Spring naar content

Whitepaper facturen automatisch verwerken

Whitevision helpt je graag op weg met automatische factuurverwerking. Wij begrijpen dat het opboksen tegen de constant binnenkomende mails in je facturen-mailbox een tijdrovende taak is. Benieuwd hoe je in 5 stappen tot dé oplossing komt? We vertellen het je in ons whitepaper ‘Facturen automatisch verwerken: hoe coördineer je de stroom?’ Hierin lees je ook of automatische factuurverwerking écht mogelijk is en of de stroom aan berichten in je inkoopfacturen-mailbox zonder menselijke inspanning kan worden verwerkt.

Download whitepaper

Geen titel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herken jij de volgende problemen?

  • Het bewaken en afhandelen van e-mails in de inkoopfacturen-mailbox is een omvangrijke en weinig uitdagende klus;
  • Het verwerken van spamberichten en niet-facturen (zoals betalingsherinneringen) kost je extra tijd;
  • Je hebt een systeem ontwikkeld (al dan niet in Outlook) om inkomende berichten sneller voor te bewerken, maar dat is niet vergelijkbaar met geheel automatische factuurverwerking;
  • Door je overvolle inkoopfacturen-mailbox zou je soms het liefst terug willen naar het tijdperk van papieren facturen, maar je wéét dat zo’n achteruitgang geen optie is.

In 5 stappen naar een gecoördineerde stroom: hoe helpt dit whitepaper jou?

Volledig automatische factuurverwerking zou vandaag de dag eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn. In dit whitepaper laten we zien hoe je in 5 stappen een gedegen fundering legt voor het coördineren van de stroom aan inkomende berichten in je facturen-mailbox. We geven antwoord op prangende vragen, zoals:

  • Hoe zorg je ervoor dat digitale facturen altijd op de juiste plek binnenkomen?
  • Wat kun je doen om inkoopfacturen op efficiënte wijze te sorteren?
  • Op welke manier ga je om met risico’s, fouten en uitzonderingen?

Is het mogelijk om na een weekend of vakantie een leeg postvak aan te treffen, zodat je meteen andere taken kunt oppakken?

Sfeerfoto Malou - Renee

Wil jij jouw proces slimmer inrichten?

mei 2024

Verplichte rapportage werkgebonden personenmobiliteit per 1 juli 2024: een nieuwe standaard

Vanaf 1 juli 2024 wordt het voor organisatie met 100 of meer medewerkers die minimaal 20 uur per week werken verplicht om hun werkgebonden personenmobiliteit te rapporteren. Uiterlijk 30 juni 2025 stuur je de gevraagde gegevens over 2024 in. Dit is een significante verandering die bedrijven dwingt hun huidige processen te herzien en te investeren in automatiseringsoplossingen. In dit blog verkennen we de impact van deze nieuwe regelgeving en leggen we uit hoe automatisering kan helpen bij het voldoen aan deze vereisten.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: 24/7 automatisch je facturen mailbox op orde

De komst van e-mail en PDF heeft het probleem van papieren facturen grotendeels opgelost, maar een nieuwe uitdaging dient zich aan: de constante stroom van inkomende e-mails met facturen vergt veel voorwerk voor administratieve medewerkers. Onder andere facturen, serviceorders en orderbevestigingen komen in verschillende formaten binnen, Whitevision verzamelt ze allemaal op een gestroomlijnde manier, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere taken.
Artikel lezen
mei 2024

Webinar: efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision App kunnen declaraties efficiënt en volledig automatisch verwerkt worden.
Artikel lezen

123