Spring naar content

Scan- en herken-software vergelijken: waarop moet je allemaal letten?

Het besluit is genomen: jouw organisatie gaat efficiënter werken. In het kader daarvan wil je scan- en herken-software vergelijken. Zo hoop je uiteindelijk de beste automatiseringsoplossing te vinden. Belangrijk, want door repeterende, handmatige werkzaamheden te elimineren, houd jij tijd over voor taken die jouw functie veel uitdagender en veelzijdiger maken. Scan- en herken-software vergelijken is dus eigenlijk de eerste stap richting een werkinvulling waarvan jij veel gelukkiger wordt. Daar profiteren jij én de organisatie van. De vraag is: op welke zaken moet je letten tijdens je zoektocht?

Goede scan- en herken-software zorgt ervoor dat je tijd bespaart, eenvoudiger werkt en minder fouten maakt (aangezien overtypwerk niet meer nodig is). Reden te over om je zoektocht naar de juiste oplossing gedegen aan te pakken. Hoe je dat doet? Volg het stappenplan dat we hieronder beschrijven. Zo selecteer je de scan- en herken-software die het best bij jou past!

Whitevision_portret Tobias groen

Kunnen we ergens mee helpen?

Onze voordelen

  • Meer dan 1.600 klanten
  • Werk efficiënter
  • Bespaar tijd & geld
Sfeerfoto Ipad aanwijzen logo's

Scan- en herken-software vergelijken en je mogelijkheden verkennen?

Zit je middenin je zoektocht? En wil je meer weten over gebruiksvriendelijke, betrouwbare scan- en herken-software? Neem gerust contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met je.

mei 2024

Verplichte rapportage werkgebonden personenmobiliteit per 1 juli 2024: een nieuwe standaard

Vanaf 1 juli 2024 wordt het voor organisatie met 100 of meer medewerkers die minimaal 20 uur per week werken verplicht om hun werkgebonden personenmobiliteit te rapporteren. Uiterlijk 30 juni 2025 stuur je de gevraagde gegevens over 2024 in. Dit is een significante verandering die bedrijven dwingt hun huidige processen te herzien en te investeren in automatiseringsoplossingen. In dit blog verkennen we de impact van deze nieuwe regelgeving en leggen we uit hoe automatisering kan helpen bij het voldoen aan deze vereisten.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen

123