Spring naar content

Leuk om kennis te maken!

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.
We laten je vrijblijvend kennismaken met onze software. Dit kan op afstand of bij jou op kantoor.

Portret Joost - paars quote

Plan hier je demo

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat levert het je op?

Bij een (web)demo maken we je snel wegwijs in onze software

Je ziet direct hoeveel tijd jij kunt besparen op je werkzaamheden

Aanvullende functies zorgen voor nog meer verlichting

Heldere uitleg en de mogelijkheid om vragen te stellen

Jouw werkwijze is leidend, onze oplossingen passen binnen je huidige werkwijze

Sfeerfoto laptop hubl

In goed gezelschap

Jansen & De Wit

Jansen & De Wit is een toonaangevende speler op de flexmarkt met ruim ca. 2.500 medewerkers gedurende het jaar op haar loonlijst. Met al bijna 25 jaar ervaring aan boord is Jansen & De Wit in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere personeelspartners voor het MKB segment in de regio Noord- en Oost Nederland. Sterk in de branches bouw & infra, metaal & techniek, logistiek, schoonmaak, tuinbouw en productie. Het dienstpakket van Jansen & De Wit bestaat uit detachering, payrolling, uitzenden en het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Jansen & De Wit heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Heerde, Nijverdal, Franeker en Groningen.
Lees meer
Effektief

Effektief

Panden schoonmaken: dát is de kernbusiness van Effektief. Met haar transparante structuur en no-nonsense aanpak kan de groeiende onderneming rekenen op tevreden pandgebruikers. Van oudsher verwerkte Effektief inkomende en uitgaande facturen handmatig. Maar toen het aantal inkoopfacturen enorm groeide, kostte het verwerkingsproces veel te veel tijd. Medewerkers kregen regelmatig facturen op hun bureau die niet voor hen bestemd waren, maar die zij wel moesten bekijken om dat vast te stellen. Omdat dit steeds meer vertraging opleverde, ging Effektief op zoek naar een oplossing voor het digitaal verwerken van inkoopfacturen.
Lees meer
Blankers Schoon

Blankers Schoon

Al ruim 50 jaar is Blankers Schoon dé schoonmaakspecialist van Limburg en Oost-Brabant. Met 300 vakmensen levert het bedrijf dankbaar werk in en rond kantoorgebouwen, bij scholen, zorginstellingen, woonstichtingen, productiebedrijven en ondernemingen in rail & infra. In de regio is Blankers Schoon een begrip als het gaat om kwaliteit en het nakomen van afspraken. Klanten hebben het gevoel dat zij werken met een familiebedrijf, maar profiteren wél van de kennis en ervaring van een landelijke organisatie. Voor Blankers Schoon is geen vraag te gek: het bedrijf speelt op een vindingrijke manier in op specifieke klantwensen.
Lees meer
AC Borst Bouw

AC Borst Bouw

AC Borst Bouw is een traditioneel familiebedrijf dat reeds 105 jaar bestaat. Renovatie, onderhoud en herstel van maatschappelijk vastgoed en woningen: dáár houdt AC Borst Bouw zich dagelijks mee bezig. Het bedrijf zet alles op alles om bestaand vastgoed op een duurzame manier nieuw leven in te blazen. Opdrachtgevers zijn organisaties in de sectoren wonen, werken, winkelen, onderwijs en zorg. AC Borst Bouw zet diverse instrumenten in om hen optimaal te bedienen, maar tegelijkertijd staan de eindgebruikers bij het uitwerken van plannen voorop: hun wensen en eisen vormen de inspiratie. Deze aanpak leidt keer op keer tot een kwalitatief resultaat.
Lees meer
Bolk Transport

Bolk Transport

Bolk Transport verlegt grenzen. Het internationale transportbedrijf verzorgt al meer dan tachtig jaar bijzonder transport, logistiek en distributie. Van exceptioneel transport tot huiftransport tot op- en overslag: het innovatieve bedrijf regelt de juiste oplossing voor iedere transportvraag. Het vervoert álles tot 150 ton over de weg of over het water. Duurzaamheid, flexibiliteit en vakkundigheid staan voor Bolk Transport voorop. Daarnaast is ‘kwaliteit’ een sleutelwoord. Het bedrijf doet op dit gebied geen compromissen. Bovendien hecht het waarde aan het aangaan van goede samenwerkingen, partnerschappen en relaties.
Lees meer
De Nijs

De Nijs

Aannemer De Nijs is gespecialiseerd in binnenstedelijke bouw. Het pakt grote én kleine projecten op, maar de gemeenschappelijke deler is dat deze vaak ingewikkeld zijn. De Nijs zet zich in voor de opleiding en ontwikkeling van jonge bouwprofessionals op alle niveaus. Het combineert professionaliteit, betrokkenheid, korte beleidslijnen en een nuchtere kijk op bouwen. Daardoor is het bedrijf een betrouwbare partner in bouw en ontwikkeling. Het gebied waar De Nijs voornamelijk opereert: de Randstad en de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.
Lees meer
IP Zanten

IP Zanten

IP Zanten is een technische groothandel met vijf vestigingen in Nederland en één vestiging in Rusland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de toelevering van en advisering over MRO-producten en de diensten die daarmee samenhangen. Vanuit het centrale distributiecentrum in Veghel verstuurt IP Zanten leveringen direct naar klanten én bevoorraadt het de afzonderlijke vestigingen, zodat de lokale voorraad op peil blijft. Hét motto: ‘We hebben het of we regelen het.’ Klanten kunnen al hun wensen bij het bedrijf neerleggen. IP Zanten probeert vervolgens een pasklare oplossing te bieden.
Lees meer
Eurotransplant

Eurotransplant

De stichting Eurotransplant is een serviceorganisatie voor de samenwerkende transplantatiecentra, laboratoria en donorziekenhuizen binnen acht landen. Zij zet zich in voor een optimaal gebruik van beschikbare donororganen door de best mogelijke match te maken tussen donororgaan en -ontvanger. De toewijzing van organen geschiedt op basis van medische en ethische gronden. Binnen de democratisch opgezette organisatie hebben medici, wetenschappers en beleidsmakers inbreng in het beleid en de werkwijze van Eurotransplant.
Lees meer
Blos Kinderopvang

Blos kinderopvang

‘Het beste voor mijn kind’: dat is waar elke ouder naar op zoek is. Daarin ligt dan ook de basis van BLOS kinderopvang. Want de organisatie gelooft dat juist die eerste levensjaren het verschil maken voor de toekomst. Zij wil daarom méér zijn dan alleen een opvang. BLOS kinderopvang prikkelt, stimuleert en daagt uit. Door een omgeving te creëren die veilig en fijn aanvoelt, helpt de organisatie kinderen vol vertrouwen te groeien. Samen met ouders werkt zij graag aan de opvoeding en begeleiding van kinderen in de belangrijkste ontwikkelfase van hun leven.
Lees meer
Bibliotheken

Bibliotheken

De 4 Stichtingen zijn enthousiaste, eigentijdse Bibliotheken met een groot sociaal hart. Ze zijn een marktplaats voor kennis en inspiratie. De Stichtingen maken zich sterk voor de ontwikkeling van álle inwoners in de 4 gemeenten. Niet alleen door boeken en kennis uit te wisselen, maar ook door ontmoeting en inspiratie te bieden aan burgers en organisaties. De Bibliotheken geloven dat kennis en informatie voor iedereen toegankelijk moeten zijn.
Lees meer
Basisburen

BasisBuren

BasisBuren is een onderwijsinstelling die openbaar, algemeen toegankelijk onderwijs verzorgt in de gemeente Buren en in Kapel-Avezaath in de gemeente Tiel. De scholen hebben elk een eigen gezicht. BasisBuren organiseert het onderwijs vanuit drie kernwaarden: ‘ontwikkeling en groei’, ‘diversiteit’ en ‘samen’. De instelling gelooft dat de school geen eiland is, maar midden in een continu veranderende wereld staat. Daarop wil BasisBuren kinderen zo goed mogelijk voorbereiden. Niet alleen door hen kennis aan te leren (want die raakt snel achterhaald), maar ook door hen de vaardigheden te laten oefenen die de maatschappij vandaag de dag vraagt.
Lees meer
Barli

Barli

Barli is gespecialiseerd in modulaire bouwsystemen en bouwt deze uit hout. In de eigen megawerkplaats in Uden werkt het bedrijf op zeer efficiënte wijze aan duurzame vakantiehuizen, woningen en appartementen. Van (semi)permanente tot tijdelijke huisvesting: het gedreven topteam van houtbouwers, The Blue Army, zet samen razendsnel volledige projecten op. Met zijn modulaire houtbouwmethode en kneedbare woningconcept Barli Base laat het bedrijf zien dat bouwen duurzamer en efficiënter kan. Ruim 30 jaar geleden was Barli al een pionier in prefab bouwen. En vandaag de dag is het nog steeds een vernieuwer in de branche.
Lees meer
Aveco de Bondt

Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een onafhankelijk bureau dat toekomstbestendige oplossingen bedenkt en realiseert voor landelijke opgaven, maar ook voor specifieke omgevings- of organisatievraagstukken. De organisatie wil een positieve impact creëren op eenieders leefomgeving. Zij helpt overheden en marktpartijen met vraagstukken op het gebied van water, klimaat, infrastructuur, bouw en duurzaamheid. Aveco de Bondt onderzoekt, ontwerpt en adviseert over aanpak en beleid en ondersteunt projecten in de uitvoering. Daarnaast is het bureau actief binnen actuele thema’s. Denk aan de omgevingswet, circulaire economie, assetmanagement, klimaatadaptatie en (verkeers)veiligheid.
Lees meer
Automotions

Automotions

Automotions is een toonaangevende mobiliteitsgroep in Zuidwest Nederland. De bedrijven van Automotions zijn officieel dealer van de merken Volvo, Peugeot, Opel, Ford, Mercedes-Benz en Smart. Met ruim 500 medewerkers – verspreid over meer dan 20 vestigingen – focust de organisatie zich eveneens op leasing, verhuur, verzekeren, financieren en schadeherstel. De combinatie van een veelzijdig aanbod en deskundige, ervaren medewerkers maakt dat Automotions zijn klanten een zeer uitgebreid pakket van mobiliteitsdiensten kan bieden. Daarbij ligt de concentratie altijd op kwaliteit, professionaliteit én een concurrerende prijs.
Lees meer
Aalberts bouw logo

Aalberts

Aalberts is een familiebedrijf met een staat van dienst sinds 1674. Samen werken 140 collega’s dagelijks aan het ontwikkelen, realiseren en in stand houden van woningen en bedrijfsmatig vastgoed. De doelstelling van Aalberts is het creëren van toegevoegde waarde voor kopers, de bebouwde omgeving én partners. Dit doet Aalberts vanuit vijf waarde drijvers die intern krachtig zijn samengevat als: passie voor perfectie.
Lees meer
YoungCapital

YoungCapital

In 2000 startte YoungCapital vanuit een zolderkamer als een jobboard. De toenmalige naam: Studentenwerk. Door de jaren heen startte het bedrijf meerdere labels en kreeg het steeds grotere klanten. Studentenwerk groeide uit tot recruitmentbureau YoungCapital, dat anno 2019 meer dan 16.000 kandidaten per dag aan het werk zet. Het dynamische, jonge bedrijf probeert alles nét een beetje anders te doen dan de rest: het denkt mee met klanten, hanteert korte lijntjes en schuwt een stugge hiërarchie. De open, energieke organisatiecultuur vertaalt zich in nog meer groei: YoungCapital veroverde de vijfde plek op de lijst van snelst groeiende bedrijven in 2018 en ging in drie jaar tijd van 500 naar 1.300 medewerkers.
Lees meer
Bouwbedrijf van der meer

Bouwbedrijf van der Meer

In 1890 begon Bouwbedrijf van der Meer als dorpstimmerman in Oudega. Nu, ruim 130 jaar later, is het door een combinatie van kwaliteit en vakmanschap uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Vanaf 1975 opereert het vanuit een nieuwe thuisbasis: de Einsteinstraat in Sneek. Van hieruit bedient Bouwbedrijf van der Meer het werkgebied van Noord-Nederland. Het team verzorgt een spectrum aan diensten — van onderhoud en verbouw tot nieuwbouw — voor kleine én grote projecten.
Lees meer
Bouwbedrijf Rijk

Bouwbedrijf Rijk

Bouwbedrijf Rijk houdt zich bezig met nieuwbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, renovatieprojecten en onderhoudswerkzaamheden voor woonstichtingen. In de afgelopen jaren is het bedrijf enorm gegroeid, zowel in omzet als in personeel. Inmiddels heeft het zo’n 55 werknemers in dienst. Samen met 25-30 vaste inleners bestaat het team uit circa 80 mensen. Bouwbedrijf Rijk is daarmee niet de grootste bouwonderneming in Zeeland, maar het mag zich wel tot de top 5 rekenen.
Lees meer
Dura Vermeer

Dura Vermeer

Dura Vermeer ontwikkelt en realiseert bouw- en infrastructurele projecten, onderhoud en renovatie. De activiteiten van de organisatie stoelen op een solide financiële basis en een open, betrouwbare stijl van zakendoen. Met meer dan 20 zelfstandige werkmaatschappijen combineert Dura Vermeer een sterke regionale verankering met de kennis, middelen en kracht van een bedrijf dat opereert op landelijk niveau. Continuïteit is de belangrijkste drijfveer: Dura Vermeer heeft 165 jaar ervaring. Het handelt altijd vanuit drie kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.
Lees meer
De Zellingen

De Zellingen

De Zellingen richt zich op mensen die ondersteuning, begeleiding, verzorging of verpleging nodig hebben gedurende een korte of lange tijd. De organisatie wil hen helpen om zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te behouden. Het liefst zorgt zij dat mensen thuis — in de eigen omgeving — blijven. Als dat niet kan, wil De Zellingen dat zij in een zorgomgeving komen waar ze zich thuis en veilig voelen. Bijna 1.300 medewerkers en 500 vrijwilligers bieden deze zorg aan in alle wijken van Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanuit verschillende locaties én middels thuiszorg. Daarnaast verleent de Zellingen dergelijke zorg in samenwerking met diverse zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties.
Lees meer
DeLaMar Theater

DeLaMar Theater

In 2010 opende DeLaMar Theater zijn deuren. Vanaf die tijd kunnen bezoekers in de grote zaal (949 zitplaatsen) genieten van musicalproducties en cabaretvoorstellingen, terwijl de kleinere zaal (601 zitplaatsen) een podium biedt voor toneel- en kindervoorstellingen. Het grand café is dé plek waar gasten een heerlijke maaltijd kunnen nuttigen voor aanvang van een voorstelling. Hebben zij tijdens de pauze behoefte aan een drankje, dan kunnen ze terecht in de foyers. DeLaMar stelt alles in het werk om bezoekers een prettige belevenis te bezorgen vanaf het moment dat zij een kaartje kopen. Met succes, want veel gasten vinden het theater aangenaam en het personeel behulpzaam. Gastvrijheid is dan ook kenmerkend voor DeLaMar Theater, dat alle medewerkers opleidt in hostmanship.
Lees meer
Cnossen Infra

Cnossen Infra

Cnossen Infra heeft de ambitie om de belangrijkste aannemer van de Friese Zuidwesthoek te zijn. Dit doel willen ze realiseren door een klantgerichte focus en mee te denken met opdrachtgevers. Een onderdeel van dit meedenken is zeker ook het begrijpen van de wensen van de opdrachtgevers. Door een totaalpakket infra-oplossingen te bieden voor overheid en bedrijfsleven, met oog voor menselijkheid en duurzaamheid, is Cnossen een unieke aannemer in de branche.
Lees meer
Breman

Breman

Duurzame, energiebesparende oplossingen: daarin is Breman dé expert. Met 36 gespecialiseerde installatiebedrijven werkt de Breman Installatiegroep voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. De organisatie is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast hebben de bedrijven diverse specialisaties, waaronder het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Het doel van Breman: duurzame technologische oplossingen leveren om de klant tevreden te stellen. Met 1.700 kundige, gemotiveerde medewerkers krijgt de organisatie dit keer op keer voor elkaar.
Lees meer
Braspenning Aannemers en timmerbedrijf

Braspenning

In 1978 begon Jos Braspenning zijn eigen bedrijf: Braspenning Aannemers en timmerbedrijf. Aanvankelijk hield hij zich vooral bezig met het maken van machinaal timmerwerk. Na enkele jaren pakte hij ook werkzaamheden op in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Begin jaren 80 startte Braspenning Aannemers en timmerbedrijf tevens met het uitvoeren van werken volgens de houtskeletbouwmethode. Op basis daarvan richtte het bedrijf zich door de jaren heen steeds meer op prefab. Met gemotiveerde eigen vakmensen streeft Braspenning Aannemers en timmerbedrijf ernaar om uitstekende kwaliteit te leveren voor een gunstige prijs. Het kleinschalige bedrijf hanteert korte communicatielijnen en hecht grote waarde aan betrokkenheid.
Lees meer
Bouwgroep Buitenhuis

