Spring naar content

Whitevision x Admicom

Maak kennis met de gestroomlijnde integratie van Whitevision met Admicom. Ervaar hoe eenvoud centraal staat bij de verwerking van elk inkomend bericht binnen je organisatie.

Marktleider in de bouwbranche We kennen de uitdagingen en processen
Slimme features We leren van onze gebruikers en maken onze software slimmer
Aansluiting bij jouw kernproces Onze ervaren consultants zorgen voor een naadloze integratie

Een naadloze integratie met Admicom

Wil je de verwerking van je documenten binnen Admicom verbeteren? Onze integratie zorgt ervoor dat facturen, orders en andere documenten efficiënt worden verwerkt, waardoor je meer tijd overhoudt voor belangrijke taken.

 

Partnerschap gericht op technologische vooruitgang

Met Whitevision kies je voor betrouwbare expertise en innovatie. Onze jarenlange ervaring en samenwerking met Admicom zorgen voor een geavanceerde koppeling die je ERP-systeem perfect aanvult.

 

Ondersteuning bij elke stap van het proces

Met Whitevision kun je elk aspect van de documentverwerking vereenvoudigen: verzamelen, herkennen, verwerken, matchen, distribueren, goedkeuren en archiveren. Profiteer van onze slimme SMART-OCR-technologie en een foutloze integratie met Admicom, helemaal in de cloud. Onze alles-in-één oplossing helpt je om veelvoorkomende problemen aan te pakken: geen zoekgeraakte facturen meer, altijd een duidelijk overzicht behouden en archieven die beheersbaar blijven. Verminder handmatige taken, minimaliseer fouten en verbeter de kwaliteit van processen, wat leidt tot een betere werkomgeving.

 

Eén integratie, ontelbare voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatisch sorteren en bewerken van inkomende facturen;

• Documentgegevens nauwkeurig herkennen en voorbereiden van boekingen in Exact Online;

• Documenten afstemmen op bestellingen en leveringen;

• Een georganiseerd digitaal archief voor alle verwerkte documenten.

De voordelen

  • Ruim 26.000 gebruikers
  • Boordevol slimme features
  • Aanpasbaar aan jouw proces

Vereenvoudig je werkprocessen. Verhoog efficiëntie en overzicht.

Maak documentverwerking van begin tot eind eenvoudig met Whitevision.

Klaar voor e-facturatie

Met de totaaloplossing van WhiteVision kan je elk XML-bestand op eenduidige wijze in je administratie verwerken.

Documentsoorten

Verwerk inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, serviceorders, declaraties en bonnen.

Korte implementatietijd

Onze deskundige consultants maken een snelle start mogelijk dankzij een korte implementatietijd.

Topdown PC

Ervaar ‘simplicity’. Plan een demo.

Wil je zelf zien hoe onze oplossingen jouw inkoop- en financiële processen binnen Admicom vereenvoudigen? Plan een demo en ontdek hoe wij jouw complexe processen simpel maken.

Veel gestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

In goed gezelschap

123