Spring naar content

Whitepaper AVG en de gevolgen voor inkoopfactuurverwerking

Inmiddels heb je vast wel gehoord van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR) – die vanaf 25 mei 2018 van kracht is. Wat je misschien niet weet is dat deze nieuwe wet óók van toepassing is op inkoopfactuurverwerking en het routeren van inkomende documenten. In ons whitepaper lichten we alle onderdelen toe waarmee je te maken krijgt.

Download whitepaper

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de meest ingrijpende veranderingen?

In dit whitepaper biedt Whitevision je inzicht in de grootste wijzigingen waarmee je als bedrijf rekening moet houden. Na het lezen ervan kun je direct stappen nemen om te voldoen aan de AVG wetgeving. Het whitepaper geeft onder meer antwoord op de vragen:

  • Hoe relevant is de AVG voor onze organisatie?
  • Wat houdt het verwerken van persoonsgegevens precies in?
  • Wie is er verantwoordelijk en wie is de verwerker van persoonsgegevens?
  • Op welke wijze communiceer je naar je klanten?
Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123