Bouwgroep Buitenhuis

Een kleinschalige onderneming met grote mogelijkheden: dat is Bouwgroep Buitenhuis b.v. te Landsmeer in een notendop. Klantgerichtheid en betaalbare kwaliteit staan voor dit bedrijf voorop. Al meer dan 60 jaar voert het opdrachten uit voor woningcorporaties, stadsdelen, gemeentes, ontwikkelaars en schoolbesturen. Maar ook voor bedrijven en particulieren. Een ketensamenwerking met betrokken partners vormt de grondslag voor de werkwijze van Bouwgroep Buitenhuis b.v.. Door via de Leanmethodiek te bouwen kan het bedrijf klanten zo snel mogelijk van dienst zijn. In totaal bestaat het bedrijf uit 3 werkmaatschappijen met elk een eigen expertise én een recent opgerichte ontwikkelmaatschappij, gericht op planvoorbereiding en ontwikkeling in renovatie en nieuwbouw.
Lees meer
Eneco eMobility

Eneco eMobility

Als laaddienstverlener in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland verzorgt Eneco eMobility alle dienstverlening rondom de elektrische auto. Zakelijke en particuliere klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor advies op maat én voor de installatie van laadpalen, hosting, onderhoud en service bij storingen en problemen. In 2007 startte Eneco eMobility als een afdeling ‘Elektrisch Laden’ binnen Eneco, maar sinds 2018 is het een 100% zelfstandige dochteronderneming.
Lees meer
ETB van Keulen

ETB van Keulen

ETB Van Keulen (voluit Elektrotechnisch Buro van Keulen) bestaat in 2019 negentig jaar. Wat ooit begon met het plaatsen van eenvoudige gloeilampen, is nu uitgegroeid tot een dynamische onderneming die vooroploopt in elektrotechniek en domotica. De wensen en behoeften van de eindgebruiker komen steeds meer centraal te staan; maatwerk is een must. Dankzij onze technische kennis en ervaring kunnen wij uitstekend inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Of het nu in de privésfeer is of in een zakelijke omgeving: door het maken van de juiste verbindingen geniet u van meer comfort, luxe, efficiëntie en een veiliger gevoel in uw woon- en werkomgeving.
Lees meer
Franssen Franken

Franssen Franken

Franssen Franken is dé verhuurder van bouwmachines, hoogwerkers, gereedschappen, aannemersmaterieel en (afval)containers van Limburg. Het familiebedrijf is toegankelijk en hanteert korte lijnen. Een klein, ambitieus team zorgt dat klanten service krijgen van a tot z . Als een verhuurwens niet direct te realiseren is, gaat Franssen Franken op zoek naar een oplossing.
Lees meer
Kesselaar & ZN

Kesselaar & ZN

Kesselaar & ZN is een gastheer in de bouw. Het familiebedrijf, dat inmiddels ruim 25 jaar bestaat, is actief in nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud voor eigenaren en gebruikers. De samenwerking met vaste, gespecialiseerde partners is een onderscheidende factor: Kesselaar & ZN legt verantwoordelijkheden op de juiste plek. Het verzorgt maatwerk en biedt totaaloplossingen in de bouw. Voor zijn klanten dient het bedrijf als klankbord en bouwpartner. Het klantenbestand is divers: woningbouwverenigingen, zorginstellingen, (semi-)overheden, architecten, VvE’s, ontwikkelaars en bedrijven werken allemaal graag samen met Kesselaar & ZN.
Lees meer
Jacobus Fruytier scholengemeenschap

Jacobus Fruytier scholengemeenschap

De Jacobus Fruytier scholengemeenschap is een instelling voor reformatorisch onderwijs voor leerlingen van 12-18 jaar. Het doel van de scholengemeenschap is om leerlingen te vormen om als christen een volwaardige plaats in te nemen in gezin, kerk en maatschappij. De scholengemeenschap wil gedegen, kwalitatief goed onderwijs geven op reformatorische grondslag.
Lees meer
Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer
Frans Vink & Zonenv

Frans Vink & Zonen

Frans Vink & Zonen B.V. zet zijn ruime ervaring met bouwen en ontwikkelen in om woningen en utiliteitsgebouwen te realiseren. Vanaf de eerste kennismaking is één ding duidelijk: dit familiebedrijf is betrokken en flexibel en denkt op gedetailleerd niveau mee met klanten. Frans Vink & Zonen B.V. stelt voor ieder project het beste team samen. Daardoor zijn de lijnen kort en is snel schakelen mogelijk. Samen met zijn adviseurs komt het bedrijf met innovatieve, slimme maatwerkoplossing. En het begeleidt elk project van begin tot eind. Op die manier blijft de hoogste kwaliteit gegarandeerd.
Lees meer
Keus Schoonmaak en Diensten

Keus Schoonmaak en Diensten

In 1992 werd Keus Schoonmaak en Diensten opgericht vanuit de gedachte dat een schoonmaakbedrijf meer kan leveren dan professionele schoonmaak. Het bedrijf biedt een schoonmaakplan op maat dat organisaties ontzorgt. Dit plan sluit goed aan op de wensen, behoeften en ideeën van de klant. Naast tevreden opdrachtgevers wil Keus Schoonmaak en Diensten ook tevreden medewerkers hebben — mensen die met plezier naar hun werk gaan. Ten slotte hecht het bedrijf grote waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Dit uit zich in de sponsoring van diverse goede doelen.
Lees meer
Feenstra en van Goor

Feenstra en van Goor

Van het ontwerp en de plaatsing van een nieuwe badkamer tot de installatie van een cv-ketel of verwarming: Feenstra en van Goor is een allround installatiebedrijf dat het hele spectrum van installatiewerk verzorgt. Met circa veertig vakbekwame medewerkers en meer dan veertig jaar ervaring levert het bedrijf diensten aan een gevarieerd klantenbestand. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen speelt een grote rol binnen Feenstra en van Goor: duurzaam ondernemen en installeren is erg belangrijk. Terwijl de naamsbekendheid van het bedrijf groeit, breidt de orderportefeuille zich uit binnen utiliteit, industrie, nieuwbouw, renovatie én de particuliere sector. Als erkend leerbedrijf begeleidt Feenstra en van Goor bovendien jong talent op weg naar een vakdiploma. De visie hierachter? “Je hebt alleen maar bestaansrecht als je blijft investeren in de toekomst.”
Lees meer
EURAILSCOUT

EURAILSCOUT

EURAILSCOUT voert metingen en analyses uit aan het spoor met moderne meet- en inspectietreinen en handapparatuur. De organisatie doet dit in opdracht van infrabeheerders in diverse landen. Klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland, Frankrijk en vele andere Europese landen. De ambitie van EURAILSCOUT is om bij te dragen aan veilig, betrouwbaar en beschikbaar vervoer via het spoor. Dit doet het bedrijf door klanten inzicht te geven in de conditie van het spoor en alle infrastructuur daaromheen.
Lees meer
NEOS

NEOS

Neos maakt zich sinds 2000 hard voor mensen die (dreigend) dak- of thuisloos zijn en voor slachtoffers van huiselijk geweld en mensenhandel. Zij helpen hen o.a. op het gebied van wonen, werk of dagbesteding en het opbouwen van een sociaal netwerk. Dit alles met als doel dat zij weer volwaardig kunnen meedraaien in de maatschappij. Hiervoor werkt de netwerkorganisatie samen met diverse partners, waaronder wijkteams, instanties en onderwijsinstellingen. Zij gaat verbindingen aan met uiteenlopende zorgaanbieders, gemeentes, woningcorporaties en welzijnsorganisaties. De inzet van publieke middelen, giften en donaties maakt het werk van NEOS mogelijk. De organisatie verantwoordt haar presentaties en resultaten bij opdrachtgevers én het algemene publiek.
Lees meer
NVD Beveiligingsgroep

NVD Beveiligingsgroep

NVD Beveiligingsgroep verzorgt beveiliging in de breedste zin van het woord. Van een bemanning van de receptiebalie tot complete beveiligingssystemen: het bedrijf levert alle facetten van beveiliging. Met deze aanpak behoort het tot de top-4 marktspelers in Nederland. Toch vindt NVD altijd de perfecte balans tussen de continuïteit van een grote organisatie en de flexibiliteit van een klein bedrijf. Met succes, want klanten vertrouwen al ruim een eeuw op de constructieve, op maat gesneden beveiligingsoplossingen van NVD. Hét doel: bijdragen aan de veiligheid van relaties. Daarom staan de medewerkers van NVD garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid.
Lees meer
Optinet

