbaarheid van je proces.
  • De flexibilisering van de arbeidsmarkt heeft tot gevolg dat je meer met zzp’ers werkt, wat een andere aanpak vereist.
  • Steeds meer toeleveranciers gaan het digitale pad op, wat betekent dat je een enorm diverse stroom aan digitale facturen binnenkrijgt.
  • Consistente marktstandaarden blijven uit, waardoor digitale factuurverwerking niet eenduidig is.

Download whitepaper

Wil jij ervoor zorgen dat je administratieve processen efficiënt, gestroomlijnd en eenvoudig blijven verlopen? Download het whitepaper nu en stoom je organisatie klaar voor de toekomst. Laat je contactgegevens achter en begin direct met lezen!

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van status quo tot visionaire blik: hoe helpt dit whitepaper jou?

Hoe gaan we op korte en lange termijn om met de ontwikkelingen op het gebied van digitale factuurverwerking? In dit whitepaper bespreken we hoe de toekomst eruitziet. We leggen duidelijk uit wat jij nodig hebt om huidige én toekomstige uitdagingen aan te kunnen:

  • Een ’trechter’ die de diversiteit aankan.
  • Een oplossing voor het verwerken van XML-bestanden.
  • Een systeem voor digitale factuurverwerking dat rekening houdt met de presentatievorm.
  • Software voor het verwerken van inkoopfacturen én andere documenten.
  • Een hybride oplossing waarmee je verschillende aanlevervormen eenvoudig verwerkt.
  • Daarnaast bespreken we waarop je moet letten wanneer je op zoek gaat naar een slimme software-oplossing. Zo kun je een solide, toekomstbestendig systeem voor inkoopfactuurverwerking selecteren!
Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen
april 2024

Efficiënt factuurbeheer: optimaliseer je financiële proces

In de snel veranderende digitale wereld is het beheren van financiën cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Een kerncomponent van deze financiële beheerprocessen is factuurbeheer. Een gebied dat van groot belang is voor de gezondheid van je bedrijfsvoering en een uitdaging is op het moment dat je factuurstroom toeneemt naarmate je groeit. Efficiënt factuurbeheer gaat niet alleen over het op tijd betalen van rekeningen; het is een complex proces dat de cashflow kan verbeteren, fouten kan verminderen en kan zorgen voor betere relaties met leveranciers.
Artikel lezen

123