Spring naar content

Inkoopfacturen digitaal verwerken: hoe ziet de optimale oplossing eruit?

Zoek je een oplossing die ervoor zorgt dat je zo efficiënt mogelijk kan werken op de financiële administratie? Dan wil je in ieder geval kiezen voor een partij die goed samenwerkt met jouw ERP-leverancier. Zo weet je zeker dat de integratie optimaal is en dat je met een betrouwbare oplossing te maken hebt. De basis van onze aanpak is dat wij de mogelijkheden van jóuw systeem altijd centraal stellen.

De oplossingen die we maken en bedenken optimaliseren pakketten van ERP-leveranciers zoals Exact en AFAS. Zij doen er alles aan om jou allerlei nieuwe functies te brengen die essentieel zijn voor je primaire proces. Enorm belangrijk, maar daardoor bieden ze niet altijd de meest optimale oplossingen op randvlakken, waaronder inkoopfactuurverwerking. Dát is precies waar de expertise van Whitevision in beeld komt.

Wij hebben partnerschappen met een reeks ERP-leveranciers. Met hen onderhouden we nauwe contacten. Want alleen zó kunnen we ervoor zorgen dat onze oplossingen optimaal integreren met de ERP-systemen van onze klanten. Benieuwd waarom een partnerschap tussen een scan- en herkenpartij en een ERP-leverancier zo belangrijk is? In deze blog delen we welke 5 voordelen jij als gebruiker kunt ervaren.

Portret Remco Fuchsia

Weten hoe jij inkoopfacturen digitaal verwerkt?

Voordelen

  • Jouw systeem is leidend
  • We hebben kennis van jouw systeem
  • Gebruik alleen wat je nodig hebt
Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen
april 2024

Efficiënt factuurbeheer: optimaliseer je financiële proces

In de snel veranderende digitale wereld is het beheren van financiën cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Een kerncomponent van deze financiële beheerprocessen is factuurbeheer. Een gebied dat van groot belang is voor de gezondheid van je bedrijfsvoering en een uitdaging is op het moment dat je factuurstroom toeneemt naarmate je groeit. Efficiënt factuurbeheer gaat niet alleen over het op tijd betalen van rekeningen; het is een complex proces dat de cashflow kan verbeteren, fouten kan verminderen en kan zorgen voor betere relaties met leveranciers.
Artikel lezen

123