Optinet

Optinet is dé specialist in netwerkverbindingen voor ondernemingen. Het bedrijf levert diverse diensten op het gebied van draadloze wifi-netwerken. Deskundige engineers verrichten de aanleg, waardoor klanten de garantie krijgen voor een veilig, betrouwbaar, snel draadloos netwerk. Het klantenbestand van Optinet is zeer divers. Onder meer kantoren, grote industriële omgevingen en hospitality- en educatieomgevingen profiteren van het advies en de installaties van Optinet. Met meer dan 30 jaar ervaring is het bedrijf voor hen een betrouwbare en flexibele partner.
Lees meer
Paardekooper

Paardekooper

Paardekooper is dé autoriteit op het gebied van duurzame verpakkingen. Van oorsprong is Paardekooper een familiebedrijf, maar in de afgelopen 102 jaar is het van een kleine winkel uitgegroeid tot een flinke onderneming. Door diverse overnames en een indrukwekkende groei kan Paardekooper een compleet productassortiment aanbieden aan klanten. Het bedrijf is een betrouwbare, enthousiaste partner van ieder bedrijf dat opereert in de wereld van foodservice, industrie, retail, horeca, horti en AGF. Of het nu gaat om koffiebekers, stokbroodzakken of inpakpapier bij een parfumerie, Paardekooper verzorgt het. Niet voor niets onderscheidt het bedrijf zich keer op keer door nieuwe, inspirerende verpakkingsconcepten!
Lees meer
PALI Group

PALI Group

PALI Group is een grote speler op de Europese kalfsvleesmarkt. Het familiebedrijf, dat inmiddels zo’n 60 jaar bestaat, wil vanuit zijn passie voor vee het beste uit zichzelf en zijn ketenpartners halen. Zo wil het laten zien dat goede bedrijfsresultaten uitstekend samengaan met twee zaken: prachtige producten en respect voor het vee. Als betrokken partner biedt PALI Group advies en begeleiding. Het streven: toegevoegde waarde leveren in de hele keten. PALI Group verzorgt namelijk handel, logistiek, slacht, het maken, opslaan, verkopen en transporten van vlees en de verwerking van de huiden. Klanten kunnen altijd rekenen op kwaliteit en flexibiliteit.
Lees meer
Het Parkhuis

Het Parkhuis

Het Parkhuis is een veelzijdige zorgorganisatie die langdurige zorg biedt aan 325 intramurale en ruim 250 extramurale cliënten. Kwaliteit van leven staat voorop. Daarnaast hanteert de organisatie enkele belangrijke kernwaarden: hartverwarmend en bekwaam, respectvol, betrouwbaar en gastvrij. Het Parkhuis ontwikkelt zich tot hét expertisecentrum voor dementie, Korsakov en gerontopsychiatrie in Dordrecht en omgeving. Met circa 700 medewerkers en ruim 300 vrijwilligers werkt de organisatie structureel aan kwaliteit en voortdurende verbetering. Het Parkhuis zoekt actief naar samenwerking met andere sectoren.
Lees meer
PCOGV

PCOGV

De Protestants Christelijke Organisatie voor opvang en onderwijs in de Gelderse Vallei (PCOGV) biedt opvang en onderwijs aan op 15 kindcentra. Meer dan 450 professionals werken samen om ruim 3.000 kinderen te stimuleren en ondersteunen in hun ontwikkeling. Het stichtingsbureau PCOGV faciliteert en ondersteunt de afzonderlijke kindcentra vanuit een heldere visie en missie én duidelijke waarden. Daardoor kunnen zij zich maximaal bezighouden met de ontwikkeling van de kinderen. De kindcentra bieden kinderen een vertrouwde, veilige en stimulerende plek waar zij de mogelijkheid krijgen om ontdekkingen te doen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen op weg naar de volwassenheid.
Lees meer
Stichting Pergamijn

Stichting Pergamijn

Stichting Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. Pergamijn biedt aan haar cliënten een gevarieerd aanbod aan voorzieningen voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning, ambulante begeleiding en gezondheid. De medewerkers en vrijwilligers zetten zich elke dag weer in om het beste uit het leven van cliënten te halen — of dat nu thuis, in een woning in de wijk of in de beschermde omgeving van terrein Pepinusbrug is. Daarbij werkt Pergamijn vanuit de behoeftes en wensen van de individuele cliënt, die de regie zoveel mogelijk zelf in handen heeft.
Lees meer
Prohles

Prohles

Bij Stichting Prohles, een stichting voor Protestants-Christelijk en Hervormd basisonderwijs in Katwijk, werken bezielde professionals. Zij dagen de leerlingen op hun scholen dagelijks uit om zelfbewuste, eigentijdse burgers met compassie te worden die deel uitmaken van een gemeenschap. Wederzijds respect en acceptie in de ontmoeting met de ander staan bij Stichting Prohles voorop. In alle handelingen blijft zij dicht bij haar vier speerpunten: onderwijskwaliteit, ontwikkeling, netwerk en identiteit. De stichting staat voor hoogwaardig basisonderwijs, waarbij de christelijke identiteit wordt beleden en beleefd. Vanuit deze overtuiging werken circa 300 leerkrachten aan goed onderwijs voor ongeveer 3.300 leerlingen.
Lees meer
MOBIX

MOBIX

Het Belgische MOBIX is een cluster van 5 bedrijven (MOBIX Coghe – MOBIX Engema – MOBIX Engetec – MOBIX Remacom – MOBIX Stevens) en maakt deel uit van de CFE Groep. MOBIX focust op dienstverlening aan het spoorwegnet en nutsvoorzieningen. Diverse divisies ontzorgen klanten. Zo is Rail gespecialiseerd in bovenleidingen, signalisatie en de aanleg van spoorwegen, terwijl Utility expertise bezit op het gebied van openbare verlichting en de aanleg van distributienetwerken voor gas-, hoog-, midden- en laagspanning. De geografische spreiding van MOBIX zorgt ervoor dat de 600 medewerkers van het bedrijf letterlijk en figuurlijk dicht bij de klant staan. Zij werken allemaal vanuit dezelfde kernwaarden: veiligheid, samen groeien, gedeelde passie, hoge performantie en flexibiliteit.
Lees meer
Van der Meijs

Van der Meijs

In een tijdsbestek van bijna veertig jaar is Van der Meijs uitgegroeid tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf dat totaaloplossingen biedt binnen zijn vakgebied. Van planmatig en dagelijks onderhoud tot houtschade- en glasherstel: Van der Meijs is zo compleet mogelijk in zijn dienstverlening. Door continu te ontwikkelen en te innoveren biedt het bedrijf kwaliteit. Met twee timmerfabrieken, een consultancybureau voor onafhankelijk advies en totaaloplossingen in bewonerscommunicatie kan Van der Meijs het totale vastgoedonderhoud op zich nemen. Hierbij staat een plezierige samenwerking met opdrachtgevers, bewoners en gebruikers van hun panden centraal.
Lees meer
Mansveld

Mansveld

Mansveld verzorgt maatwerkoplossingen in elektrotechniek en communicatietechniek. Ruim 300 medewerkers bezitten samen 55 jaar aan kennis, expertise en vakmanschap. In samenwerking met de adviseur realiseert Mansveld installaties van ontwerp tot beheer en onderhoud. Onder meer voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woon- en zorginstellingen, (semi-)overheidsinstellingen, communicatie- en ontwerpbureaus en beurs- en tentoonstellingbouwers. De diensten van Mansveld zijn in te delen in vijf vakgebieden: elektrotechniek, communicatietechniek, safety & security, integrale mediaprojecten en duurzaamheid. Met talloze specialisaties binnen elk vakgebied is Mansveld op alle niveaus inzetbaar. Het bedrijf combineert zijn expertise met een persoonlijke benadering. Langetermijnrelaties met klanten staan hoog in het vaandel.
Lees meer
Proxsys

Proxsys

Proxsys biedt verschillende IT-oplossingen op het gebied van (moderne) werkplekken, connectivity en telefonie. Klanten kunnen deze dienst apart of als totaalpakket afnemen. Proxsys heeft de volledige ICT-infrastructuur in eigen beheer en biedt altijd een passende oplossing. Het bedrijf heeft goed zicht op het ICT-landschap van de toekomst. De cloud staat daarin centraal. Maar omdat veel applicaties nog niet online beschikbaar zijn, zorgt Proxsys dat de cloud- en on-premise-werelden naadloos op elkaar aansluiten. Op een veilige, geautomatiseerde manier. Daardoor hebben klanten één aanspreekpunt voor al hun ICT-gerelateerde zaken. Proxsys helpt organisaties op een betrouwbare, feilloze, veilige manier te werken met de allerbeste automatisering. Dat is de ‘Alles-of-Niets’-aanpak van het bedrijf.
Lees meer
Gebrs. Kurvers Wegenbouw

