Spring naar content

Whitevision x Metacom

Verken hoe Whitevision’s integratie met Metacom de administratie van je bouwprojecten transformeert. Met de focus op eenvoud en efficiëntie, biedt Whitevision een oplossing die naadloos aansluit bij de behoeften van de moderne bouwsector.

Branchespecifieke Inzichten Uitgebreide kennis van diverse sectoren
Geautomatiseerd werken Grote community en eigen AI
Altijd en overal bereikbaar Volledig werken in de cloud

Een naadloze integratie met Metacom

Zoek je naar een efficiëntere manier om je bouwprojectadministratie te beheren binnen Metacom? Onze integratie vereenvoudigt het verwerken van inkooporders, facturen en andere cruciale documenten, waardoor je meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is.

Volledige ondersteuning bij elke stap

Met Whitevision wordt elk aspect van de documentverwerking eenvoudiger: verzamelen, herkennen, verwerken, matchen, distribueren, goedkeuren en archiveren. Profiteer van onze vooruitstrevende SMART-OCR-technologie en een naadloze integratie met Metacom, volledig in de cloud.

Onze alles-in-één oplossing helpt je om gangbare uitdagingen te overwinnen: geen verloren documenten meer, altijd een helder overzicht en efficiënt beheer van je archieven. Verminder handmatige werkzaamheden, minimaliseer fouten en verbeter de kwaliteit van je processen, wat resulteert in een efficiëntere werkomgeving.

Eén integratie, veel voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatisch sorteren en bewerken van inkomende facturen;

• Documentgegevens nauwkeurig herkennen en voorbereiden van boekingen in Metacom;

• Afstemming van documenten met relevante projectdata;

• Een georganiseerd digitaal archief voor alle verwerkte documenten.

De voordelen

  • Ruim 26.000 gebruikers
  • Eigen AI-driven features
  • Aanpasbaar aan jouw proces

Vereenvoudig je werkprocessen. Verhoog efficiëntie en overzicht.

Maak documentverwerking van begin tot eind eenvoudig met Whitevision.

Klaar voor e-facturatie

Met de totaaloplossing van Whitevision kan je elk XML-bestand op eenduidige wijze in je administratie verwerken.

Documentsoorten

Eenvoudige verwerking van alle documenttypes in Metacom, ongeacht het formaat.

Workflow

Versnel het goedkeuringsproces met gemakkelijke fiatverlening, altijd en overal.

Topdown PC

Ervaar ‘eenvoud’. Plan een demo.

Benieuwd hoe onze oplossingen de projectadministratie binnen Metacom kunnen vereenvoudigen? Plan een demo in en ontdek zelf hoe wij ‘eenvoud’ realiseren.

Veel gestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

In goed gezelschap

123