Spring naar content

Whitevision x Bouwinfosys Works

Ontdek hoe Whitevision de integratie met Bouwinfosys Works naadloos maakt, voor een gestroomlijnde verwerking van al jouw inkomende documenten. Geniet van de eenvoud die essentieel is in de bouwbranche.

Marktleider in de bouwbranche Diepgaande expertise in de bouwsector.
Naadloze aansluiting bij jouw proces Onze software is flexibel en aanpasbaar op jouw proces
Slimme software We leren van onze gebruikers en maken de software slimmer

Integratie met BouwInfosys Works. Zo soepel dat het één systeem lijkt.

Streef je naar optimalisatie van je documentverwerking binnen BouwInfosys Works? Met onze strakke integratie behandel je facturen, werkbonnen en leveringsbewijzen snel en moeiteloos, allemaal binnen het vertrouwde BouwInfosys Works. Dit geeft je meer tijd voor taken die echt belangrijk zijn.

 

Een krachtig partnership. Innovatieve integratie.

Met Whitevision kies je voor expertise en een trackrecord van betrouwbaarheid. Al jaren zijn we een vooraanstaande partij in de bouwsector, en met BouwInfosys Works hebben we een robuuste samenwerking. Dit resulteert in een betrouwbare, geavanceerde koppeling met jouw ERP-systeem.

 

Whitevision is bij elke stap betrokken.

Wil je het inkomende documentatieproces vereenvoudigen? Gebruik Whitevision voor het gehele proces: verzamelen, herkennen, boeken, matchen, verspreiden, goedkeuren en archiveren. Onze klanten profiteren van geavanceerde SMART-OCR-technologie en naadloze cloudintegratie met BouwInfosys Works.

Onze alles-in-één oplossing adresseert veelvoorkomende uitdagingen: geen zoekgeraakte facturen meer, een helder overzicht behouden en volle archiefkasten elimineren. Verminder handmatig werk, minimaliseer fouten en verhoog de kwaliteit van je processen. Dit alles leidt tot een aangenamere werkomgeving!

 

Één integratie, ontelbare voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatisch sorteren en verwerken van inkomende facturen;

• Documentgegevens efficiënt herkennen en boekingen voorbereiden in BouwInfosys Works;

• Met de DICO-standaard integreer je systemen van een bouwgroothandel en jouw bouwbedrijf;

• We verbeteren factuur- en serviceorderverwerking met slimme automatisering.

De voordelen

  • Ruim 25.000 gebruikers
  • 800+ bouw- en installatiebedrijven
  • Aanpasbaar aan jouw proces
Meer info?
Stuur mij de WhiteVision brochure toe

Minder complexiteit. Meer gemak en overzicht.

Maak je documentverwerking simpeler dan ooit. Met de krachtige BouwInfosys Works koppeling geniet je onder andere van de volgende specifieke features.

We leren van gebruikers

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt de herkenning alleen maar nóg beter. De software is namelijk zelflerend.

Korte implementatietijd

Onze deskundige consultants maken een snelle start mogelijk dankzij een korte implementatietijd. Met hun expertise kun je snel en efficiënt aan de slag.

Diverse berichtsoorten

Of het nu gaat om pdf bestanden, xml data of andere berichtsoorten. Met Whitevision verwerk je de gehele stroom via 1 weg.

Base
Krachtige oplossing voor verzamelen en herkennen
Extended
Jouw proces simpel, van verzamelen tot verwerken
Professional
Jouw inkoop- en financeteam efficiënter dan ooit
Verzamelen

Drag & drop van PDF en e-mail

Automatisch importeren uit map / e-mail

De beste herkenning door SMART-OCR

Ondersteuning meerdere administraties

Herkennen & verwerken

Document controleren en valideren

2-way integratie met je ERP en processen

Automatisch herkennen van regels

Bonnen koppelen

Matching

Goedkeuren

Documenten rondsturen

Inzicht in voortgang van workflowproces

Voor workflow gebruikers

Goedkeuren via browser of app

Advies vragen, goedkeuren, parkeren etc.

Ondersteuning

Support, via klantportaal en telefonisch

Update van de software

Sfeerfoto Tijdo - Didi zitje

Beleef ‘gemak’. Plan een demo.

Ontdek zelf hoe onze oplossingen de inkoop en finance processen binnen BouwInfosys Works vereenvoudigen. Plan een demo en ontdek zelf hoe we ‘simplicity’ werkelijkheid maken voor jou.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123