Spring naar content

Whitevision: hoofdsponsor van de Cobouw Innovatie Award!

De uitreiking van de Cobouw Awards is hét hoogtepunt van het jaar voor de Nederlandse bouwwereld. Op 21 november worden diverse prijzen door onafhankelijke jury’s uitgereikt in de categorieën digitalisering, duurzaamheid, infra en innovatie. En vooral die laatste categorie is voor ons bijzonder: Whitevision is namelijk dit jaar hoofdsponsor van de Innovatie Award!

Waarom hoofdsponsor?

Als marktleider in de bouwbranche ondersteunen wij dit initiatief van harte. Digitalisering, innovatie en artificial intelligence is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Daarom mag je van ons ook verwachten dat wij hierin investeren. Bij Whitevision werken we immers iedere dag aan verbeteringen die eentonig, repeterend werk de wereld uit helpen. Het doel is om onze oplossingen nóg slimmer te maken om onze gebruikers te ondersteunen bij het verwerken van inkomende documenten.

 

Werk jij aan innovatie binnen jouw bedrijf? 

Wellicht heb jij ook een innovatief product in de branche geïnitieerd waar jij enorm trots op bent! Wij en Cobouw zoeken namelijk het meest innovatieve product van 2023. Dus heb jij het afgelopen jaar een nieuw product gelanceerd dat echt innovatief is en de bouw verder helpt? Aanmelden kon tot en met zondag 10 september 2023. Het is helaas niet meer mogelijk een case aan te melden. 

Aanmelden voor Innovatie Award 2023 is niet meer mogelijk. Het is nu aan de jury om de nominaties bekend te maken. Op dinsdag 21 november maken we de winnaars bekend. Bekijk hier alle inzendingen. 

Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen
april 2024

Efficiënt factuurbeheer: optimaliseer je financiële proces

In de snel veranderende digitale wereld is het beheren van financiën cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Een kerncomponent van deze financiële beheerprocessen is factuurbeheer. Een gebied dat van groot belang is voor de gezondheid van je bedrijfsvoering en een uitdaging is op het moment dat je factuurstroom toeneemt naarmate je groeit. Efficiënt factuurbeheer gaat niet alleen over het op tijd betalen van rekeningen; het is een complex proces dat de cashflow kan verbeteren, fouten kan verminderen en kan zorgen voor betere relaties met leveranciers.
Artikel lezen

123