Gebrs. Kurvers Wegenbouw

Gebrs. Kurvers Wegenbouw is een modern, allround bedrijf op het gebied van infrastructurele werken. Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van civiele techniek heeft Gebrs. Kurvers Wegenbouw een stevige naam opgebouwd in Limburg. Zijn wegenbouw is al meer dan 55 jaar een begrip in de provincie. Sinds 2001 is Gebrs. Kurvers Wegenbouw uitgebreid met het op- en overslagbedrijf De Beitel, waar schone bouwstoffen worden op- en overgeslagen. Ook worden hier grond, asfalt, zand, puin, groenafval en teelaarde bewerkt. Daarnaast beschikt Kurvers Transport over een modern wagenpark, dat voorziet in diepladertransporten.
Lees meer
Kwakkenbos BVv

Kwakkenbos BV

Kwakkenbos BV is een middelgroot familiebedrijf met circa 85 eigen mensen in dienst. De vakmensen van het bedrijf staan voor kwaliteit, kennis en passie. Dit jaar viert het bedrijf zijn 80-jarig jubileum. Een servicegerichte en persoonlijke aanpak heeft altijd centraal gestaan: Kwakkenbos BV investeert in langdurige relaties met opdrachtgevers en staat hen op alle gebieden bij tijdens het realiseren van projecten. Daar hoort ook een stukje meedenken bij: door ideeën aan te dragen, helpt Kwakkenbos BV mensen om optimaal bouwplezier te beleven.
Lees meer
Landelijke Huisartsen Vereniging

Landelijke Huisartsen Vereniging

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van huisartsen op uiteenlopende manieren. Naast algemeen juridisch advies kunnen (apotheekhoudende) huisartsen informatie inwinnen bij de LHV over een veelheid aan onderwerpen – van producten en personeelshandboeken tot het maken van een beleid. De vereniging treedt tevens op als gesprekspartner voor de overheid om op politiek- en beleidsniveau afspraken te maken. Ook fungeert zij als dienstverlener om huisartsen te ondersteunen in de praktijkvoering en als promotor om de aantrekkingskracht van de huisartsenzorg niet alleen te behouden, maar ook te versterken. Alle huisartsen in Nederland kunnen profiteren van de veelzijdige activiteiten van de LHV.
Lees meer
Lek Sloopwerken

Lek Sloopwerken

Opdrachten waar geen concurrent zich voor in durft te schrijven, dáár krijgen ze bij Lek Sloopwerken energie van. Zoals in één weekend vijf viaducten weghalen. Dat is complex, gebeurt onder enorme tijdsdruk en gaat gepaard met hoge boetes als je het niet redt binnen de aangegeven tijd. De planning van al het werk dat daarna volgt komt anders in de knel en dat kost al snel miljoenen. Ook zijn ze bij Lek Sloopwerken zoals ze zelf zeggen ‘van de korte klappen’. Dat merkten 4PS toen ze er eind vorig jaar voor kozen om te gaan werken met 4PS Construct, waarbij de implementatie slechts 3.5 maand duurde. 4PS sprak hierover met Robert Jan Huizinga, de financiële man van het bedrijf. Eigenlijk maakte Lek Sloopwerken al in 2015 de overstap van Excel naar een ERP-systeem. Dat ging echter mis. Het ERP-systeem dat men koos liep achter, werkte niet zoals men wilde en gaf geen inzicht en overzicht. Werken met dit systeem kostte het bedrijf zelfs meer tijd dan alles bijhouden in Excel. Vorig jaar viel de beslissing: zo kon het niet langer. Lek Sloopwerken vroeg opdrachtgevers en partners naar hun ervaringen met ERP-software en na een eerste selectie bleven twee opties over. Na een tweede selectie viel de keuze op 4PS Construct, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.
Lees meer
LenGo

LenGo

LenGo Automotive Group richt zich op de totale dienstverlening in de bedrijfswagenbranche. De Nederlandse tak heeft 6 vestigingen, die samen zorgen voor de verkoop, het onderhoud en de reparatie van (onderdelen van) bedrijfswagens. Klantgerichtheid staat hierbij voorop. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid servicenetwerk met moderne werkplaatsen. LenGo Automotive Group wordt gekenmerkt door een hoog professionaliteitsgehalte, maar ook door een familiaire, gemoedelijke sfeer. Dit maakt het bedrijf vakbekwaam én betrouwbaar.
Lees meer
Schapersv

Schapers

Onder het familiebedrijf Schapers Holding vallen drie bedrijven met in totaal ca. 100 werknemers. Het eerste is Schapers & Zn. BV, dé specialist in wegenbouw, terreinverhardingen en grond- en rioleringswerken. Sinds de oprichting in 1934 maakt het bedrijf naam in Nederland en België als allround wegenbouwer met een breed dienstenpakket. De tweede onderneming is Oome Raamsdonk, een allround aannemer die bij projectontwikkelaars, bouwcorporaties en gemeenten bekendstaat als betrouwbare partner voor het realiseren van bouwprojecten, restauratiewerkzaamheden en 24/7 onderhoudswerkzaamheden. Ten slotte valt ook Brabant Groen BV onder de holding, een partner voor alles wat onder de noemer ‘groenvoorziening’ valt – in de openbare ruimte, maar ook bij bedrijven, instellingen en particulieren.
Lees meer
Safety Group

Safety Group

Safety Group is een betrouwbare partner op het gebied van verkeersbegeleiding bij infrastructurele werken. Maar ook op het terrein van logistiek, vervoer en veiligheid rondom evenementen. Daarnaast helpt Safety Group klanten die buitengewoon opsporingsambtenaren, toezichthouders of veiligheidspersoneel willen inzetten — hetzij tijdelijk, hetzij structureel. Met haar jarenlange ervaring en vele tevreden klanten is Safety Group een toonaangevende onderneming te noemen. De dienstverlening stoelt op een stevig fundament dat bestaat uit drie kernwaarden: betrokkenheid, integriteit en openheid.
Lees meer
Roozen van Hoppe Groep

Roozen van Hoppe Groep

Een veelzijdige, zelfstandig opererende vastgoedontwikkelaar en bouwpartner: dát is de Roozen van Hoppe Groep. De onderneming is actief op de snijvlakken van gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling en de bouw. In 1964 begon de Roozen van Hoppe Groep als bouwmaterialenhandel. Vandaag de dag is de organisatie nauw betrokken bij specifieke (ontwikkel)vraagstukken. Keer op keer realiseert zij baanbrekende, vernieuwende concepten. Kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, innovativiteit, betrokkenheid en een pragmatische aanpak staan daarbij voorop.
Lees meer
Roessingh

Roessingh

Roessingh, Centrum voor Revalidatie is gespecialiseerd in revalidatiekundige behandeling en zorg. Het biedt behandelprogramma’s voor diverse diagnosegroepen. Volwassenen en kinderen kunnen bij het centrum terecht voor klinische en poliklinische behandelingen. Roessingh, Centrum voor Revalidatie maakt deel uit van Roessingh Concern, waarin behandeling, zorg, wetenschappelijk onderzoek en commerciële activiteiten zijn samengebracht. Door deze krachtenbundeling neemt het concern een unieke positie in binnen Revalidatie Nederland.
Lees meer
RH Marine

RH Marine

RH Marine is een gevestigde naam in de maritieme scheepsbouw. Als leidende systeemintegrator én als vernieuwer van elektrische en automatiseringssystemen levert RH Marine op maat gemaakte oplossingen voor complexe defensieschepen en jachten. Van projectmanagement en consultancy tot systeemdesign, engineering en installatie van entertainment aan boord: RH Marine heeft de benodigde expertise in huis. Door de klant gedurende de hele levenscyclus van een schip te adviseren en ondersteunen biedt het bedrijf end-to-end-oplossingen. Een veilige, duurzame, comfortabele en kostenefficiënte operatiecontinuïteit voor klanten: dáár zorgen de oplossingen van RH Marine al sinds 1860 voor.
Lees meer
REMONDIS

REMONDIS

REMONDIS Nederland verzorgt vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Het bedrijf beschikt over brede kennis, ervaring en middelen. Op basis daarvan biedt het volledige ontzorging. REMONDIS Smart Infra is onderdeel van REMONDIS Nederland en verzorgt maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer afval-, hemel- en oppervlaktewater. Van engineering, advies en realisatie tot aan service, onderhoud en beheer. Het bedrijf staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en bekwaamheid. Klanten kunnen dan ook rekenen op weldoordachte branchegerichte totaaloplossingen.
Lees meer
Raedts

