Spring naar content

Accorderen & fiatteren

Wil jij facturen accorderen op een efficiënte, eenvoudige manier? Vind je het belangrijk om je leveranciers tijdig te betalen? En werk je graag met een oplossing waar je op kan bouwen? Met onze slimme software wordt het accorderen van documenten een transparant, vlot en soepel proces.

Altijd en overal accorderen Accordeer documenten wanneer en waar je wilt.
Snel en makkelijk inzicht Bekijk eenvoudig je werkvoorraad en doorlooptijden.
Bewaking van je werkproces Formaliseer en monitor je digitale werkproces.
Sfeerfoto telefoon app

Fiatteringsproces: ingewikkeld en slepend? Niet met Whitevision.

Inkomende documenten accorderen: vaak is het een tijdrovend, arbeidsintensief proces. Goedkeurders reageren niet altijd meteen. Soms kampen zij met vragen die beantwoord moeten worden vóórdat ze een handtekening kunnen zetten. En het gebeurt ook weleens dat documenten ergens in het proces wegraken. Het gevolg: vertraging. Gaat het om inkoopfacturen, dan betaal je je leveranciers hierdoor niet op tijd. Dat leidt tot vragen en soms zelfs tot boetes. Is het hoog tijd om je fiatteringsproces te optimaliseren? Whitevision maakt het eenvoudig!

Download whitepaper

Meer weten over accorderen en fiatteren met Whitevision? Download onze whitepaper over de toekomst van inkoopfactuurverwerking.

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitepaper De toekomst van inkoopfactuurverwerking

Digitaal documenten accorderen. Dat werkt zó.

Geboekte documenten digitaal accorderen met Whitevision? Dat betekent genieten van eenvoud en snelheid. We know simplicity. Met onze workflow-software maak je het fiatteringsproces stukken makkelijker én overzichtelijker.

Via de workflow stuur je documenten langs de juiste goedkeurders. Op een snelle, betrouwbare manier. Het proces verloopt geheel digitaal. Daardoor kan je documenten eenvoudig accorderen, ongeacht je locatie en device. Bijlages toevoegen? Opmerkingen plaatsen? Vragen stellen binnen het systeem? Het kan allemaal. Gefiatteerde en volledig verwerkte documenten worden automatisch gearchiveerd, inclusief loggingsinformatie. Gewoon in je vertrouwde ERP-systeem. Dat scheelt je een hoop gedoe als je documenten moet naslaan, bijvoorbeeld voor een accountantscontrole.

Jouw proces. Simpel met Whitevision.

Rondsturen

Regel de workflow in zoals jij dat wilt. Mét of zonder reminders. Daarna worden documenten automatisch langs de juiste goedkeurders gestuurd.

Accorderen

Goedkeurders kunnen een document goedkeuren, afkeuren óf er een vraag over stellen. Binnen één systeem. Vanuit elke locatie en vanaf ieder device.

Archiveren

Zodra alle handtekeningen zijn gezet, wordt het document gearchiveerd in je ERP-systeem. Alle loggingsinformatie zit erbij, zodat je altijd kan zien wie welke handeling wanneer verricht heeft.

Whitevision-klanten. Goed gezelschap.

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer
Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet is gespecialiseerd in kleinbouw. Onderhoud, verbeteringen, verbouwingen, renovaties, restauraties en kleine nieuwbouw vallen binnen het expertisegebied van het bedrijf, dat inmiddels ruim 100 jaar bestaat. Kwaliteit vormt dé basis van waaruit werknemers en partners werken. Deze komt tot uiting in de kennis, de deskundigheid, het vertrouwen en de goede communicatie die Bouwbedrijf van der Vliet aan den dag legt. De interne medewerkers en de vaste samenwerkingspartijen zijn optimaal op elkaar ingespeeld, waardoor het bedrijf zijn afspraken nakomt en klanten écht ontzorgt. Hoe? Door hen alles uit handen te nemen – van ontwerp tot realisatie.
Lees meer
Mansveld

