Spring naar content

Facturen inboeken met of zonder OCR-software? Vergelijk de twee processen

Wanneer je aan de slag gaat met ‘scan en herken’, heb je bepaalde verwachtingen van een oplossing. Misschien ga je ervan uit dat OCR-software alle facturen volledig automatisch voor je verwerkt in je ERP-pakket. Of dit echt gebeurt, is afhankelijk van de scan- en herken-software die je gebruikt én de mate waarin deze koppelt met je ERP-systeem. Wil je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken? Dan kan je het best facturen scannen met slimme OCR-software. Betekent dit dat facturen direct terechtkomen in je ERP-systeem? Om die vraag te beantwoorden, moeten we eerst kijken naar de definitie van een slim OCR-systeem. Hoe werkt dit precies? En waarom is het ontzettend handig als de software optimaal koppelt met jouw ERP-systeem?

Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

mei 2024

Verplichte rapportage werkgebonden personenmobiliteit per 1 juli 2024: een nieuwe standaard

Vanaf 1 juli 2024 wordt het voor organisatie met 100 of meer medewerkers die minimaal 20 uur per week werken verplicht om hun werkgebonden personenmobiliteit te rapporteren. Uiterlijk 30 juni 2025 stuur je de gevraagde gegevens over 2024 in. Dit is een significante verandering die bedrijven dwingt hun huidige processen te herzien en te investeren in automatiseringsoplossingen. In dit blog verkennen we de impact van deze nieuwe regelgeving en leggen we uit hoe automatisering kan helpen bij het voldoen aan deze vereisten.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen

123