Spring naar content

Whitevision x Kraan

Ervaar de naadloze integratie tussen Whitevision en Kraan Bouwsoftware. Verwerk inkomende documenten in je bedrijfsprocessen efficiënter en nauwkeuriger dan ooit. Profiteer van de eenvoud die essentieel is voor de moderne bouwsector.

Diepgaande branchekennis Uitgebreide ervaring binnen de bouwsector.
Community-driven Onze software leert van gebruikers
Flexibele software Wij volgen jouw proces en vinden altijd aansluiting

Naadloze integratie met Kraan

Streef je naar verbetering van je documentprocessen binnen Kraan Bouwsoftware? Onze integratie verloopt zo soepel dat het verwerken van facturen, serviceorders en andere documentsoorten binnen Kraan een fluitje van een cent wordt. Dit maakt meer tijd vrij voor taken die echt belangrijk zijn.

Partnerschap en technologische vooruitgang

Door voor Whitevision te kiezen, kies je voor bewezen kennis en een betrouwbare samenwerkingspartner. Onze jarenlange expertise in de bouwsector en de sterke band met Kraan Bouwsoftware staan garant voor een geavanceerde koppeling die je ERP-systeem perfect complementeren.

 

Whitevision steunt je op elk moment

Wens je het verwerken van inkomende documenten te vereenvoudigen? Implementeer Whitevision voor elke fase van het proces: verzamelen, identificeren, verwerken, matchen, distribueren, goedkeuren en archiveren. Onze klanten genieten van geavanceerde SMART-OCR-technologie en een foutloze integratie met Kraan Bouwsoftware, volledig in de cloud. Met onze complete oplossing tackel je de meest voorkomende problemen: zoekgeraakte facturen zijn verleden tijd, je behoudt moeiteloos overzicht, en je houdt het archief beheersbaar. Verminder handwerk, minimaliseer fouten, en verbeter de proceskwaliteit. Dit leidt tot een betere werkomgeving voor iedereen.

Een integratie, ontelbare voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatische classificatie en verwerking van inkomende facturen en serviceorders;

• Nauwkeurige identificatie van documentgegevens en voorbereiding van boekingen in Kraan;

• Documenten afstemmen op bestellingen en leveringen;

• Een georganiseerd digitaal archief voor alle verwerkte documenten.

De voordelen

  • Naadloze integratie
  • Aanpasbaar aan jouw proces
  • Marktleider in de bouw

Vereenvoudig je processen. Verbeter efficiëntie en inzicht.

Maak documentverwerking simpel van begin tot eind met Whitevision.

Klaar voor e-facturatie

Met de totaaloplossing van Whitevision kan je elk XML-bestand op eenduidige wijze in je administratie verwerken.

Documentsoorten

Verwerk inkomende documenten, zoals inkoopfacturen, serviceorders, orderbevestigingen en bonnen.

Korte implementatietijd

Onze deskundige consultants maken een snelle start mogelijk dankzij een korte implementatietijd.

Functies. Helder en overzichtelijk.

Base
Krachtige oplossing voor verzamelen en herkennen
Extended
Jouw proces simpel, van verzamelen tot verwerken
Professional
Jouw inkoop- en financeteam efficiënter dan ooit
Verzamelen

Drag & drop van PDF en e-mail

Automatisch importeren uit map / e-mail

De beste herkenning door SMART-OCR

Ondersteuning meerdere administraties

Herkennen & verwerken

Document controleren en valideren

2-way integratie met je ERP en processen

Automatisch herkennen van regels

Bonnen koppelen

Matching

Goedkeuren

Documenten rondsturen

Inzicht in voortgang van workflowproces

Voor workflow gebruikers

Goedkeuren via browser of app

Advies vragen, goedkeuren, parkeren etc.

Ondersteuning

Support, via klantportaal en telefonisch

Update van de software

Sfeerfoto Cecko - Remco

Ontdek ‘simplicity’. Plan een demo.

Ben je benieuwd hoe onze oplossingen de inkoop- en financeprocessen binnen Kraan Bouwsoftware vereenvoudigen? Plan een demo en ervaar zelf hoe wij ‘simplicity’ realiseren voor jou.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

In goed gezelschap

Bouwgroep Buitenhuis

Bouwgroep Buitenhuis

Een kleinschalige onderneming met grote mogelijkheden: dat is Bouwgroep Buitenhuis b.v. te Landsmeer in een notendop. Klantgerichtheid en betaalbare kwaliteit staan voor dit bedrijf voorop. Al meer dan 60 jaar voert het opdrachten uit voor woningcorporaties, stadsdelen, gemeentes, ontwikkelaars en schoolbesturen. Maar ook voor bedrijven en particulieren. Een ketensamenwerking met betrokken partners vormt de grondslag voor de werkwijze van Bouwgroep Buitenhuis b.v.. Door via de Leanmethodiek te bouwen kan het bedrijf klanten zo snel mogelijk van dienst zijn. In totaal bestaat het bedrijf uit 3 werkmaatschappijen met elk een eigen expertise én een recent opgerichte ontwikkelmaatschappij, gericht op planvoorbereiding en ontwikkeling in renovatie en nieuwbouw.
Lees meer
Kwakkenbos BVv

Kwakkenbos BV

Kwakkenbos BV is een middelgroot familiebedrijf met circa 85 eigen mensen in dienst. De vakmensen van het bedrijf staan voor kwaliteit, kennis en passie. Dit jaar viert het bedrijf zijn 80-jarig jubileum. Een servicegerichte en persoonlijke aanpak heeft altijd centraal gestaan: Kwakkenbos BV investeert in langdurige relaties met opdrachtgevers en staat hen op alle gebieden bij tijdens het realiseren van projecten. Daar hoort ook een stukje meedenken bij: door ideeën aan te dragen, helpt Kwakkenbos BV mensen om optimaal bouwplezier te beleven.
Lees meer
Roozen van Hoppe Groep

Roozen van Hoppe Groep

Een veelzijdige, zelfstandig opererende vastgoedontwikkelaar en bouwpartner: dát is de Roozen van Hoppe Groep. De onderneming is actief op de snijvlakken van gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling en de bouw. In 1964 begon de Roozen van Hoppe Groep als bouwmaterialenhandel. Vandaag de dag is de organisatie nauw betrokken bij specifieke (ontwikkel)vraagstukken. Keer op keer realiseert zij baanbrekende, vernieuwende concepten. Kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, innovativiteit, betrokkenheid en een pragmatische aanpak staan daarbij voorop.
Lees meer
AC Borst Bouw

AC Borst Bouw

AC Borst Bouw is een traditioneel familiebedrijf dat reeds 105 jaar bestaat. Renovatie, onderhoud en herstel van maatschappelijk vastgoed en woningen: dáár houdt AC Borst Bouw zich dagelijks mee bezig. Het bedrijf zet alles op alles om bestaand vastgoed op een duurzame manier nieuw leven in te blazen. Opdrachtgevers zijn organisaties in de sectoren wonen, werken, winkelen, onderwijs en zorg. AC Borst Bouw zet diverse instrumenten in om hen optimaal te bedienen, maar tegelijkertijd staan de eindgebruikers bij het uitwerken van plannen voorop: hun wensen en eisen vormen de inspiratie. Deze aanpak leidt keer op keer tot een kwalitatief resultaat.
Lees meer

123