Spring naar content

Whitevision x Accountview

Stroomlijn de verwerking van je inkomende documenten met AccountView. Ontdek de kracht van de uitgebreide integratie door Whitevision, en ervaar de eenvoud die je bedrijf verdient.

Focus op jouw sector Deskundigheid in diverse branches. Een solide partnerschap met AccountView.
Geïntegreerde documentverwerking Van het begin tot het eind eenvoudig en efficiënt: ervaar onze totaaloplossing voor documentbeheer.
Efficiëntieverbetering Verminder de kans op fouten en verhoog de kwaliteit van je bedrijfsvoering.

Seamless integration with AccountView

Optimaliseer je inkomende documentverwerking in AccountView. Met onze strakke koppeling behandel je facturen, bestellingen en meer met gemak, allemaal binnen AccountView. Zo kun je je concentreren op werk dat ertoe doet.

 

Whitevision is er bij elke stap

Maak het verwerkingsproces van inkomende documenten gemakkelijker met Whitevision. We ondersteunen elke stap: verzamelen, herkennen, boeken, matchen, versturen, goedkeuren en archiveren. Profiteer van onze zelflerende SMART-OCR-software en een optimale integratie met AccountView, volledig cloud-gebaseerd.

Met onze krachtige oplossing overwin je veelvoorkomende uitdagingen: geen zoekgeraakte facturen meer, behoud overzicht en vermijd overvolle archiefkasten. Je beperkt handmatige arbeid, reduceert fouten en verbetert de kwaliteit van processen. Een extra voordeel: het creëert een aangenamere werkomgeving.

Eén naadloze koppeling. Ontelbare voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatisch sorteren en bewerken van inkomende facturen;

• Documentgegevens nauwkeurig herkennen en voorbereiden van boekingen in AccountView;

• Matchen van documenten met bestellingen en leveringen;

• Een georganiseerd digitaal archief voor alle verwerkte documenten.

De voordelen

  • Ruim 26.000 gebruikers
  • Persoonlijke benadering
  • Aanpasbaar aan jouw proces
Meer info?
Stuur mij de WhiteVision brochure toe

Verminder complexiteit. Verhoog gemak en inzicht.

Simplificeer de documentverwerking van begin tot eind met Whitevision.

Klaar voor e-facturatie

Met de totaaloplossing van WhiteVision kan je elk XML-bestand op eenduidige wijze in je administratie verwerken.

Documentsoorten

Converteer elk document naar een digitaal bestand in AccountView, ongeacht het bestandsformaat.

Fiatteringsproces

Stroomlijn je goedkeuringsproces voor eenvoudige fiatverlening, overal en altijd.

Tarieven. Transparant en duidelijk.

Sfeerfoto Marloes scherm bovenaf

Ervaar 'simplicity'. Plan een demo in.

Wil je zien hoe onze oplossingen de inkoop- en financiële processen binnen jouw bedrijf met AccountView vereenvoudigen? Plan een demo in en ontdek hoe wij ‘simplicity’ voor jou realiseren.

Veel gestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123