Spring naar content

Whitevision x Acto

Maak kennis met de gestroomlijnde integratie van Whitevision met Acto. Ervaar hoe eenvoud centraal staat bij de verwerking van elk inkomend document binnen je organisatie.

Diepgaande branchekennis Marktleider in de bouw- en installatiebranche
Slimme features We leren van onze gebruikers en maken onze software slimmer
Altijd en overal bereikbaar Volledig werken in de cloud

Integratie alsof het eén systeem is

Zoek je naar verbeteringen in je documentbeheer binnen Acto? Onze vlekkeloze integratie faciliteert het verwerken van facturen, orders, en andere documenttypes binnen Acto moeiteloos, waardoor je waardevolle tijd bespaart voor wat echt belangrijk is.

 

Sterke partnerschap en innovatie

Kiezen voor Whitevision betekent kiezen voor bewezen kennis en betrouwbaarheid. Onze lange geschiedenis van expertise in de bouw- en installatiebranche, gecombineerd met een sterk partnerschap met Acto, levert een geavanceerde koppeling op die je ERP-systeem perfect aanvult.

 

Whitevision biedt ondersteuning bij elke stap

Wens je het inkomende documentatieproces te vereenvoudigen? Implementeer Whitevision voor elke stap: verzamelen, identificeren, verwerken, matchen, distribueren, goedkeuren, en archiveren. Geniet van onze toonaangevende SMART-OCR-technologie en een foutloze cloudintegratie met Acto. Onze all-in-one oplossing overkomt gebruikelijke obstakels: geen zoekgeraakte facturen meer, altijd een helder overzicht, en beheersbare archieven. Verminder handmatige inspanningen, minimaliseer fouten, en verbeter de kwaliteit van je processen. Dit alles draagt bij aan een verbeterde werkomgeving.

Eén integratie, meerdere voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatische classificatie en verwerking van inkomende documenten;

• Precieze identificatie van documentgegevens en voorbereiding van boekingen in Acto;

• Documenten matchen met orders en leveringen;

• Met de DICO-standaard integreer je systemen van een bouwgroothandel en jouw bouwbedrijf.

De voordelen

  • Ruim 26.000 gebruikers
  • Persoonlijke benadering
  • Aanpasbaar aan jouw proces

Vereenvoudig je werkprocessen. verhoog efficiëntie en overzicht.

Maak documentverwerking van leverancier tot aan Acto, van begin tot eind eenvoudig met Whitevision.

Klaar voor e-facturatie

Met de totaaloplossing van WhiteVision kan je elk XML-bestand op eenduidige wijze in je administratie verwerken.

Documentsoorten

Verwerk inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, serviceorders, orderbevestigingen en bonnen.

Korte implementatietijd

Onze deskundige consultants maken een snelle start mogelijk dankzij een korte implementatietijd.

Topdown PC

Ervaar ‘eenvoud’. Plan een demo.

Wil je zelf zien hoe onze oplossingen jouw inkoop- en financiële processen binnen Acto vereenvoudigen? Plan een demo en ontdek hoe wij ‘eenvoud’ tot realiteit maken voor jou.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

In goed gezelschap

123