Spring naar content

Digitaal documenten verwerken binnen onderwijs: welke 3 vragen moet je stellen?

Het digitaal verwerken van inkomende documenten, waaronder personeelsdossiers of facturen, is niet meer weg te denken uit deze tijd. Hoogstwaarschijnlijk neemt deze stroom aan inkomende documenten ook bij jouw onderwijsinstelling toe. In veel gevallen betekent dit dat andere werkzaamheden blijven liggen. Het is immers steeds moeilijker om goed gekwalificeerde mensen te vinden. Tegelijkertijd zijn tekstherkenning- en workflowoplossingen in overvloed beschikbaar. Dit alles leidt ertoe dat degenen die verantwoordelijk zijn voor de HR afdeling of financiële administratie actief op zoek gaan naar methoden om repetitief werk te automatiseren. Maar waar moet je nu precies op letten wanneer je een dergelijk project wilt opstarten? Wij zetten 3 belangrijke vragen voor je op een rij.

Whitevision_portret Sabine fuchsia

Meer weten?

De voordelen

  • Maak minder fouten
  • Werk efficiënter
  • Bespaar veel tijd
Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123