Raedts

Bouwbedrijf Raedts werkt voor professionele opdrachtgevers. Serviceverlening, onderhoud, verbouwingen, renovaties en gebouwbeheer vallen onder de werkzaamheden van het bedrijf. Goed opgeleide vakmensen werken in een collegiale sfeer aan (huur)woningen, scholen en bedrijven. Kwaliteit, ambachtelijkheid en degelijkheid zijn daarbij sleutelwoorden. Voor de 70 medewerkers van het bedrijf staat een hoge klanttevredenheid centraal. Een perfecte organisatie van het bouwproces vormt het fundament voor een vlekkeloze samenwerking met klant en toeleverancier.
Lees meer
Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs

Stichting Christelijk Voortgezet Onderwijs

De Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs (SECVO) biedt vmbo, havo, atheneum en gymnasium aan. Met ruim 3.300 leerlingen en 360 medewerkers heeft zij de missie om goed onderwijs te verzorgen voor diplomeerbare leerlingen op alle niveaus in een omgeving die past bij de christelijke traditie. We leven in het digitaliseringstijdperk. De Stichting Eindhovens Christelijk Voortgezet Onderwijs besloot dat het tijd was om hierop aan te sluiten. Zij wilde inkoopfacturen efficiënter verwerken en de mogelijkheid hebben om deze later eenvoudig digitaal te kunnen terugvinden. Het was dan ook de bedoeling om van een papieren archief over te stappen op een digitaal archief. Een goede scan- en herkenoplossing zou de ideale oplossing zijn.
Lees meer
Taveirne

Taveirne

Taveirne kan zich met recht dé expert op het gebied van spoorwerken noemen. Al sinds de jaren 50 is de organisatie gespecialiseerd in het aanleggen, vernieuwen en onderhouden van sporen. Taveirne heeft meegewerkt aan enkele van de belangrijkste projecten op het gebied van spoorwerken, de aanleg van stations en spoorvernieuwingen voor trein, tram en metro in België en Noord-Frankrijk. Ook brengt de organisatie projecten in industrie- en havengebieden tot een goed einde. Haar gespecialiseerde team zorgt dat elk project, ongeacht zijn omvang, op een vlotte en correcte wijze verloopt.
Lees meer
Trebbe

Trebbe

Conceptuele dienstverlenende bouwer Trebbe is een familiebedrijf dat reeds vanaf 1911 bestaat. Van planontwikkeling tot oplevering en meerjarig onderhoud, van nieuwbouw tot renovatie in de woningbouw en utiliteitsbouw: Trebbe werkt aan resultaten die aan de verwachtingen van klanten voldoen. Het bedrijf ‘bouwt met perspectief’: het gebruikt haar ruime eeuw aan bouwhistorie als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Trebbe kijkt voortdurend naar de wereld om ons heen en past haar werkwijze daarop aan.
Lees meer
Groenen Groep

Groenen Groep

Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, grondzuigtechniek, wegenbouw. De in Veldhoven gevestigde groep bestaat uit verschillende bedrijven die samenwerken onder het motto ‘Sterk door samenwerking’. De bedrijven uit de groep werken onderling samen, maar Groenen Groep slaat ook de handen ineen met opdrachtgevers én met alle vakmensen die dagelijks hun expertise inzetten voor het bedrijf. Door uitgebreide kennis van en ervaring binnen het vakgebied heeft Groenen Groep verschillende diensten en divisies kunnen opzetten op het gebied van grondwerken, sloopwerken en wegenbouw. Deze vullen elkaar naadloos aan. En daardoor is Groenen Groep een volwaardige totaalaanbieder die opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector veel tijd bespaart.
Lees meer
Van Dillen Bouwgroep

Van Dillen Bouwgroep

Onder Van Dillen Bouwgroep vallen 4 productiebedrijven met ieder hun eigen identiteit en discipline. In deze productiebedrijven werken 120 collega’s en draaien een jaarlijkse omzet van +/- 45 miljoen. Van Dillen Bouw BV is het traditionele aannemersbedrijf en bestaat sinds 1724. Dit is de basis voor de Van Dillen Bouwgroep en verzorgt grootschalig onderhouds-/ en renovatieprojecten voor met name woningcorporaties maar ook nieuwbouwactiviteiten, verbouwingen en utiliteitsbouw. Het tweede productiebedrijf, Van Dillen Onderhoud & Beheer BV, is ingericht voor dagelijks-/ en mutatieonderhoud waarbij reparatieverzoeken van huurders snel en vakkundig worden afgehandeld. Wanneer een huurder zijn woning verlaat en deze weer opgefrist moet worden, worden deze werkzaamheden ook door ons uitgevoerd. Tevens verzorgt dit bedrijfsonderdeel de garantiewerkzaamheden voor onze door van Dillen Bouw uitgevoerde projecten. Daarnaast heeft Van Dillen Bouwgroep een timmerfabriek – het derde productiebedrijf – dat hardhouten ramen, deuren en kozijnen produceert voor zowel eigen projecten als voor derden. Vanuit het vierde productiebedrijf, Prefab fabriek Culemborg BV, verkoopt en assembleert Prefab duurzame (gevel) elementen en energieneutrale woningen. Tevens beschikt de Van Dillen Bouwgroep over een eigen materieeldienst.
Lees meer
Van der Weegen Bouwgroep

Van der Weegen Bouwgroep

Al meer dan 150 jaar is Van der Weegen Bouwgroep actief in de regio Brabant. Met een creatieve en innovatieve instelling ontwikkelt en bouwt het bedrijf omgevingen waar mensen zich thuis voelen. Van der Weegen Bouwgroep luistert om te leren van het verleden, te behouden wat goed is én vooruit te kijken. De activiteiten van het bedrijf beslaan een breed gebied. Van der Weegen heeft gewerkt aan de ontwikkeling en realisatie van complete woonwijken, de herontwikkeling van monumentaal vastgoed en verzorgt ook maatwerk in bedrijfshuisvesting. Klanten kunnen tevens bij het bedrijf terecht voor klein- of grootschalig onderhoud, bijvoorbeeld aan scholen, corporatiewoningen en bedrijfspanden.
Lees meer
Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet is gespecialiseerd in kleinbouw. Onderhoud, verbeteringen, verbouwingen, renovaties, restauraties en kleine nieuwbouw vallen binnen het expertisegebied van het bedrijf, dat inmiddels ruim 100 jaar bestaat. Kwaliteit vormt dé basis van waaruit werknemers en partners werken. Deze komt tot uiting in de kennis, de deskundigheid, het vertrouwen en de goede communicatie die Bouwbedrijf van der Vliet aan den dag legt. De interne medewerkers en de vaste samenwerkingspartijen zijn optimaal op elkaar ingespeeld, waardoor het bedrijf zijn afspraken nakomt en klanten écht ontzorgt. Hoe? Door hen alles uit handen te nemen – van ontwerp tot realisatie.
Lees meer
Van den Heuvel Afbouwgroep

Van den Heuvel Afbouwgroep

Met een elftal werkmaatschappijen in drie takken – afbouw, bouw en bouwmaterialen – heeft Van den Heuvel Afbouwgroep alle disciplines onder één dak. Sommige daarvan zijn 10 jaar oud, andere bestaan al 50 jaar. Het doel is helder: totaaloplossingen bieden op het gebied van afbouw bij grootschalige bouwprojecten. Complete ontzorging is hierbij essentieel. Van den Heuvel Afbouwgroep neemt zaken als timmer-, schilder-, stuc- en tegelwerk, maar ook gevelisolatie en glaszetterij geheel voor zijn rekening. Momenteel heeft het bedrijf 75 eigen werknemers in dienst. Daarbuiten werkt het samen met 200 mensen.
Lees meer
Van Berkel Landschap & Infra

Van Berkel Landschap & Infra

Van Berkel Landschap & Infra valt onder Van Berkel Groep, een divers Brabants familiebedrijf dat is opgericht in 1955. In de decennia die volgden, groeide Van Berkel Groep uit tot een flexibele organisatie met ruim 190 medewerkers, 8 locaties en een uitgebreid machinepark. Voor klanten is het bedrijf een veelzijdige partner: een specialist die over deelgebieden heen kan kijken. Van Berkel Landschap & Infra verzorgt aanleg, onderhoud en dienstverlening op het gebied van infrastructuur en landschap. De overige takken houden zich bezig met bouwgrondstoffen en granulaten, biomassa en bodemverbeteraars en multimodale logistieke dienstverlening. BouwInfosys ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt al sinds 2003 gespecialiseerde software voor de bouw-, infra- en installatiebranche. Vele duizenden gebruikers werken hier dagelijks mee. Het uitgangspunt van BouwInfosys: software is gereedschap. Met de geïntegreerde oplossing kunnen alle afdelingen binnen een bedrijf én externe partners onderling gegevens uitwisselen. BouwInfosys-gebruikers kunnen kiezen voor een naadloze koppeling met Whitevision om inkoopfacturen digitaal te verwerken binnen hun vertrouwde ERP-pakket.
Lees meer
Vaessen

