Spring naar content

5 voordelen van digitale factuurverwerking

Digitale factuurverwerking is vandaag de dag geen optie, maar een must. Wie efficiënt en snel wil werken, kan niet meer om een automatiseringsoplossing heen. Bedenk maar eens hoeveel handelingen je moet verrichten wanneer je inkoopfacturen nog handmatig verwerkt. Na ontvangst moet je de crediteur selecteren, alle gegevens invoeren (van factuurbedrag tot btw-bedrag), de factuur uitsplitsen en een boeking aanmaken.

En zelfs dan heb je enkel nog een boeking, níet een digitale (pdf-)versie van de factuur. Moet je de factuur later nog eens naslaan, dan kost dit je veel zoekwerk. Kortom, zonder digitale factuurverwerking software werk je erg omslachtig. Dat kán gelukkig anders. Benieuwd naar de 5 belangrijkste voordelen van digitale factuurverwerking software? Wij zetten ze voor je op een rij!

Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

april 2024

Tijd om je aan te sluiten bij het Peppol-netwerk? Dít moet je weten!

Van steeds meer kanten hoor je over het Peppol-netwerk. Misschien ontvangt en verstuurt jouw organisatie af en toe ook al facturen via Peppol. Of je bent je momenteel aan het oriënteren op een goede ‘Peppol-aanpak’. Is dit het juiste moment voor jou om je bij het Peppol-netwerk aan te sluiten? En wat houdt dat nu eigenlijk precies in? In deze blogpost zetten we de belangrijkste ‘Peppol-feiten’ voor je op een rij!
Artikel lezen
maart 2024

Op de kunstmatige-intelligentie-trein springen? Zó profiteren inkoop en finance van AI

Op het gebied van kunstmatige intelligentie (ook wel ‘Artificial Intelligence’ of, afgekort, ‘AI’ genoemd) gebeurt ontzettend veel. Van meetings samenvatten tot video’s produceren: bots kunnen steeds meer. De tools vliegen je om de oren. En nu de wereld steeds slimmer wordt, wil jij vanuit de inkoop- of financeafdeling óók best graag op de kunstmatige-intelligentie-trein springen. Maar dan wel op zó’n manier dat je jouw werk er makkelijker mee maakt. In jouw geval betekent dit waarschijnlijk dat je repetitieve, saaie taken wilt automatiseren. Zo kan je je immers focussen op werkzaamheden die je leuk vindt en die jou meer uitdaging bieden. Maar welke mogelijkheden zijn nu écht interessant voor de inkoop- en financeafdelingen?
Artikel lezen
maart 2024

Remco aan het woord

Onze medewerkers zetten zich iedere dag in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar wie zijn zij nu eigenlijk? En hoe ervaren ze hun functie bij Whitevision? In deze blog vertelt Implementatie Consultant Remco over zijn functie binnen Whitevision. Hij legt onder meer uit hoe de leidende principes van de organisatie terugkomen in zijn dagelijkse bezigheden.
Artikel lezen

123