Spring naar content

Declaraties verwerken: zet bonnen snel en correct in je administratie met deze 4 tips

Declaraties stromen via diverse kanalen binnen. Wanneer je ze ontvangt op de financiële afdeling, wil je ze natuurlijk in je ERP-systeem zetten. Maar declaraties verwerken kan behoorlijk tijdrovend zijn. Als je dit handmatig doet, moet je alle gegevens immers overtypen. Bovendien kunnen documenten wegraken, waardoor je het overzicht verliest. Hoe los je dat op?

OCR-software biedt uitkomst. Wanneer medewerkers bijvoorbeeld een onkosten- of reiskostenvergoeding indienen, herkent de software de gegevens die op de declaratie staan, zoals het bedrag en de medewerker die het document heeft ingediend. Als je ook workflow-software gebruikt, kan je de declaratie vervolgens laten rondgaan ter goedkeuring. Daarna wordt het document automatisch verwerkt in je ERP-systeem. Handig, want zo hoef jij geen repetitief werk te verrichten omtrent het verwerken van declaraties!

Whitevision_portret Sabine fuchsia

Kunnen we ergens mee helpen?

De voordelen

  • Maak minder fouten
  • Werk efficiënter
  • Bespaar veel tijd
Sfeerfoto smartphone app

Eenvoudig declaraties verwerken?

Meer weten over declaraties verwerken met Whitevision? Vraag vrijblijvend een demo met ons aan. We vertellen je graag meer over onze oplossing.

juni 2024

Terugkijken: webinar efficiënt declaraties verwerken

Wil je af van het tijdrovende en soms verwarrende proces van declaraties verwerken? Als financieel-administratief medewerker weet je hoe ingewikkeld het kan zijn om verschillende soorten bonnen en facturen te verwerken, of ze nu digitaal zijn of op papier. Gelukkig is er een oplossing: met de Whitevision smartphone App kunnen declaraties volledig automatisch verwerkt worden. Je kunt je declaratie direct indienen, inclusief foto’s van bonnen, als een volledige boeking naar de financiële administratie. Een optimalisatieslag voor de declarant, goedkeurder én administratie. Zo wordt je declaratieproces efficiënter dan ooit!
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online Bouw

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Maar een sterk partnership maakt écht het verschil. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online Bouw kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer
juni 2024

Webinar: Exact Online

Een goede slimme software oplossing maakt het verwerken van inkomende documenten natuurlijk al een stuk sneller en eenvoudiger. Bij Whitevision gaan we daarin een stap verder dan de rest. Door een verregaande en optimale koppeling met Exact Online kun je de oplossing gebruiken voor het gehele proces: van verzamelen en herkennen tot het matchen, accorderen en archiveren van allerlei soorten inkomende documenten.
Bekijk meer

123