Spring naar content

Pdf en OCR: hoe lees je pdf-documenten uit met OCR-software?

Op de financiële administratie krijg je een veelheid aan documenten binnen. Vaak gaat het om pdf’s. En deze wil je op de meest efficiënte manier verwerken. Hoe pak je dat aan? Wie processen serieus wil optimaliseren, kan tegenwoordig niet meer zonder automatiseringsoplossingen. In dat kader heb je misschien de term ‘pdf OCR’ gegoogeld. Je weet dat OCR (de afkorting voor ‘Optical Character Recognition’) iets kan betekenen in het verwerken van pdf-documenten, zoals inkoopfacturen. Maar wat precies?

Whitevision_portret Cecko

Kunnen we ergens mee helpen?

Onze voordelen

  • Meer dan 1.600 klanten
  • Werk efficiënter
  • Bespaar tijd & geld
Sfeerfoto Ipad ppt

Efficiënter werken met OCR?

Benieuwd hoe jij kan profiteren van de OCR-herkenning van allerlei soorten pdf-bestanden? Neem gerust eens contact met ons op. We bespreken graag wat de slimme totaaloplossing van Whitevision kan betekenen in het verwerken van jouw pdf’s.

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123