Spring naar content

Whitevision x BouwInfosys Office

Ontdek hoe Whitevision de integratie met BouwInfosys Office naadloos maakt, voor een gestroomlijnde verwerking van al jouw inkomende documenten. Geniet van de eenvoud die essentieel is in de bouwbranche.

Marktleider in de bouwbranche Diepgaande expertise in de bouwsector.
Naadloze aansluiting Onze software is flexibel en aanpasbaar op jouw proces
Slimme software We leren van onze gebruikers en maken de software slimmer

Integratie met BouwInfosys Office. Zo soepel dat het één systeem lijkt.

Streef je naar optimalisatie van je documentverwerking binnen BouwInfosys Office? Met onze strakke integratie behandel je facturen, werkbonnen en leveringsbewijzen snel en moeiteloos, allemaal binnen het vertrouwde BouwInfosys Office. Dit geeft je meer tijd voor taken die echt belangrijk zijn.

 

Een krachtig partnership. Innovatieve integratie.

Met Whitevision kies je voor expertise en een trackrecord van betrouwbaarheid. Al jaren zijn we een vooraanstaande partij in de bouwsector, en met BouwInfosys Office hebben we een robuuste samenwerking. Dit resulteert in een betrouwbare, geavanceerde koppeling met jouw ERP-systeem.

 

Whitevision is bij elke stap betrokken.

Wil je het inkomende documentatieproces vereenvoudigen? Gebruik Whitevision voor het gehele proces: verzamelen, herkennen, boeken, matchen, verspreiden, goedkeuren en archiveren. Onze klanten profiteren van geavanceerde SMART-OCR-technologie en naadloze cloudintegratie met BouwInfosys Office.

Onze alles-in-één oplossing adresseert veelvoorkomende uitdagingen: geen zoekgeraakte facturen meer, een helder overzicht behouden en volle archiefkasten elimineren. Verminder handmatig werk, minimaliseer fouten en verhoog de kwaliteit van je processen. Dit alles leidt tot een aangenamere werkomgeving!

 

Één integratie, ontelbare voordelen. Dit biedt Whitevision:

• Automatisch sorteren en verwerken van inkomende facturen;

• Documentgegevens efficiënt herkennen en boekingen voorbereiden in BouwInfosys Office;

• Met de DICO-standaard integreer je systemen van een bouwgroothandel en jouw bouwbedrijf;

• Relevante bijlages, zoals bestel-, aflever- en uitvoerdersbonnen, koppelen aan de factuur.

De voordelen

  • Naadloze integratie

  • 850+ bouw- en installatie klanten

  • Aanpasbaar aan jouw proces

Minder complexiteit. Meer gemak en overzicht.

Maak je documentverwerking simpeler dan ooit. Met de krachtige BouwInfosys koppeling geniet je onder andere van de volgende specifieke features.

Efficiënte workflow-software

Inkoopfacturen digitaal verwerken en fiatteren in BouwOffice, InstallOffice of InfraOffice kan kostbaar en omslachtig zijn. Maar als je facturen of andere documenten goedkeurt in je ERP-systeem met de Whitevision Workflow, werk je eenvoudig en efficiënt.

Korte implementatietijd

Onze deskundige consultants maken een snelle start mogelijk dankzij een korte implementatietijd. Met hun expertise kun je snel en efficiënt aan de slag.

Diverse berichtsoorten

Of het nu gaat om pdf bestanden, xml data of andere berichtsoorten. Met Whitevision verwerk je de gehele stroom via 1 weg.

Functies. Helder en overzichtelijk.

Base
Krachtige oplossing voor verzamelen en herkennen
Extended
Jouw proces simpel, van verzamelen tot verwerken
Professional
Jouw inkoop- en financeteam efficiënter dan ooit
Verzamelen

Drag & drop van PDF en e-mail

Automatisch importeren uit map / e-mail

De beste herkenning door SMART-OCR

Ondersteuning meerdere administraties

Herkennen & verwerken

Document controleren en valideren

2-way integratie met je ERP en processen

Automatisch herkennen van regels

Bonnen koppelen

Matching

Goedkeuren

Documenten rondsturen

Inzicht in voortgang van workflowproces

Voor workflow gebruikers

Goedkeuren via browser of app

Advies vragen, goedkeuren, parkeren etc.

Ondersteuning

Support, via klantportaal en telefonisch

Update van de software

Sfeerfoto Judith - Lars

Beleef ‘gemak’. Plan een demo.

Ontdek zelf hoe onze oplossingen de inkoop en finance processen binnen BouwInfosys Office vereenvoudigen. Plan een demo en ontdek zelf hoe we ‘simplicity’ werkelijkheid maken voor jou.

Veelgestelde vragen

Helpt Whitevision mij ook bij het accorderen van documenten?

Voor het digitaal routeren, beoordelen en accorderen van documenten bieden wij handige workflow-software. Deze is bij alle varianten inbegrepen. Zo is je fiatteringsproces altijd beheersbaar, inzichtelijk en eenvoudig.

