Spring naar content

Indienen declaraties: app of software gebruiken?

Er is bijna geen financiële administratie die niet met declaraties te maken heeft. Binnen menig bedrijf schieten medewerkers uitgaven voor uit eigen zak. Het bewuste bedrag willen zij vervolgens declareren. Vroeger gebruikten zij hiervoor een papieren formulier, maar tegenwoordig is digitaal declareren dé weg naar het claimen van gemaakte kosten. Bonnen kunnen echter op verschillende manieren op de financiële afdeling terechtkomen. De hamvraag: gebruik je voor het indienen een declaratie-app of software?

Portret Tim - groen

Declaraties digitaal verwerken?

Voordelen

  • Overzichtelijke app
  • Declaraties verzamelen
  • Flexibele workflow
Sfeerfoto Ipad aanwijzen logo's

Ontdek 'simplicity'. Vraag een demo aan.

Meer weten over declaraties verwerken met Whitevision? Vraag vrijblijvend een demo met ons aan. We vertellen je graag meer over onze oplossing.

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123