Mansveld

Mansveld verzorgt maatwerkoplossingen in elektrotechniek en communicatietechniek. Ruim 300 medewerkers bezitten samen 55 jaar aan kennis, expertise en vakmanschap. In samenwerking met de adviseur realiseert Mansveld installaties van ontwerp tot beheer en onderhoud. Onder meer voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woon- en zorginstellingen, (semi-)overheidsinstellingen, communicatie- en ontwerpbureaus en beurs- en tentoonstellingbouwers. De diensten van Mansveld zijn in te delen in vijf vakgebieden: elektrotechniek, communicatietechniek, safety & security, integrale mediaprojecten en duurzaamheid. Met talloze specialisaties binnen elk vakgebied is Mansveld op alle niveaus inzetbaar. Het bedrijf combineert zijn expertise met een persoonlijke benadering. Langetermijnrelaties met klanten staan hoog in het vaandel.
Lees meer
Trebbe

Trebbe

Conceptuele dienstverlenende bouwer Trebbe is een familiebedrijf dat reeds vanaf 1911 bestaat. Van planontwikkeling tot oplevering en meerjarig onderhoud, van nieuwbouw tot renovatie in de woningbouw en utiliteitsbouw: Trebbe werkt aan resultaten die aan de verwachtingen van klanten voldoen. Het bedrijf ‘bouwt met perspectief’: het gebruikt haar ruime eeuw aan bouwhistorie als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. Trebbe kijkt voortdurend naar de wereld om ons heen en past haar werkwijze daarop aan.
Lees meer
VIOS Bouwgroep

VIOS Bouwgroep

VIOS Bouwgroep is een familiebedrijf dat al sinds 1934 bestaat. De derde generatie is nu verantwoordelijk voor de 2 bouwbedrijven in Utrecht en Amsterdam. Het bedrijf heeft tevens vestigingen in Houten en Arnhem. Met ruim 160 medewerkers voert deze veelzijdige onderneming diverse projecten uit: renovaties, (dagelijks) onderhoud, restauraties en de realisatie van energieprojecten. VIOS bedenkt, maakt en beheert vastgoed voor de overheid, de semioverheid en eindgebruikers en beleggers. VIOS Bouwgroep is thuis in de stad. Door open en interactief samen te werken, vertaalt VIOS Bouwgroep de doelstellingen en ambities van opdrachtgevers naar maatoplossingen en geslaagde projecten. De medewerkers combineren hun enthousiasme met up-to-date vakkennis en een goede procesbeheersing om keer op keer tot mooie resultaten te komen.
Lees meer
YoungCapital

YoungCapital

In 2000 startte YoungCapital vanuit een zolderkamer als een jobboard. De toenmalige naam: Studentenwerk. Door de jaren heen startte het bedrijf meerdere labels en kreeg het steeds grotere klanten. Studentenwerk groeide uit tot recruitmentbureau YoungCapital, dat anno 2019 meer dan 16.000 kandidaten per dag aan het werk zet. Het dynamische, jonge bedrijf probeert alles nét een beetje anders te doen dan de rest: het denkt mee met klanten, hanteert korte lijntjes en schuwt een stugge hiërarchie. De open, energieke organisatiecultuur vertaalt zich in nog meer groei: YoungCapital veroverde de vijfde plek op de lijst van snelst groeiende bedrijven in 2018 en ging in drie jaar tijd van 500 naar 1.300 medewerkers.
Lees meer
Sfeerfoto Marloes scherm

Ervaar ‘simplicity’. Plan een demo in.

Live ervaren hoe onze oplossingen jouw documentverwerkingsprocessen eenvoudig maken? Plan een demo in en zie hoe wij ‘simplicity’ voor jou realiseren.

Vragen? Vind de antwoorden hier.

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.