Hoe zorgt Whitevision precies dat ik inkomende documenten makkelijker kan verwerken?

Wij bieden een handige cloudoplossing waar je geen omkijken naar hebt. Hosting en automatische software-updates zijn inbegrepen in het maandelijkse tarief.

Daarnaast koppelt Whitevision met diverse ERP-systemen. Dankzij onze nauwe partnerships met verschillende ERP-leveranciers bieden wij verregaande integraties. Daardoor verwerk je inkomende documenten vlot en eenvoudig.

Hoe maak ik het proces rondom inkomende documentverwerking nóg eenvoudiger?

Ben je bijvoorbeeld veel tijd kwijt aan het verwerken van de overweldigende stroom aan inkomende e-mailberichten? De SMART E-mail handler neemt je het voorwerk uit handen. Deze tool splitst, combineert en verplaatst bijlages of digitale inkoopfacturen automatisch.

Ben jij uren bezig met het uitsplitsen van kostenfacturen, het herberekenen van de btw per regel en het verwerken van inkoopfacturen met veel regels? Dan biedt regelherkenning uitkomst.

Hoe lang duurt een implementatie?

Als we de opdracht krijgen, plannen we samen met jou de implementatie van onze software. Afhankelijk van het ERP-systeem duurt dit 1 tot 4 dagen, verspreid over meerdere dagen. De totale doorlooptijd varieert van 2 tot 6 weken. Tijdens het proces vragen we je om tussen de implementatiedagen door zorgvuldig te testen. We plannen regelmatig contactmomenten voor vragen en feedback.

Kan ik documenten ook goedkeuren via mijn tablet en telefoon?

Ja dat kan zeker. Neem de controle over je goedkeuringsprocessen en het scannen van informatie. Overal en altijd met de Whitevision app. Facturen digitaal accorderen, documenten controleren en bonnetjes scannen. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

Er is mij gevraagd een remote verbinding op te bouwen, hoe doe ik dat?

Via de volgende link kun je Teamviewer Quick Support downloaden en starten. Vervolgens wordt er een ID en Wachtwoord getoond in Teamviewer. Deze kun je doorgeven aan onze Support Medewerker.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik het beste doen?

Stuur een e-mail naar: info@whitevision.com met je vraag en contactgegevens, of vul het contactformulier in. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Ben je al klant bij Whitevision? Ga dan naar het klantportaal voor meer informatie.

In goed gezelschap

Optinet

Optinet

Optinet is dé specialist in netwerkverbindingen voor ondernemingen. Het bedrijf levert diverse diensten op het gebied van draadloze wifi-netwerken. Deskundige engineers verrichten de aanleg, waardoor klanten de garantie krijgen voor een veilig, betrouwbaar, snel draadloos netwerk. Het klantenbestand van Optinet is zeer divers. Onder meer kantoren, grote industriële omgevingen en hospitality- en educatieomgevingen profiteren van het advies en de installaties van Optinet. Met meer dan 30 jaar ervaring is het bedrijf voor hen een betrouwbare en flexibele partner.
Lees meer
Schapersv

Schapers

Onder het familiebedrijf Schapers Holding vallen drie bedrijven met in totaal ca. 100 werknemers. Het eerste is Schapers & Zn. BV, dé specialist in wegenbouw, terreinverhardingen en grond- en rioleringswerken. Sinds de oprichting in 1934 maakt het bedrijf naam in Nederland en België als allround wegenbouwer met een breed dienstenpakket. De tweede onderneming is Oome Raamsdonk, een allround aannemer die bij projectontwikkelaars, bouwcorporaties en gemeenten bekendstaat als betrouwbare partner voor het realiseren van bouwprojecten, restauratiewerkzaamheden en 24/7 onderhoudswerkzaamheden. Ten slotte valt ook Brabant Groen BV onder de holding, een partner voor alles wat onder de noemer ‘groenvoorziening’ valt – in de openbare ruimte, maar ook bij bedrijven, instellingen en particulieren.
Lees meer
Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet

Bouwbedrijf van der Vliet is gespecialiseerd in kleinbouw. Onderhoud, verbeteringen, verbouwingen, renovaties, restauraties en kleine nieuwbouw vallen binnen het expertisegebied van het bedrijf, dat inmiddels ruim 100 jaar bestaat. Kwaliteit vormt dé basis van waaruit werknemers en partners werken. Deze komt tot uiting in de kennis, de deskundigheid, het vertrouwen en de goede communicatie die Bouwbedrijf van der Vliet aan den dag legt. De interne medewerkers en de vaste samenwerkingspartijen zijn optimaal op elkaar ingespeeld, waardoor het bedrijf zijn afspraken nakomt en klanten écht ontzorgt. Hoe? Door hen alles uit handen te nemen – van ontwerp tot realisatie.
Lees meer
Van Berkel Landschap & Infra