Vaessen

Als specialist in sportbouw realiseert Vaessen vooral sportgerelateerde projecten — van zwembaden en ijsbanen tot sporthallen, eventueel in combinatie met een school. Vaessen is medeondertekenaar van het Nationaal Sportakkoord. Door de ontwikkeling en bouw van duurzame, innovatieve en multifunctionele sportaccommodaties levert Vaessen een positieve bijdrage aan de vitaliteit van Nederland èn de gezondheid van Nederlanders. Vaessen streeft ernaar om door de Nederlandse sportwereld én klanten als ‘outperformer’ op dit gebied te worden herkend en aangemerkt. Daarom verkent en benut zij continu nieuwe marktkansen en investeert in onderzoek, innovatie en kennisopbouw.
Lees meer
VIOS Bouwgroep

VIOS Bouwgroep

VIOS Bouwgroep is een familiebedrijf dat al sinds 1934 bestaat. De derde generatie is nu verantwoordelijk voor de 2 bouwbedrijven in Utrecht en Amsterdam. Het bedrijf heeft tevens vestigingen in Houten en Arnhem. Met ruim 160 medewerkers voert deze veelzijdige onderneming diverse projecten uit: renovaties, (dagelijks) onderhoud, restauraties en de realisatie van energieprojecten. VIOS bedenkt, maakt en beheert vastgoed voor de overheid, de semioverheid en eindgebruikers en beleggers. VIOS Bouwgroep is thuis in de stad. Door open en interactief samen te werken, vertaalt VIOS Bouwgroep de doelstellingen en ambities van opdrachtgevers naar maatoplossingen en geslaagde projecten. De medewerkers combineren hun enthousiasme met up-to-date vakkennis en een goede procesbeheersing om keer op keer tot mooie resultaten te komen.
Lees meer
Hollander Techniek

Hollander Techniek

In ruim 45 jaar is Hollander Techniek uitgegroeid tot totaalinstallateur en system integrator. Het familiebedrijf gelooft in de kracht van samenwerken en het aangaan van langetermijnrelaties. Deze filosofie vertaalt zich in duurzame technische totaaloplossingen die zowel bij klanten als in de samenleving voor toegevoegde waarde zorgen. Hollander Techniek heeft kennis van primaire klantprocessen en neemt verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. ‘Duurzaam ondernemen’ is een sleutelterm: het bedrijf wil de samenleving verrijken en stelt aandacht voor het milieu centraal. Samen met klanten werkt het aan innovatieve duurzame oplossingen die het milieu niet belasten.
Lees meer
VDR Bouwgroep

VDR Bouwgroep

VDR Bouwgroep is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van bedrijfshuisvesting. Het bedrijf bestaat al bijna 120 jaar, maar sinds 1983 kent het een bijzondere eigendomsconstructie: in dat jaar schonk grondlegger Piet van de Raadt VDR Bouwgroep middels een stichting aan zijn medewerkers. Tot op de dag van vandaag beheert de stichting de aandelen, wat betekent dat iedere werknemer voor een deel eigenaar van het bedrijf is. Daardoor is de betrokkenheid hoog en de organisatiecultuur onderscheidend. Met circa 60 collega’s werkt VDR Bouwgroep iedere dag aan het bereiken van de beste resultaten voor opdrachtgevers. Drie kernwaarden staan daarbij centraal: plezier, ambitie en verantwoordelijkheid. Onder het motto ‘VDR regelt dat’ streeft het bedrijf ernaar om van elke opdrachtgever een terugkerende opdrachtgever én ambassadeur te maken.
Lees meer
Van Wanrooij

Van Wanrooij

Een familiebedrijf uit Geffen dat zich dag in, dag uit bezighoudt met het creëren van de toekomstige leefomgeving: dát is Van Wanrooij in een notendop. Het bedrijf zet zich in voor aangenaam wonen. Dit betekent dat het niet alleen woningen produceert, maar ook rekening houdt met een fijne omgeving, natuurbewust wonen en het typische wijkgevoel. Volgens deze filosofie bouwt en ontwikkelt Van Wanrooij al ruim 50 jaar nieuwbouwwoningen in onder andere Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland. Vol toewijding, zonder gedoe en mét een aanpakmentaliteit. Want dat is waar Van Wanrooij en zijn vakmensen voor staan.
Lees meer
Heras Mobile Fencing

Heras Mobile Fencing

In 1952 werd Heras opgericht als een klein Nederlands familiebedrijf met een specialisatie in hekwerken en poorten. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection-oplossingen. Het opereert vanuit acht landen en heeft meer dan 1.100 hoogopgeleide experts in dienst. Als we kijken naar Heras dan kunnen we onderscheid maken in permanent Hekwerk (Heras BV) en tijdelijk hekwerk (The Mobile Perimeter Protection ofwel Heras Mobile Fencing). De klantcase gaat over het gebruik van WhiteVision binnen deze laatste tak, Heras Mobile Fencing. Deze tak staat het meest bekend om de bouw- en evenementenhekken.
Lees meer
Van Rhijn Bouw

Van Rhijn Bouw

Van Rhijn Bouw opereert op het gebied van nieuwbouw, projectontwikkeling, renovatie, onderhoud en verbouw. Dat het bedrijf 50 jaar ervaring in het vak heeft, blijkt wel uit het feit dat het tal van aansprekende projecten heeft gerealiseerd. Bij de totstandkoming van projecten spelen samenwerking en de juiste kennis een cruciale rol. ‘Succes door samenwerking’: dát is het geheim van Van Rhijn Bouw. Het bedrijf gaat graag samenwerkingsverbanden aan met een of meerdere partijen, zoals woningcorporaties, gemeentes, projectontwikkelaars of collegabedrijven. Door zijn ervaring, no-nonsense mentaliteit en gezonde financiële basis fungeert Van Rhijn Bouw als een partner die hen het juiste perspectief voor elk project biedt.
Lees meer
Hendriks groep

Hendriks groep

Hendriks groep geeft beton haar vorm! De projecten van Hendriks groep zijn technologische hoogstandjes met een hart voor beton en gegoten in staal. In een betonwereld die steeds veranderd, zijn zij de stabiele factor. Dat lukt alleen door innovatief te blijven en door met heel veel trots en plezier aan projecten te werken. Gestart in 1850 als lokale smid en nu uitgegroeid naar een nationale en internationale speler met ruim 170 medewerkers in vaste dienst. Hendriks groep bestaat uit vier bedrijven: Hendriks precon is de innovatieve partner voor stalen prefab betonmallen en infra bekistingen, Hendriks stalen bekistingtechniek is een gerenommeerde leverancier van stalen systeembekisting voor de woningbouw, Hendriks ruwbouw is de partner in het optimaliseren en realiseren van casco betonwerken en Hendriks plaatbewerking levert alle soorten plaat- en zetwerk met moderne, uiterst nauwkeurige lasersnijmachines en zetbanken.
Lees meer
GWS dé schoonmaker

GWS dé schoonmaker

Schoonmaak gemakkelijk maken en waarde toevoegen voor de organisaties van klanten: dat doet GWS dé schoonmaker. Het familiebedrijf, dat al sinds 1984 bestaat, gelooft dat het draait om de juiste mensen op de juiste werkplek. Omdat GWS dé schoonmaker het belangrijk vindt dat medewerkers onder fatsoenlijke omstandigheden kunnen werken, volgt elke medewerker (intern) de basisopleiding schoonmaak. Ook biedt het bedrijf groeimogelijkheden, zodat medewerkers met kennis en plezier kunnen werken en kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast wil het regionale, betrokken en duurzame schoonmaakbedrijf van betekenis zijn voor zijn relaties en omgeving.
Lees meer
Van Markus Autoschade

Van Markus Autoschade

Van Markus Autoschade is een hightech schadeherstelbedrijf met vestigingen in Zeist en in De Bilt. Het bedrijf bestaat sinds 1968 en is aangesloten bij de keten ABS Autoherstel. Daarnaast houdt het zich bezig met glasreparaties en heeft het een interieur- en meubelspuiterij.
Lees meer
Vlasman

