Spring naar content

Whitevision x NCCW

Ontdek de kracht van Whitevision’s integratie met NCCW, ontworpen om de verwerking van inkomende documenten in jouw organisatie naadloos en effectief te maken. Profiteer van de eenvoud die essentieel is voor een efficiënte bedrijfsvoering bij woningcorporaties.

Kennis van woningcorporaties We kennen de uitdagingen in jouw branche
Meest flexibele software Onze software is aanpasbaar op jouw proces
Slimme functies We leren van onze gebruikers en maken de software zo slimmer

Vloeiende integratie met NCCW

Ben je op zoek naar een manier om je documentprocessen binnen NCCW te verbeteren? Onze integratie is zo naadloos dat het verwerken van facturen, contracten en andere documenttypes binnen NCCW moeiteloos verloopt, waardoor je meer tijd overhoudt voor kernactiviteiten.

 

Duurzaam partnerschap. Toonaangevende innovatie.

Door te kiezen voor Whitevision, kies je voor bewezen expertise en een betrouwbare partner. Onze langdurige ervaring in de vastgoedsector, gecombineerd met onze sterke relatie met NCCW, resulteert in een geavanceerde koppeling die je ERP-systeem perfect aanvult.

 

Whitevision: jouw partner bij elk proces

Vereenvoudig het verwerken van inkomende documenten met Whitevision. Onze oplossing ondersteunt elk aspect van het proces: verzamelen, identificeren, verwerken, matchen, distribueren, goedkeuren en archiveren. Profiteer van onze geavanceerde SMART-OCR-technologie en een foutloze cloudintegratie met NCCW. Onze alles-in-één oplossing helpt de meest voorkomende uitdagingen te overwinnen: geen zoekgeraakte facturen meer, een helder overzicht behouden, en beheersbare archieven. Verminder handmatige inspanningen, minimaliseer fouten en verbeter de kwaliteit van je processen. Dit zorgt voor een betere werkomgeving voor iedereen.

 

Eén integratie, meerdere voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatische sortering en bewerking van inkomende documenten;

• Nauwkeurige herkenning van documentgegevens en voorbereiding van boekingen in NCCW;

• Ondersteuning van het G-rekeningbedrag;

• Het systeem splitst de grondslagen van de btw automatisch uit, ook wanneer de btw is verlegd.

De voordelen

  • Ruim 26.000 gebruikers
  • Eigen AI-driven features
  • Aanpasbaar op jouw proces

Versimpel je werkprocessen. Verhoog efficiëntie en overzicht.

Maak documentverwerking tussen jouw leveranciers en NCCW van begin tot eind eenvoudig met Whitevision.

Klaar voor e-facturatie

Met de totaaloplossing van WhiteVision kan je elk XML-bestand op eenduidige wijze in je administratie verwerken.

Verschillende documenttypes

Verwerk inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, serviceorders, declaraties en bonnen.

Snelle implementatie

Onze deskundige consultants maken een snelle start mogelijk dankzij een korte implementatietijd.

Sfeerfoto Renee - Malou

Ervaar ‘Simplicity’. Plan een demo.

Wil je zelf zien hoe onze oplossingen de inkoop- en financiële processen binnen NCCW vereenvoudigen? Plan een demo en ontdek hoe wij ‘eenvoud’ tot realiteit maken voor jou.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

123