Van Berkel Landschap & Infra

Van Berkel Landschap & Infra valt onder Van Berkel Groep, een divers Brabants familiebedrijf dat is opgericht in 1955. In de decennia die volgden, groeide Van Berkel Groep uit tot een flexibele organisatie met ruim 190 medewerkers, 8 locaties en een uitgebreid machinepark. Voor klanten is het bedrijf een veelzijdige partner: een specialist die over deelgebieden heen kan kijken. Van Berkel Landschap & Infra verzorgt aanleg, onderhoud en dienstverlening op het gebied van infrastructuur en landschap. De overige takken houden zich bezig met bouwgrondstoffen en granulaten, biomassa en bodemverbeteraars en multimodale logistieke dienstverlening. BouwInfosys ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt al sinds 2003 gespecialiseerde software voor de bouw-, infra- en installatiebranche. Vele duizenden gebruikers werken hier dagelijks mee. Het uitgangspunt van BouwInfosys: software is gereedschap. Met de geïntegreerde oplossing kunnen alle afdelingen binnen een bedrijf én externe partners onderling gegevens uitwisselen. BouwInfosys-gebruikers kunnen kiezen voor een naadloze koppeling met Whitevision om inkoopfacturen digitaal te verwerken binnen hun vertrouwde ERP-pakket.
Lees meer
Witte Bouw

Witte Bouw

Witte Bouw is een bouw- en aannemersbedrijf dat staat voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het richt zich op utiliteitsbouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie, maar heeft zich in de afgelopen 25 jaar van zijn bestaan vooral gespecialiseerd in restauratie. Als erkend restauratiebedrijf werkt Witte Bouw aan grote projecten in Amsterdam en omstreken. Een open communicatie en goede relaties met klanten staan hierbij al 3 generaties lang voorop.
Lees meer
Zwaluwe Bouw

Zwaluwe Bouw

Zwaluwe Bouw is actief in renovatie, restauratie, dagelijks onderhoud, nieuwbouw en projectontwikkeling. Het veelzijdige bedrijf hanteert een flexibele en persoonlijke aanpak waarbij de wensen van opdrachtgevers vooropstaan. Naast een betrouwbare uitvoerder van beproefde bouwmethodieken is Zwaluwe Bouw een innovatieve trendsetter wanneer het gaat om seriematige woningverbetering en resultaatgericht onderhoud. Met 110 werknemers en een jaarlijkse omzet van 45 miljoen verwerkt Zwaluwe Bouw grofweg 20.000 facturen per jaar. Naar verwachting zal dit aantal in de komende tijd alleen maar toenemen.
Lees meer
Braspenning Aannemers en timmerbedrijf

Braspenning

In 1978 begon Jos Braspenning zijn eigen bedrijf: Braspenning Aannemers en timmerbedrijf. Aanvankelijk hield hij zich vooral bezig met het maken van machinaal timmerwerk. Na enkele jaren pakte hij ook werkzaamheden op in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Begin jaren 80 startte Braspenning Aannemers en timmerbedrijf tevens met het uitvoeren van werken volgens de houtskeletbouwmethode. Op basis daarvan richtte het bedrijf zich door de jaren heen steeds meer op prefab. Met gemotiveerde eigen vakmensen streeft Braspenning Aannemers en timmerbedrijf ernaar om uitstekende kwaliteit te leveren voor een gunstige prijs. Het kleinschalige bedrijf hanteert korte communicatielijnen en hecht grote waarde aan betrokkenheid.
Lees meer
ETB van Keulen

ETB van Keulen

ETB Van Keulen (voluit Elektrotechnisch Buro van Keulen) bestaat in 2019 negentig jaar. Wat ooit begon met het plaatsen van eenvoudige gloeilampen, is nu uitgegroeid tot een dynamische onderneming die vooroploopt in elektrotechniek en domotica. De wensen en behoeften van de eindgebruiker komen steeds meer centraal te staan; maatwerk is een must. Dankzij onze technische kennis en ervaring kunnen wij uitstekend inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Of het nu in de privésfeer is of in een zakelijke omgeving: door het maken van de juiste verbindingen geniet u van meer comfort, luxe, efficiëntie en een veiliger gevoel in uw woon- en werkomgeving.
Lees meer
Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV

Gebroeders Pol BV werd in 1926 opgericht in Leeuwarden als stratenmakersbedrijf. In de loop der jaren werden de werkzaamheden uitgebreid: het bedrijf ging geleidelijk aan ook ondergrondse energie- en telecommunicatiekabels, gas- en waterleidingen en cai-kabels aanleggen. Sinds kort zijn de aanleg en montage van glasvezelkabels eveneens een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Ondanks alle uitbreidingen is Gebroeders Pol BV nog steeds een écht familiebedrijf. De derde generatie Pol leidt inmiddels zo’n 75 werknemers. Korte communicatielijnen en een informele sfeer zijn kenmerkend voor het bedrijf, dat zichzelf mooie toekomstdoelen heeft gesteld: groeien én meegaan met de ontwikkelingen in de vakgebieden waarin het opereert.
Lees meer

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whitevision Quote - Joost - klein

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan een demo

Met een (web)demo zie je snel en eenvoudig welke voordelen onze oplossing jou oplevert.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.