Spring naar content

Factsheet: facturen digitaal bewaren

Op de financiële administratie doe je er alles aan om zo efficiënt mogelijk te werken. Het grootste pijnpunt is dan ook facturen die kwijt raken, onduidelijkheid over wie wat heeft besteld en overvolle ordners. Dit moet en kan anders. Met de juiste scan- en herkensoftware maak jij de boeking snel en eenvoudig compleet in je ERP systeem. Dit zorgt er tevens voor dat je bovengenoemde punten niet meer hoeft tegen te komen. Maar hoe bewaar je nou op de juiste manier een inkoopfactuur? Wist jij bijvoorbeeld dat het – net als bij een papieren archief – verplicht is om elke factuur én de communicatie daarover 7 jaar lang te bewaren?

Download whitepaper

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kamp jij met een van de volgende vragen?

In deze factsheet biedt Whitevision nuttige, praktische tips voor digitaal verwerken van inkoopfacturen. Na het lezen ervan kun je direct stappen nemen om je digitale archief op te richten of te optimaliseren. Het factsheet geeft onder meer antwoord op de vragen:

  • Welke stappen moet ik nemen om een solide digitaal archief op te zetten?
  • Hoe zorg je ervoor dat alle documenten direct oproepbaar zijn?
  • Wat levert het overzetten van een digitaal archief je op?

Met deze factsheet ‘Mag je facturen digitaal bewaren?’ helpt Whitevision je graag op weg bij het optimaliseren van je administratieve processen. Aan de hand van 4 concrete tips kun jij volledig AVG proof facturen op een juiste manier digitaal bewaren.

Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

mei 2024

Verplichte rapportage werkgebonden personenmobiliteit per 1 juli 2024: een nieuwe standaard

Vanaf 1 juli 2024 wordt het voor organisatie met 100 of meer medewerkers die minimaal 20 uur per week werken verplicht om hun werkgebonden personenmobiliteit te rapporteren. Uiterlijk 30 juni 2025 stuur je de gevraagde gegevens over 2024 in. Dit is een significante verandering die bedrijven dwingt hun huidige processen te herzien en te investeren in automatiseringsoplossingen. In dit blog verkennen we de impact van deze nieuwe regelgeving en leggen we uit hoe automatisering kan helpen bij het voldoen aan deze vereisten.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen

123