Vlasman

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. is een groot bedrijf in Alphen aan den Rijn dat sloopwerkzaamheden verricht. De mogelijkheden zijn enorm divers: van sloopwerken en koppensnellen tot asbestsanering, boren & zagen en bodemsanering. Vlasman biedt het totaalpakket. Het uitgangspunt is perfectionisme. De expertise en gedrevenheid van het bedrijf uiten zich in het afstemmen van alle mogelijkheden op de behoeftes en wensen van klanten.
Lees meer
Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

Veiligheidsregio Gelderland-Zuid

De VRGZ is een van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland. Als organisatie voor brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en voorbereiding en coördinatie op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing draagt de VRGZ bij aan een veilige regio. De ondersteunende diensten (verantwoordelijk voor onder andere de inkoopfactuurverwerking) zijn tevens werkzaam voor de GGD Gelderland Zuid.
Lees meer
Zuijl en Weerd

Zuijl en Weerd

Zuijl en Weerd is al bijna 100 jaar een begrip in de tankwereld. Onder de holding vallen momenteel 5 tankstations, waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Naast brandstoffen kunnen klanten hier terecht voor ambachtelijke broodjes en een kop koffie. Ook biedt Zuijl en Weerd een professionele carwash, waar medewerkers onder meer advies kunnen geven over het beste wasprogramma voor uw auto.
Lees meer
IP Duursma

IP Duursma

IP Duursma is een technische groothandel met vijf vestigingen in Nederland en één vestiging in Rusland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de toelevering van en advisering over MRO-producten en de diensten die daarmee samenhangen. Vanuit het centrale distributiecentrum in Veghel verstuurt IP Duursma leveringen direct naar klanten én bevoorraadt het de afzonderlijke vestigingen, zodat de lokale voorraad op peil blijft. Hét motto: ‘We hebben het of we regelen het.’ Klanten kunnen al hun wensen bij het bedrijf neerleggen. IP Duursma probeert vervolgens een pasklare oplossing te bieden.
Lees meer
YoungCapital

YoungCapital

In 2000 startte YoungCapital vanuit een zolderkamer als een jobboard. De toenmalige naam: Studentenwerk. Door de jaren heen startte het bedrijf meerdere labels en kreeg het steeds grotere klanten. Studentenwerk groeide uit tot recruitmentbureau YoungCapital, dat anno 2019 meer dan 16.000 kandidaten per dag aan het werk zet. Het dynamische, jonge bedrijf probeert alles nét een beetje anders te doen dan de rest: het denkt mee met klanten, hanteert korte lijntjes en schuwt een stugge hiërarchie. De open, energieke organisatiecultuur vertaalt zich in nog meer groei: YoungCapital veroverde de vijfde plek op de lijst van snelst groeiende bedrijven in 2018 en ging in drie jaar tijd van 500 naar 1.300 medewerkers.
Lees meer
Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland is een woningstichting die actief is in diverse gemeenten: Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Het motto van de organisatie: ‘Thuis in wonen.’ Want de woningcorporatie voelt zich medeverantwoordelijk voor het woonplezier van klanten. Zij zet zich dan ook continu in voor betaalbare en prettige woningen in leefbare en aantrekkelijke wijken. Woonpartners Midden-Holland streeft ernaar om hoge kwaliteit te leveren — of het nu gaat om de dienstverlening, de werkorganisatie, het woningbezit of de leefomgeving.
Lees meer
Hurks

Hurks

Al meer dan 100 jaar is Hurks een bewezen professionele dienstverlener in de bouw en vastgoedwereld. Het rasechte familiebedrijf, dat inmiddels circa 450 medewerkers in dienst heeft, ambieert en realiseert een grote diversiteit aan projecten in verschillende disciplines: woningbouw, stedelijke ontwikkeling, hoogbouw en onderhoud en retail. Dit doet Hurks voornamelijk in de omgeving Eindhoven en in de randstad.
Lees meer
Witte Bouw

Witte Bouw

Witte Bouw is een bouw- en aannemersbedrijf dat staat voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het richt zich op utiliteitsbouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie, maar heeft zich in de afgelopen 25 jaar van zijn bestaan vooral gespecialiseerd in restauratie. Als erkend restauratiebedrijf werkt Witte Bouw aan grote projecten in Amsterdam en omstreken. Een open communicatie en goede relaties met klanten staan hierbij al 3 generaties lang voorop.
Lees meer
Winters bouw & ontwikkeling

Winters bouw & ontwikkeling

Winters bouw & ontwikkeling is een toonaangevende, onderscheidende en zelfstandige bouwer en ontwikkelaar van utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten. Het maatschappelijk betrokken bouwbedrijf bestaat inmiddels 170 jaar. Elke dag werken 55 medewerkers aan het maximaliseren van klantwaarde — in financieel opzicht, qua doorlooptijd én in de kwaliteit van de uitvoering. Dit vergt vakmanschap, visie en lef. De vakmensen van Winters gaan samen met opdrachtgevers, architecten, adviseurs en bouwpartners uitdagingen aan. Zij voeren verbeteringen en veranderingen door en streven naar duurzame relaties. Ook als organisatie hecht Winters waarde aan langdurige arbeidsrelaties. Mede daardoor profiteren klanten van korte communicatielijnen en één vaste contactpersoon die beslissingsbevoegd is.
Lees meer
Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek

In de afgelopen 100 jaar is Hoppenbrouwers Techniek uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Wat in 1918 een  eenmansbedrijf was, is nu een totaalinstallateur met ruim 1.000 medewerkers. De organisatie ontwerpt, installeert en onderhoudt elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Zij biedt integrale oplossingen en is actief in een zeer brede markt. De missie van Hoppenbrouwers Techniek: de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Daarbij staan medewerkers op de eerste plek. Werkplezier staat voorop, want alleen daarmee kan Hoppenbrouwers Techniek de bedrijfsambitie verwezenlijken: de beste en duurzaamste installateur van het land worden.
Lees meer
Weijman Vastgoedonderhoud

Weijman Vastgoedonderhoud

Weijman Vastgoedonderhoud is een sterk groeiende organisatie die tot de top van Nederland behoort wanneer het gaat om totaalonderhoud en renovaties aan woningen en gebouwen. Het bedrijf mag gerenommeerde woningcorporaties, overheid en professionele gebouwenbeheerders tot zijn klanten rekenen. Samen met ruim 100 vakmensen onderscheidt Weijman Vastgoedonderhoud zich als een innovatief, duurzaam, betrouwbaar en kwalitatief bedrijf. Medewerkers doen waar zij goed in zijn en waar ze energie van krijgen. Met een flinke dosis teamspirit brengt Weijman Vastgoedonderhoud projecten keer op keer tot een mooi einde.
Lees meer
Jelle Bijlsma

Jelle Bijlsma

Al sinds 1961 is Jelle Bijlsma actief in grond-, weg- en waterbouw. Binnen de sector is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler. Jelle Bijlsma opereert vanuit twee locaties in Friesland met circa 100 medewerkers in geheel Noord-Nederland. Daarbij hanteert het drie kernwaarden: betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Door de platte organisatiestructuur is de directie nauw betrokken bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Klanten van het bedrijf kunnen rekenen op een klantvriendelijke, oplossingsgerichte werkhouding.
Lees meer
Zwaluwe Bouw

Zwaluwe Bouw

Zwaluwe Bouw is actief in renovatie, restauratie, dagelijks onderhoud, nieuwbouw en projectontwikkeling. Het veelzijdige bedrijf hanteert een flexibele en persoonlijke aanpak waarbij de wensen van opdrachtgevers vooropstaan. Naast een betrouwbare uitvoerder van beproefde bouwmethodieken is Zwaluwe Bouw een innovatieve trendsetter wanneer het gaat om seriematige woningverbetering en resultaatgericht onderhoud. Met 110 werknemers en een jaarlijkse omzet van 45 miljoen verwerkt Zwaluwe Bouw grofweg 20.000 facturen per jaar. Naar verwachting zal dit aantal in de komende tijd alleen maar toenemen.
Lees meer
idverde

idverde

idverde NL is een gevestigde naam in de groensector. Ruim 500 medewerkers werken vanuit een twintigtal locaties in Nederland en binnen de gehele idverde groep werken zo’n 8.500 collega’s. Het klantenbestand bestaat onder andere uit zorgorganisaties, sportverenigingen, kleine en grote bedrijven, projectontwikkelaars, recreatieparken, woningbouwcorporaties en diverse (semi-)overheden. idverde NL werkt aan projecten in omgevingsbeheer en -inrichting. De kennis die het bedrijf bezit en ontwikkelt geeft klanten inzicht in hun werkelijke behoefte. Daarmee verhoogt idverde de waarde van de groene omgeving — niet alleen voor zijn klanten, maar ook voor de maatschappij.
Lees meer

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.