Spring naar content

Whitevision x Exact Online Bouw

Maak de verwerking van inkomende documenten binnen Exact Online Bouw gestroomlijnd en foutloos met Whitevision. Ontdek de eenvoud die onze koppeling biedt, speciaal ontworpen voor de bouwsector en een resultaat van een jarenlange nauwe samenwerking.

Kennis van de bouwsector Marktleider in de bouwbranche op het gebied van documentverwerking
Vol slimme features We leren van gebruikers en maken de oplossing iedere dag slimmer
Altijd en overal bereikbaar Volledig werken in de cloud met onze saas oplossing

Een vlekkeloze integratie met Exact Online Bouw

Zoek je naar verbeteringen in je documentbeheer binnen Exact Online Bouw? Onze integratie zorgt ervoor dat het verwerken van facturen, projectdocumenten en andere soorten documenten binnen Exact Online Bouw moeiteloos verloopt, waardoor je meer tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is.

 

Innovatie en Partnerschap

Kiezen voor Whitevision betekent kiezen voor sectorgerichte expertise en betrouwbaarheid. Onze langdurige ervaring in de bouwsector, gecombineerd met onze samenwerking met Exact Online Bouw, resulteert in een geavanceerde koppeling die naadloos aansluit bij jouw ERP-systeem.

 

Whitevision is er op elk moment

Simplificeer het verwerken van inkomende documenten met Whitevision. Onze oplossing omvat het hele traject: verzamelen, identificeren, verwerken, matchen, distribueren, goedkeuren en archiveren. Klanten profiteren van onze vooruitstrevende SMART-OCR-technologie en een foutloze integratie met Exact Online Bouw, volledig in de cloud. Met onze allesomvattende oplossing pak je veelvoorkomende problemen aan: verloren facturen, gebrek aan overzicht, en overvolle archieven behoren tot het verleden. Verminder handmatige invoer, minimaliseer fouten, en verbeter de kwaliteit van je processen. Dit draagt bij aan een prettigere werkomgeving voor iedereen.

Een integratie, meerdere voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatisch sorteren en verwerken van inkomende facturen;

• Nauwkeurig herkennen van documentgegevens en voorbereiden van boekingen in Exact Online Bouw;

• Documenten matchen met projecten en leveringen;

• Een overzichtelijk digitaal archief voor alle verwerkte documenten.

De voordelen

  • Naadloze integratie
  • Eigen AI-driven features
  • Aanpasbaar op jouw proces

Versimpel je werkprocessen. Verhoog efficiëntie en overzicht.

Berichten zo efficient mogelijk verwerken tussen jouw leveranciers en Exact Online Bouw, dat is is waar Whitevision een sleutelrol speelt. Wij maken documentverwerking van begin tot eind eenvoudig.

Klaar voor e-facturatie

Met de totaaloplossing van Whitevision kan je elk XML-bestand op eenduidige wijze in je administratie verwerken.

Documentsoorten

Verwerk inkomende documenten zoals inkoopfacturen, serviceorders en bonnen. Voeg eenvoudig bijlagen toe.

Snelle implementatie

Onze deskundige consultants maken een snelle start mogelijk dankzij een korte implementatietijd.

Functies. Helder en overzichtelijk.

Base
Krachtige oplossing voor verzamelen en herkennen
Extended
Jouw proces simpel, van verzamelen tot verwerken
Professional
Jouw inkoop- en financeteam efficiënter dan ooit
Verzamelen

Drag & drop van PDF en e-mail

Automatisch importeren uit map / e-mail

De beste herkenning door SMART-OCR

Ondersteuning meerdere administraties

Herkennen & verwerken

Document controleren en valideren

2-way integratie met je ERP en processen

Automatisch herkennen van regels

Bonnen koppelen

Matching

Goedkeuren

Documenten rondsturen

Inzicht in voortgang van workflowproces

Voor workflow gebruikers

Goedkeuren via browser of app

Advies vragen, goedkeuren, parkeren etc.

Ondersteuning

Support, via klantportaal en telefonisch

Update van de software

Topdown PC

Ontdek 'Simplicity'. Plan een demo.

Wil je zelf zien hoe onze oplossingen de project- en financiële administratie binnen Exact Online Bouw vereenvoudigen? Plan een demo en ervaar hoe wij ‘gemak’ realiseren voor jou.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

In goed gezelschap

Bouwbedrijf van der meer

Bouwbedrijf van der Meer

In 1890 begon Bouwbedrijf van der Meer als dorpstimmerman in Oudega. Nu, ruim 130 jaar later, is het door een combinatie van kwaliteit en vakmanschap uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Vanaf 1975 opereert het vanuit een nieuwe thuisbasis: de Einsteinstraat in Sneek. Van hieruit bedient Bouwbedrijf van der Meer het werkgebied van Noord-Nederland. Het team verzorgt een spectrum aan diensten — van onderhoud en verbouw tot nieuwbouw — voor kleine én grote projecten.
Lees meer
Cnossen Infra

Cnossen Infra

Cnossen Infra heeft de ambitie om de belangrijkste aannemer van de Friese Zuidwesthoek te zijn. Dit doel willen ze realiseren door een klantgerichte focus en mee te denken met opdrachtgevers. Een onderdeel van dit meedenken is zeker ook het begrijpen van de wensen van de opdrachtgevers. Door een totaalpakket infra-oplossingen te bieden voor overheid en bedrijfsleven, met oog voor menselijkheid en duurzaamheid, is Cnossen een unieke aannemer in de branche.
Lees meer
VIOS Bouwgroep

VIOS Bouwgroep

VIOS Bouwgroep is een familiebedrijf dat al sinds 1934 bestaat. De derde generatie is nu verantwoordelijk voor de 2 bouwbedrijven in Utrecht en Amsterdam. Het bedrijf heeft tevens vestigingen in Houten en Arnhem. Met ruim 160 medewerkers voert deze veelzijdige onderneming diverse projecten uit: renovaties, (dagelijks) onderhoud, restauraties en de realisatie van energieprojecten. VIOS bedenkt, maakt en beheert vastgoed voor de overheid, de semioverheid en eindgebruikers en beleggers. VIOS Bouwgroep is thuis in de stad. Door open en interactief samen te werken, vertaalt VIOS Bouwgroep de doelstellingen en ambities van opdrachtgevers naar maatoplossingen en geslaagde projecten. De medewerkers combineren hun enthousiasme met up-to-date vakkennis en een goede procesbeheersing om keer op keer tot mooie resultaten te komen.
Lees meer

123